rainy.streets Fendi Asja - dzisiejsze odkrycie 13.01.06, 21:57 odgrzebane wśród miniaturek, zakupione w lecie na Allegro. miałam rację, żeby ich nie odsprzedawać tylko zaczekać do ostrej zimy. miodowo - pieprzowo mnie dzisiaj ogrzewały. żałuję, że wcześniej sobie o nich nie przypomniałam. Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę styczniowo- część trzecia 14.01.06, 12:30 Na oslodzenie zimy dzis pachne Sicily :)) Odpowiedz Link
aasiak Re: Dziś pachnę styczniowo- część trzecia 14.01.06, 14:21 Bardzo słodko- Scent gloss Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę styczniowo- część trzecia 14.01.06, 16:38 Tropical Punch, ale coś mi nie pasuje... Odpowiedz Link
kalooo CdG2 i pierwszy raz usłyszałam,że... 14.01.06, 22:24 ..pachnęjak terpentyna i amol. Inaczej mówiąc,a konkretniej-przytaczając niemal dosłownie-śmierdzi. Teraz rozumiem dlaczego niszowce nie są 4all.;] Odpowiedz Link
a.g.n.i no jesteś... 14.01.06, 22:29 nie odzywałam się, bo uznalam, że pewnie potrzebujesz pobyć trochę sama. <przytulam> ja się na wieczór poprawiłam noszonym cały dzień Palisandrem. znów "wióry lecą";-P taką piękną mgiełką psika, że nietrudno przesadzić, a o terpentynie też nie raz słyszałam... Odpowiedz Link
kalooo Re: no jesteś... 14.01.06, 22:33 jestem-padnięta i wykończona..;[ Prawdę mówiąc najgorsze zmęczenie to połączenie fizycznego i psychicznego wykończenia;( Odpowiedz Link
kalooo Re: no jesteś... 14.01.06, 22:37 buziak agni;-* A widzę,że dzisiaj obie Cdg:] Kurcze,ja nie wiem-mi Cdg2 pachnie naprawdę swieżo wykrochmaloną pościelą u babci w Konstancinie,bardzo pięknie imo-a póki co jeszcze ani jednej pozytywnej opinii za niego nie dostałam;( Odpowiedz Link
chatka_ Pachnę czymś co zapowiada sie na odkrycie roku... 14.01.06, 23:55 Ale jeszcze nie powiem czym :)) Odpowiedz Link
mangos Re: no jesteś... 15.01.06, 07:37 Mojej mamie się bardzo spodobały, nie mówiąc już o Daim Blond! Zatem mam nową rzecz na celowniku: DB!:) Odpowiedz Link
lady Re: Dziś pachnę styczniowo- część trzecia 15.01.06, 10:27 Tumulte, ładnie leży na skórze Odpowiedz Link
a.g.n.i a dziś sobie po prostu słonikiem zapachnę 15.01.06, 10:42 lubię tego zwierza, dobijałam się o nowego a teraz stoi na półce, macha uszami i domaga się uwagi... a ja nic, wredna baba Odpowiedz Link
elami3 Re: a dzisiaj 15.01.06, 10:56 nie mogę się zdecydować czy Ambre Sultan z próbki od Nitulinki czy może Exaltant tez z próbki. Najbardziej mam ochotę na Ambre Sultan ale mi szkoda bo mam go tylko troszkę. Chyba jednak Exaltant. AS zostawię na jakąś specjalną okazję. Ciągle mam nadzieję, że może ktoś podzieli się jakimś nadmiarem AS ( patrz Straganik):) ? Odpowiedz Link
eowyn Tumulte 15.01.06, 15:38 wykanczam probke i nie jest mi on chyba pisany, niestety...:( Odpowiedz Link
chatka_ AS z okazji wygranej aukcji 15.01.06, 17:02 Reniu, Merolik udalo sie...:) Szczegoly pozniej jak sie przesiade na wlasny komputer:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: AS z okazji wygranej aukcji - gratulacje!!! 15.01.06, 17:17 Dziekuje:)) Widzialas, tym razem nie dalam ciala ;) Odpowiedz Link
merolik Re: AS z okazji wygranej aukcji 16.01.06, 15:12 chatka_ napisała: > Reniu, Merolik udalo sie...:) Szczegoly pozniej jak sie przesiade na wlasny > komputer:) Widzę, ze jestem kompletnie nie na czasie :((( Ale gratuluję :))) Odpowiedz Link