Gość: zięć IP: *.ghnet.pl 06.03.05, 09:03 czy polecicie mi jakieś sprawdzone super środki do mycia płyty grzejnej? Dodam że trochę ją zapuściłem, wypomniała mi to teściowa, niedługo przyjeżdża i chciałbym jej zadać bobu. z góry dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Apsik Re: płyta grzejna IP: 82.177.81.* 06.03.05, 09:37 Biegnij do jakiegoś marketu lub innego sklepiku i kup mleczko do mycia płyt elektrycznych. Jest niebieskie (nie pamiętam nazwy) ale jak miałam płytę to każde przypalenie usuwało. Skrobak dołączony do płyty też się przyda jeśli bardzo ją zanieczyściłeś, ale uważaj by nie ZARYSOWAĆ powierzchni. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: płyta grzejna IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 11:07 Najlepszy plyn do plyt to niewielka czarna plastikowa buteleczka z czerwonymi napisami. Dobry drapaczek tez Ci sie przyda (przypomina gruba zyletke na raczce); markowy NIGDY nie zarysowal mi zadnej plyty (a plyt uzywam od wielu lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: płyta grzejna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:34 Ceramiczna czy zwykła stalowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięć Re: płyta grzejna IP: *.ghnet.pl 06.03.05, 12:23 ceramiczna, gdyby wam się nazwy przypomniały byłoby pieknie, a ten drapak to mozna chyba dokupić gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: płyta grzejna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:42 Jak nie masz specjalnego drapaka to możesz żyletką nic się nie stanie, a mleczko do płyty ceramicznej nazywa się: Vitro Clen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Re: płyta grzejna IP: 82.177.81.* 06.03.05, 12:42 na plastikowej czarnej butelce jest narysowana płyta z grzejącymi się polami - to to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięć Re: płyta grzejna IP: *.ghnet.pl 06.03.05, 13:14 dzięki, dzięki, notuję, szukam Odpowiedz Link Zgłoś