mangos 08.02.06, 08:10 Niczym, czekam na listonosza a jeśli dziś nic nie przyniesie to go pobiję;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonula Re: Dziś pachnę Safari 08.02.06, 09:13 i jestem mile zaskoczona-myślałam, że nie przypadną mi do gustu Odpowiedz Link
kalooo Laura LB- i znowu zbieram komplementy;))) 08.02.06, 09:23 I to w momencie,gdy flaszka juz prawie pusta..;[ Odpowiedz Link
elf.woman black cashmere ;) 08.02.06, 09:28 ..ale obiecałam sobie, że wraz z nastaniem wiosny nieodwołalnie odkładam go do szuflady. Odpowiedz Link
madllen Re: Dziś pachnę... 08.02.06, 11:01 M Masaki Matshushima z utęsknieniem wypatrując wiosny;) Odpowiedz Link
czarna_a Tresor, dzięki Marli:-) 08.02.06, 11:56 ...miał być na wiosnę, ale już nie mogę się doczekać:) Odpowiedz Link
olesiam na siłe- Chaos DK 08.02.06, 12:32 Do ludzi szlam, wiec zeby tak nie bylo łyso, wstret mam nadal:( Odpowiedz Link
forevermore79 Re: na siłe- Chaos DK 08.02.06, 12:40 Przykro czytac, ze jakies smutne rzeczy sie tu dzieja i powoduja negatywne reakcje :-(. Miedzy wierszami i w dziekczynnym tylko czytam, w detale nie wypada mi w koncu wnikac i ich nie znam. No ale nic to- pozdrawiam goraco i obys miala lepszy humor! Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę... 08.02.06, 17:30 Max Mara, ale dziwnie sie w niej czuje. Jak sie nie przyzwyczaje, to wywedruje na straganik. Odpowiedz Link
mrouh niby pachnę, ale tylko udaję... 08.02.06, 18:48 Ferre, z dodatku do prenumeraty:-) w zakamarku łokcia, ale nic nie czuję. Rano poczułam ciut Etrę, ale może to była tylko pamięć zapachu, a nie sam zapach. Mam do wybpróbowania to i owo, a nie mogępoczuć, buuu... Paskudny katar... Odpowiedz Link
escape5 Re: Rano Oxygene a teraz Fleur de Diva... 09.02.06, 00:26 Mam nadzieję że na Tobie Oxygen lepiej pachnie.Na mnie najpierw był gryzący,a póżniej zostawała dusząca kwiatowa nuta.. Odpowiedz Link
mangos Re: Rano Oxygene a teraz Fleur de Diva... 09.02.06, 09:38 Bardzo łagodnieje pozostawiając delikatny , wiosenny powiew. Taka ilość akurat mi wystarczy. Odpowiedz Link
oosemka Re: Dziś pachnę... 08.02.06, 19:24 wymarzonym, wyczekanym i w koncu upolowanym ... Feminite du Bois Odpowiedz Link
ja_sylwia a żesz by to wrrrgrrr@@$$%WRR.... 08.02.06, 20:46 212 sexy, no i prawie pewna jestem,że podróba, uuuuhhhh. Po godzinie sam spiryt. No kiedyś trza się było naciąć:((((( Odpowiedz Link
merolik Re: a żesz by to wrrrgrrr@@$$%WRR.... 08.02.06, 21:12 Przykra sprawa z podróbą :((( A ja dziś AS od kochanej Nituliny :))) Cudownie się czuję w tym zapachu!! Odpowiedz Link
a.g.n.i męski Tumulte na jednym nadgarstku, psiknięty + 08.02.06, 22:56 od niechcenia w Sephorze. No ładny, skubaniec jeden;-P po paru godzinach jeszcze ładniejszy. Az szkoda zmywać... Odpowiedz Link
chatka_ L'Or to jest zapach na miare... 09.02.06, 00:00 ...rzeczy, na ktore bardzo czekalam w dziecinstwie, tak sie cieszylam jak je dostawalam, ze mama mowlila, ze chyba w nich spac bede, niezly mieli ze mnie ubaw jak byly to buty zimowe:))) Z L'Or sie nie rozstaje, flakonik w domu, zabieram go ze soba wszedzie, do lazienki, do lozka, probeczke nosze w kieszonce marynarki. Odpowiedz Link
escape5 Couture! Moschino 09.02.06, 00:30 A na łapie inne Moschino- L eau Cheap and Chic.Kurczę,nie czuję w nim oprócz najzwyklejszego mydła... Odpowiedz Link
a.g.n.i Znów Helmutem, no bo jak leży w szufladzie+ 09.02.06, 07:57 schowany, to bardziej kusi, tak jakbym go nie miała, hehe Odpowiedz Link
martyna101 OI tylko z probki ale juz czekam na buteleczke:D 09.02.06, 09:22 ahhhhhhhhhh Odpowiedz Link