agmusz Nitka, jesteś cudowna:) 06.03.06, 12:20 dziekuję za Yohji. Zakochałam sie w męskim:) Buziaków moc:*** Odpowiedz Link
kalia_t Wspaniale dziękuję Mangos:-))) 06.03.06, 16:44 za różne cudeńka i możliwość poznania ślicznego zapachu:) Odpowiedz Link
maminka5 dziekuje :-))patrz :lista 06.03.06, 17:48 w zwiazku z tym ze jakis czas juz niemam dostepu do netu i korzystam grzecznosciowo pisze hurtem :-)) dziekuje mangos, merolik, jop podwójnie :-)), ja- sylwia , Odpowiedz Link
achemiczka Toula wielkie dzięki nie tylko za... 07.03.06, 21:37 ... Envy :) za wszelkie wyjaśnienia także :) i przepraszam za to moje zakręcenie:) Odpowiedz Link
toula Re: Toula wielkie dzięki nie tylko za... 07.03.06, 22:08 czym Ty sie przejmujesz kobieto:-)) Cieszę, się, ze trafiły do Ciebie:-)) Odpowiedz Link
lesbelles Re: wątek dziękczynny :) 08.03.06, 08:23 Nevado, pięknie dziękuję :) - i za szybkość działania, i za próbeczki, i za bardzo sympatyczny kontakt! Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link
nevada87 Re: wątek dziękczynny :) 08.03.06, 10:04 lesbelles napisała: > Nevado, pięknie dziękuję :) - i za szybkość działania, i za próbeczki, i za > bardzo sympatyczny kontakt! Pozdrawiam! :) Ja również bardzo dziękuję , miło mi było robić z Tobą interesy;) , bardzo sympatycznie i miło ,oby kontakt się nie urwał;). Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
nevada87 Podziękowania dla Spook czyli Kasi:) 08.03.06, 18:38 Ogromnie dziękuję za piękny perfum oraz masę próbek ,lakier ,żel ...;). Na pewno się nie zmarnuje;). Super Kasia = super wymianka ;). Odpowiedz Link
monia.i Re: Niesiatku drogi...:-) 08.03.06, 19:32 Ściskam i jeszcze raz dziękuję za Lolitę :-) I przesyłam najlepsze, dzieńkobietowe życzenia :-))) Odpowiedz Link
niesiatek Re: Niesiatku drogi...:-) 10.03.06, 21:45 Ja rownież dziekuję :) , było bardzo miło , pozdrawiam Odpowiedz Link
elami3 Graza4 wielkie podziękowania za 09.03.06, 08:47 śliczne pachnące różyczki i za udaną wymianę. Odpowiedz Link
graza4 Elami, to ja dziekuję :)! 09.03.06, 13:46 Bardzo sie cieszę, że moge sobie dzisiaj pachniec Tygryskiem! Odpowiedz Link
mangos Kalia T- dobry duszek tego forum:) 09.03.06, 16:06 Beatko, wielkie dzieki za próbki. Wróciłam dziś totalnie padnięta po ośmiu lekcjach a ta paczuszka wywołała usmiech na mojej twarzy. Mam dziś wyostrzony węch cosik i te trzy cudeńka , wliczając Langa baaaardzo mi sie podobają!!! Odpowiedz Link
kalia_t Re: Kalia T- dobry duszek tego forum:) 09.03.06, 21:37 Ufff, Gosiu cieszę się, ze probaski dotarły:-))) Odpowiedz Link
vanilia72 Bardzo dziękuję Elami3, Kalii-T, Martynie101 + 09.03.06, 18:16 podziękowania również dla Obcej1 i Kasiulka !! Dziewczyny jesteście fantastyczne !! Odpowiedz Link
kalia_t Re: Bardzo dziękuję Elami3, Kalii-T, Martynie101 09.03.06, 21:39 Kamień z serca, że doleciał, na pewno, na miejsce, na czas:)))) Odpowiedz Link
bajlandia1 OLOOM - za Mira Bai 09.03.06, 22:39 Bardzo dziękuję za życzliwośc i przesłanie mi próbki tego zapachu :-))) Buziaczki Odpowiedz Link
