luloo1 23.02.06, 19:52 Bardzo lubię wody o zapachu świeżego prania. Które z tej kategorii należą do waszych ulubionych. Mnie kojarzy się Oxygene i troszkę Pleasures. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Zapach prania 23.02.06, 19:54 IMO Lacoste for Woman i w mniejszym stopniu Emporio:-) Odpowiedz Link
martyna101 Re: Zapach prania 23.02.06, 19:57 Dla mnie( i na mnie) takim zapachem jest Emporio Armani -zlote :) Odpowiedz Link
siliana1 Re: Zapach prania 03.03.06, 14:23 mi ten armani kojarzy sie z taka swiezoscia ala krem nivea z dziecinstwa. uwielbiam ten zapach:) Odpowiedz Link
olesiam Re: Zapach prania 23.02.06, 22:48 Bulgari au thè blanc, dzisiaj testowany i na nowo odkryty, rewelacyjna czystosc:) Odpowiedz Link
senta Re: Zapach prania 23.02.06, 22:59 Helmut Lang oczywiscie:) Czystosc w kazdym calu. W nim: " oczy tej malej,jak dwa blekity mysli tej malej,biale zeszyty..." :) tak tak..to zapach niewinnosci:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Zapach prania 24.02.06, 14:28 olesiam napisała: > Bulgari au thè blanc, dzisiaj testowany i na nowo odkryty, rewelacyjna > czystosc:) O tak!! zgadzam sie, zapach jakby "spod zelazka" pedantycznej, lnianej swiezosci. Podobnie odbieram meski Declaration...i nosze a jakze;)) Odpowiedz Link
nitulina Re: Zapach prania 23.02.06, 23:50 Demeter LAUNDROMAT... Zapach magla z dzieciństwa i koszmaru amerykańskich pralni... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Zapach prania 24.02.06, 08:47 Chyba ktoś jeszcze kiedyś wskazywał na Pure Jil Sander;-) - bardzo lubię ten zapach... A swoją drogą, mnie często zastanawia, jakie dziwne efekty mogą dawac różne połączenia proszków i plynów do płukania, szczegolnie na takim mokrym praniu wyciąganym z pralki. Ostatnio czułam od wyciągniętych z pralki ciuchów... fiołki, a kiedyś tak pomieszałam proszki i płyny, że pranie pachniało mi podobnie do Shalimara;-P Odpowiedz Link
elve Re: Zapach prania 24.02.06, 11:26 nooo, niektóre zapachy płynów do prania są niesamowite. mam sentyment do płynu Lenor (albo Silan, nie pamiętam) o nazwie Summer - rewelacja! nie mogę się doczekać, kiedy skończę te co mam teraz i znowu kupię ten - pięknie słoneczny, radosny, żółciutki :) Alpine też jest niezły, taki świeżuch-kiler :D Odpowiedz Link
rawita płyny 24.02.06, 12:18 też uwielbiam płyny. Moim faworytem jest Silan jaśminowy. Żadne perfumy tak nie pachną. Niedawno tyle go dolałam do płukania, że bluzki zrobiły się sztywne :). Odpowiedz Link
jollinka Re: płyny 28.02.06, 12:23 tylko biały E, nic innego! zapach prania mnie mdli - nie lubię! a elizabeth arden "splendor" ohydnie pachnie jakimś "woolightem" Odpowiedz Link
escape5 Re: płyny 28.02.06, 14:40 Ja uwielbiam niebieski Lenor(Spring?).Rewelacja,uzuwam go zdecydowanie za duzo:) Odpowiedz Link
maggac Re: Zapach prania 24.02.06, 09:10 White Linen - zapach lnianych prześcieradeł i pościeli, suszonych na słońcu Odpowiedz Link
epikurejka Re: Zapach prania 24.02.06, 12:31 Grain de folie - ubiegłego lata koleżanka zapytała jakiego płynu używam do płukania tkanin bo tak świeżo pachnę praniem ;) Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Zapach prania 24.02.06, 12:35 Zdecydowanie Cologne Muglera, pachnie praniem, suszącym się na świeżym powietrzu w wiejskim ogrodzie, o chłodnym poranku..... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Zapach prania 24.02.06, 23:14 Pure Jil Sander (byle nie w wersji intense!) oraz Emporio White. Odpowiedz Link
eirenne Re: Zapach prania 25.02.06, 03:06 Na mojej skórze D&G Feminine zmienia się w klasyczny zapach prania... Odpowiedz Link
escape5 Re: Zapach prania 28.02.06, 14:36 Emporio White,Champs Elysees i trochę Premier Jour.Oxygene jakos własnie nie,nie mogłam w nim wyczuć tej czystości i dlatego poszedł do Mangos. Odpowiedz Link
maja1000 Re: Zapach prania 01.03.06, 14:13 .... i oczywiście 'Dry Clean' z serii Synthetic - Comme des Garcons Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Zapach prania 02.03.06, 06:47 moja koleżanka ciągle mi powtarza że gdy używam sicily pachnę jak płyn do płukania tkanin "mleczny koktail"(firma global) - w tym wypadku wiem, że to komplement ;)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Zapach prania 02.03.06, 08:42 Oj, to muszę sobie przypomnieć Sicily;-) Mleczny Koktajl to mój ulubiony płyn, wyłączając małe "zdrady z konieczności" (nie wszędzie jest) kupuję go non stop od roku;-P Odpowiedz Link
kalia_t Re: Zapach prania 03.03.06, 22:08 Olśniło mni Eclat d'Arpege z nutą herbaty(wrażenie proszku do prania):-) Odpowiedz Link
charade Re: Zapach prania 03.03.06, 22:40 Zdecydowanie Jil Sander Pure. Niesamowity efekt, który czuć dopiero na innej osobie w pełnej krasie. Moja siostra psiknęła się Pure po ćwiczeniach fizycznych i byłam przekonana, że przed chwilą wyszła spod prysznica, ale nie - to była właśnie Jil Sander :) Oprócz - Emporio White. Odpowiedz Link