bdx65 25.10.05, 17:44 Takie pytanie zadała mi znajoma, bo nie stać ją na oryginały. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitulina Re: Żadne 25.10.05, 17:46 Żadnych podróbek nie warto kupować. ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
eowyn Re: Żadnych. [b/t] 25.10.05, 17:55 absolutnie nie warto. Lepiej za podobne pieniadze kupic cos coty,albo wode z healing garden, albo ciulac grosz do grosza na oryginal - na allegro mozna kupic oryginalne perfumy o pojemnosci 30ml juz za ok. 100 zl (warto wczesniej sprawdzic liste zaufanych i uczciwych sprzedawcow) Odpowiedz Link
nitulina Re: Za 100 zł można i więcej niż 30 ml 25.10.05, 18:01 u JarkaMiki np. A naprawdę wiele tanich wód pachnie o niebo, o dwa nieba lepiej niż podróba... Yves Rocher, P.Presley czy addidas to lepszy wybór... Odpowiedz Link
mangos Re: Które podróbki warto kupić? 25.10.05, 17:58 Nie wydaje mi się rzeczą niemożliwą nazbierać pieniądze na chociaż jeden ładny , oryginalny (!) zapach. Sama, dawno temu użyłam kilku podróbek,myśląc ,że oszczędzam. Nieoryginalne, bazarowe zapachy po 5 minutach robiły się łudząco do siebie podobne i zrozumiałam ,że nie tędy droga. Jeżeli już znajomej nie stać na zakupy w Sephorze ,niech kupi coś na allegro. To błędne przekonanie, że tam są tylko podróby. Na tym forum, droga/i bdx65 raczej nikt nie poleci Ci podróbek. Odpowiedz Link
istna Zaraz mnie tu zlinczują:) 25.10.05, 19:24 Ale całkiem niezłe jest Miraculum firmy Miraculum właśnie. Niezbyt wyszukane, ale trwałe i pachnie przyjemnie, nawet o dziwo zapach się jakoś tam troszkę rozwija na skórze. Nie wiem natomiast, jak się ma do Miracle, który zdaje się ma udawać, bo Miracle wąchałam bardzo dawno temu i już nie pamiętam. Odpowiedz Link
izabela.tauzowska Re: Które podróbki warto kupić? 25.10.05, 22:19 I ja myślę, że nie warto kupować podróbek. Pachną kilka chwil, wiec szkoda pieniędzy. Można spróbować w Rossmanie. Już za kilkadziesiąt złotych kupi się całkiem fajną wodę toaletową znanej firmy.Panie ekspedientki twierdzą, że to oryginały. Trzeba tylko wcześniej powąchąć w Sephorze czy dany zapach się podoba. pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link
rawita Re: Które podróbki warto kupić? 25.10.05, 22:32 co do ulotności podróbek, to się nie zgodzę. Wcale nie jest to regułą. Moja nastoletnia siostra uparcie katuje otoczenie podróbką Naomi Campbell. Pachnie i pachnie, cały dzień. Z kupowania podróbek nie wyleczyły jej nawet moje zapachowe prezenty. I tak zawsze wraca do swojej "Nohemi" firmy Bi-es, bo podoba jej się bardziej niż Avony i Coty. Osobiście jednak również polecam dzikie promocje Rossmana - jakieś zapachy Elisabeth Arden widziałam nawet za 49 zł. Chyba niewiele wyższa cena, niż podróbki. Odpowiedz Link