Dodaj do ulubionych

Które podróbki warto kupić?

25.10.05, 17:44
Takie pytanie zadała mi znajoma, bo nie stać ją na oryginały.
Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • nitulina Re: Żadne 25.10.05, 17:46
      Żadnych podróbek nie warto kupować.
      -----
      “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at
      the foot of a burning bike
      And I think somebody somewhere must be tolling a bell..."
    • anexxa Żadnych. [b/t] 25.10.05, 17:52
      • eowyn Re: Żadnych. [b/t] 25.10.05, 17:55
        absolutnie nie warto. Lepiej za podobne pieniadze kupic cos coty,albo wode z
        healing garden, albo ciulac grosz do grosza na oryginal - na allegro mozna
        kupic oryginalne perfumy o pojemnosci 30ml juz za ok. 100 zl (warto wczesniej
        sprawdzic liste zaufanych i uczciwych sprzedawcow)
        • nitulina Re: Za 100 zł można i więcej niż 30 ml 25.10.05, 18:01
          u JarkaMiki np.
          A naprawdę wiele tanich wód pachnie o niebo, o dwa nieba lepiej niż podróba...
          Yves Rocher, P.Presley czy addidas to lepszy wybór...
    • mangos Re: Które podróbki warto kupić? 25.10.05, 17:58
      Nie wydaje mi się rzeczą niemożliwą nazbierać pieniądze na chociaż jeden ładny , oryginalny (!) zapach. Sama, dawno temu użyłam kilku podróbek,myśląc ,że oszczędzam. Nieoryginalne, bazarowe zapachy po 5 minutach robiły się łudząco do siebie podobne i zrozumiałam ,że nie tędy droga. Jeżeli już znajomej nie stać na zakupy w Sephorze ,niech kupi coś na allegro. To błędne przekonanie, że tam są tylko podróby. Na tym forum, droga/i bdx65 raczej nikt nie poleci Ci podróbek.
    • istna Zaraz mnie tu zlinczują:) 25.10.05, 19:24
      Ale całkiem niezłe jest Miraculum firmy Miraculum właśnie. Niezbyt wyszukane,
      ale trwałe i pachnie przyjemnie, nawet o dziwo zapach się jakoś tam troszkę
      rozwija na skórze. Nie wiem natomiast, jak się ma do Miracle, który zdaje się ma
      udawać, bo Miracle wąchałam bardzo dawno temu i już nie pamiętam.
    • izabela.tauzowska Re: Które podróbki warto kupić? 25.10.05, 22:19
      I ja myślę, że nie warto kupować podróbek. Pachną kilka chwil, wiec szkoda
      pieniędzy. Można spróbować w Rossmanie. Już za kilkadziesiąt złotych kupi się
      całkiem fajną wodę toaletową znanej firmy.Panie ekspedientki twierdzą, że to
      oryginały. Trzeba tylko wcześniej powąchąć w Sephorze czy dany zapach się
      podoba. pozdrawiam. Iza
      • rawita Re: Które podróbki warto kupić? 25.10.05, 22:32
        co do ulotności podróbek, to się nie zgodzę. Wcale nie jest to regułą. Moja
        nastoletnia siostra uparcie katuje otoczenie podróbką Naomi Campbell. Pachnie i
        pachnie, cały dzień. Z kupowania podróbek nie wyleczyły jej nawet moje zapachowe
        prezenty. I tak zawsze wraca do swojej "Nohemi" firmy Bi-es, bo podoba jej się
        bardziej niż Avony i Coty. Osobiście jednak również polecam dzikie promocje
        Rossmana - jakieś zapachy Elisabeth Arden widziałam nawet za 49 zł. Chyba
        niewiele wyższa cena, niż podróbki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka