graza4 A czym ja nie pachnę... :) 07.12.05, 22:18 Generalnie NU edt, poza tym Abril (*** dla Kragmel i Kaloo :)), Donna Karan (za sprawą Nitu i Agni ***), Mirra i kadzidło L'occitane, i w końcu Zest d'une Rose! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: A czym ja nie pachnę... :) 07.12.05, 22:37 Nu pachniesz ślicznie;-) Potwierdzam! Żeby ten skubaniec chciał na mnie tak pachnieć... Jak mirra? No, ja pachnę Twoim Abril (no, ładne, naprawdę, śliczny bukiecik białych kwiatków, które ku mojemu wieeelkiemu zdziwieniu są na mnie urocze... choć jakoś "nie widzę się" w nich), Ambre Molinard, potwierdzam, jak Shalimar i Escadą Collection, uroczą i słodką, choć na szczęście nie na tyle uwodzicielską, żebym na nią zachorowała... ufff;-P Odpowiedz Link
graza4 Re: A czym ja nie pachnę... :) 07.12.05, 22:45 Mirra fajna bardzo, chyba w koncu sie na nią skuszę, za to burszyn zupełnie nie przypadł mi do gustu, męczy mnie wyjątkowo. Przetestowałam na papierku jeszcze Magnolię i zastanawiam się od kiedy to magnolia pachnie jak Escape CK??? A tymi NU to zrobiłyście mi duża przyjemność, bardzo je lubię ale podejrzewałam, że nie pachną na mnie rewelacyjnie, bo nikt mnie dotąd nie zasypał lawina komplementów na ten temat :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: A czym ja nie pachnę... :) 08.12.05, 08:33 to jako dwunickowiec dziś z drugiego;-P ale jeszcze nie wiem, czym pachnę, może ulegnę sułtanowi, któremu "podobno wcale nie tak trudno się oprzeć";-P hehe A jeśli o lawinę chodzi, to prosze jeszcze pare razy przyjść na spotkanie ze mną w NU, to lawinę komplementów gwarantuję;-) Odpowiedz Link
graza4 Re: A czym ja nie pachnę... :) 08.12.05, 09:21 No ja sobie wypraszam takie wytykanie słabości do Sultana ;) A co do tego czym pachnę... Niczym!!! Zapomniałam! Aż sama nie mogę w to uwierzyć. A w pracy nie mam już żadnych próbek ani miniaturek, po prostu smutek i nostalgia... Odpowiedz Link
benita5 Re: A czym ja nie pachnę... :) 08.12.05, 11:24 Slabosc do sultana jest w pelni uzasadniona;) A wracajac do Nu, to mysle ze do Ciebie bardzo pasuje-do calej aury, naszyjnikow, tych tematow kt nie sa zwiazane z tematyka tego forum, ale wiemy osso chodzi;)) Jeszcze odrobina lansu- ja tez uzywam Nu obu wersji, i lubimy sie, prawdopodobnie z wzajemnoscia;) Odpowiedz Link
dixi Re: Addict 08.12.05, 10:17 ku wielkiej radosci odkrylam w szufladzie biurka ubiegloroczna probeczke, teraz odkrywam na nowo uroki Addicta... nie bedac w ciazy:)) w aktualnym stanie jest o niebo lepszy :)) Odpowiedz Link