goldioo 09.12.05, 08:15 Mam pytanie (znów:) - gdzie w Pl mozna kupić MGIEŁKĘ DO CIAŁA KENZO FLOWER?W Sephorze i douglasie nie ma(Poznań) w perfumeriach internetowych tylko dezodoranty i balsamy> Dzięki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Kenzo Flower-linia 09.12.05, 15:07 Witam- i znow ja chetnie odpowiem :-). Fakt- generalnie ostatnio jakos ten produkt zniknal (na lumiere brak), w duzych perfumeriach tez- nie wiem, czy wypada w ogole z rynku, czy tylko lokalnie. Ale to do przewidzenia- balsam kremowy i ten wlasnie body mist-spray raczej nie utrzymaja sie jednoczesnie. Jesli chcesz, to popatrze u siebie w 3city- powinien jeszcze byc sephorze lub tez w mojej zaprzyjaznionej perfumerii (mam spory rabat, wiec Ci sie to oplaci- jesli chcialabys, abym Ci przeslal. Ale i tak nic nie przebije ceny tej mgielki, ktora zaplacilem pol roku temu na gdanskim lotnisku- w jakiejs mega wyprzedazy kupilem ja za...35 zl, niestety byla wtedy tylko 1 szt. Za balsamy Parfum d'Ete i Glorie zaplacilem wtedy 29 zl/szt- jeszcze lepiej :-) Pozdrowienia! Odpowiedz Link
goldioo Re: Kenzo Flower-linia 12.12.05, 13:17 Witam! Jesli mógłbyś sprawdzić w 3mieście byłoby fajnie!Ostatnio mam potrzebę uzywania mgiełek i balsamów więc poszukuję:) Lotniska to RAJ:)- ceny skutecznie zmniejszaja mój strach przed lataniem, ale niestety nie wybieram sie nigdzie w najblizszym czasie. Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link