rawita Joaasiak!! Baaardzo dziękuję :) 10.03.06, 20:44 Za Hypnotic Poison (coraz bardziej mi się podoba) i Caleche. Całusy!! Odpowiedz Link
ja_sylwia maminka5 - wielkie dzięki!!! 10.03.06, 22:03 za niespodziewaną, bardzo miłą zawartość paczuszki:))Zaraz się zawącham na amen:))) Odpowiedz Link
renia.renia aveyrone - kochana jesteś, dziękuję za ... 11.03.06, 08:00 bukiet róż we flakoniku przesłany w ekspresowym tempie :o* Odpowiedz Link
bajlandia1 KASIULKU - dziekuję za Desnudę 10.03.06, 22:21 Kasiu, tych "kropelek" nie było wcale tak mało :-))) Ogłaszam,że dzięki Kasiulkowi zakochałam się w Desnudzie. Prędzej czy później pełnowymiarowy flakon będzie mój :)) Wielkie dzięki. Odpowiedz Link
mrouh Mangos, wieelkie dzięki;-) 11.03.06, 18:21 za fajny wakacyjny zapach i niepasującym puzzlem:-) za próbeczkę, a nie flakon Couture:-) i za przeżycia po pocałunku smoka:-) No i spróbowałam znów wysłać maila, nie wiem, czy w końcu doszedł... Odpowiedz Link
siliana1 agmusz za remember me diora 11.03.06, 19:24 agmusz - zyczliwa duszyczko - bardzo bardzo ci dziekuje za cynk:) pani z perfumerii okazala sie przemila osoba, szybko i sprawnie wyslala mi zapach. wlasnie dzis doszedl i pachne cala "remember me". nawet nie wiesz, jak bardzo mi poprawilas humor:) Odpowiedz Link
agmusz Re: agmusz za remember me diora 12.03.06, 20:25 Bardzo się cieszę, że się udało:) Odpowiedz Link
arc-en-ciel mika281 dziekuje 12.03.06, 21:11 za udana wymiane, organza bardzo dobrze sie umnie czuje :) Odpowiedz Link
kalia_t Wielkie buziaki dla Mrouh:-))) 13.03.06, 23:12 za możliwość pobycia z iryskiem na dłużej:-))) Odpowiedz Link
mangos Wielkie buziaki dla Mrouh:-))) X 2 14.03.06, 06:34 Za wieczór w jeansach i to czerwonych;) Odpowiedz Link
oloom Kasiulek - wielkie dzięki! 14.03.06, 14:17 Kasiu, dziękuję za próbkę! Pozdrawiam Odpowiedz Link
lesbelles Re: Lesbelles dzieki za duza lekcje Cartiera :)) 15.03.06, 13:21 Proszę bardzo :) Polecam się na przyszłość :) Odpowiedz Link
kasiulek Mangos - szczegolne podziekowania za Carvena:-) 15.03.06, 09:03 Faktycznie jest przesliczny!:-) Odpowiedz Link
ja_sylwia Piękne dzięki dla Olesi:))))) 15.03.06, 15:30 za boskie Etro - moja lista marzeń się wydłuża:) Odpowiedz Link
nevada87 Ukłony i podziękowania dla Charade:)... 15.03.06, 21:00 Bardzo ,bardzo mocno dziękuję Dorotce za piękny perfum i przemiły upominek:), właśnie tego potrzebowałam;) ,jestem w siódmym niebie;) ,jeszcze raz dziękuję!. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link
charade Re: Ukłony i podziękowania dla Charade:)... 15.03.06, 22:37 Ja też dziękuję za miły kontakt i szybką wpłatę ! Ściskam :) Odpowiedz Link
purplehaze sencie i chatce - stokrotne dzięki!!! :-* 16.03.06, 18:30 ...za to, że moja ciekawość nareszcie zaspokojona, a dzień, który zaczął się wyjątkowo źle - miał niezwykle miłe zakończenie. Jesteście cudowne - uwielbiam Was :-))) PS. Chatko - jestem zachwycona bonusem! :-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: sencie i chatce - stokrotne dzięki!!! :-* 16.03.06, 19:26 Napisz jak wrazenia zapachowe :)) Odpowiedz Link
purplehaze Re: sencie i chatce - stokrotne dzięki!!! :-* 16.03.06, 20:11 Na razie tzw. pierwsze wrażenie ;-) krótki, nadgarstkowy test wczoraj przed snem - nie wytrzymałam!- AS, Datury i Arabie: wyczuwam w nich 1 wspólna cechę, której nigdy wcześniej nie spotkałam w perfumach - taką swoistą i mięsistą (sic!)zwierzęcą oleistość, i nie mam w żadnym wypadku na myśli konststencji, nazwałabym to wrażenie "fakturą zapachu" (i nie ma tu nic do rzeczy, że Arabie to olejek, pozostałe tez tak na mnie działają). Mogę te zapachy z czystym sumieniem nazwać "zmysłowymi", bo odbieram je nie tylko węchowo, ale "czuję" na skórze - wąchając (chyba nie umiem jeszcze tego zwerbalizować). Po pierwszym teście, na gorąco, moim faworytem jest AS, Datura plasuje sie pośrodku, a Arabie przyciąga i odpycha (chyba jakaś miłość się szykuje ;-))). AS i Arabie to dla mnie takie "wschodnie" (kategoria czysto subiektywna, zapewne mająca mało wspólnego z rzeczywistością ;-)) zapachy, bez cepeliowskiego, konfekcyjnego ugładzenia; gdybym miała je spersonifikować, to chodziłyby kocim, miękkim krokiem po grubym dywanie... /ciąg dalszy zapewne nastąpi w Blogu/. Odpowiedz Link
chatka_ Re: sencie i chatce - stokrotne dzięki!!! :-* 16.03.06, 20:23 purplehaze napisała: > gdybym miała je spersonifikować, to chodziłyby kocim, > miękkim krokiem po grubym dywanie... I ocieral sie o nogi ?:))) Tak to zapachy obok ktorych nie mozna przejsc obojetnie :))) Ciesze, sie! :) Odpowiedz Link
senta Re: sencie i chatce - stokrotne dzięki!!! :-* 16.03.06, 21:49 jesli doszly w stanie nienaruszonym,to sukces.Powiedz jak sie zachowaly fiolki "na proch"? Uwazaj na Dature -zapach sprzyja zachowaniom ryzykownym;-)slowo!Jest drapiezna..mrauuu;-) Odpowiedz Link
purplehaze Re: sencie i chatce - stokrotne dzięki!!! :-* 17.03.06, 09:06 Fiolki spisały się świetnie - co prawda koperta, a właściwie folie, wonne były ;-), ale nic sie nie wylało. Datura będzie miała premierę jutro wieczorem :-). Jeszcze raz ściskam i dziękuję... Odpowiedz Link
benita5 Wielkie dzieki dla Olesi za wytworna przesylke:)) 17.03.06, 14:12 piekne opakowanie przypomina mi jako zywo prezencik urodzinowy, alez mi fajnie :))) Odpowiedz Link
lesbelles Benito, pięknie dziękuję!!! 20.03.06, 13:20 Benito, wielkie dzięki za "Molinardy"! Buziak wielki!!! Odpowiedz Link
benita5 Re: Benito, pięknie dziękuję!!! 20.03.06, 13:52 Ciesze sie i wielkie dzieki raz jeszcze;** Odpowiedz Link
kalooo Lady-jesteś po prostu niesamowita!!!! 21.03.06, 21:03 Boże,dziękuję serdecznie,słów mi brakuje tak mnie zaskoczyłaś!!!;DDD Kobito,dzięki serdeczne za tak wyjątkową wymiankę;DDD Nie ma to jak refelx z mojej strony btw-ale dopiero odebrałam od rodzicieli przesyłki;)) Wielkie wielkie dzięki,zrobiłaś mi niesamowitą radochę!;DDD ;-* Odpowiedz Link
benita5 Re: Benito - jestem Ci dozgonnie wdzięczna :))) 22.03.06, 08:51 wielkie dzieki, nawet nie wiesz jak mi bylo ( i jest) milo:)) Odpowiedz Link
benita5 Arc-an-ciel dziekuje za Etoile i sprawna akcje;)) 22.03.06, 08:52 duza frajda znow moc "ponosic" to cudo:)) Odpowiedz Link