Dodaj do ulubionych

Czekam na...

26.02.06, 16:26
No właśnie. Na pewno jest coś, na co każdy z nas czeka. Kupił na allegro, wymienił się na straganiku, zamówił na ebayu...:) Czasem wypisanie się pomaga skrócić męki związane z czekaniem i obawami , czy dojdzie "całe i zdrowe". Na co aktualnie czekacie, jak długo czekacie, czy kupowaliście w ciemno , czy pod wpływem impulsu, czy też odkładaliście grosz do grosza i wreszcie pojawi się ten wypragniony flakon bądź flakony?
Ja czekam na 5th Avenue- zakupiłam u słynnej/ego Faron już dawno , dawno temu. Faron twierdził,że przesyłkę nadał w czwartek, potem dostałam kolejnego maila,że nadanie nastapiło w piątek. Hmmm...i już sama nie wiem, co o tym myśleć.
Obserwuj wątek
    • karolaaa Re: Czekam na... 26.02.06, 16:32
      ..Pythona :) Renia obiecała wysłać go już jutro..Wczoraj dostałam od niej jego
      próbke i dziś już jej nie ma ;) wszystko na siebie wylałam..Boje sie tylko ze
      listonosz jak przyjdzie nie zastanie nikogo w domku i bede musiala biegac na
      poczte.Ale warto bedzie wiec pewnie od razu porwe zawiadomienie i pobiegne!!
    • nitulina Re: Czekam na... 26.02.06, 16:35
      Czekam na olśnienie żeby to wszystko wywalić ;(
      Teraz na czerwoną herbatę Bulgari..
      Wcześniej czekałam na Zen które jednak pojedzie do Senty...
      Czekam na Lush Karma i nie mogę się doczekać...
      Czekam na Pampelune
      Czekam na własną decyzję pozbycia się czegoś tam...(może zapasu BC)
      • mrouh Re: Czekam na... 26.02.06, 16:56
        na moment, kiedy się złamię i kupię Enjoy i Beyond Paradise. I pewnie jeszcze
        coś. Jeszcze sie trzymam, tylko, że o tym ENjoy to juz marzę z pół roku, może
        warto w końcu..:-)?
        • rawita Re: Czekam na... 26.02.06, 17:55
          Na maleńki Aromatic Elixire (z dziką ciekawością) i na pół buteleczki Dune (z
          mieszanymi uczuciami). Na jedno i drugie skusiłam się widząc okazję. Nie mam
          pojęcia czy dobrze nam będzie ze sobą.
    • balbina_alexandra Re: Czekam na... 26.02.06, 18:08
      Ostatnio czekałam niecierpliwie na przesyłkę z Polleny Aromy, przestępując z
      nózki na nóżkę bo zamówiłam niemało :) zapachowo nic - bo primo przesyt,
      secundo, nie było na czym oka/nosa zawiesić, tertio, mam zgoła poważniejsze
      wydatki teraz i pasa zaciskam. Po długaśnym okresie zapachowej ascezy czekam na
      dwie przesyłki - So Pretty Eau Fruitee Cartiera oraz świeżo zlicytowaną Daturę
      Noir. Więcej na razie nie będzie :) raczej cierpię na nadmiar i myślę powoli o
      rozstaniu się z tym czego nie używałam od kilku miesięcy (cięzkie decyzje...).
      • ja_sylwia Re: Czekam na...Pamplelune!!! 26.02.06, 20:06
        w końcu zdecydowałam się na całe 125 ml. Już w piątek ponoć wysłane, więc może
        jutro...:)))MIałam nic już nie kupować, ale... co prawda świeżuchów ci u mnie
        dostatek, no ale Pamplelune jeszcze musiałam, po prostu musiałam. Jeszcze mnie
        Skin kręci, ale DOSYĆ! NO chyba, że się złamię:)
    • gwadelupa ...extravagance 26.02.06, 20:25
      czekam i czekam - od 26 stycznia :/. Kupione w sklepie internetowym. Sklep mi
      przysłał wiadomośc, że ma troche kłopotów - no to cierpliwie czekałam.
      Niestety - paczka na mnie czekała na poczcie, ale ja nie dostałam
      (dwukrotnie!!!!) aviza i przesyłka wróciła 20lutego do sklepu. W piatek powinna
      byla do mnie dotrzec ponownie, ale aviza oczywiscie zadnego nie dostałam. I
      pewnie nie dostane znowu... rece mnie i nóżki opadają.
      Wiece co? Mam za soba pare trudnych dni. I uswiadomiłam sobie, z jak ogromna
      przyjemnoscia wchodze na to forum, jak tu sie odstresowuje i odreagowuje rozne
      nieprzyjemnosci. Odpoczywam po prostu
      • mrouh Re: ...extravagance 26.02.06, 21:02
        w sprawie awiza idź na pocztę i złóż skargę, tak nie może być. A najlepiej,
        skontakuj się ze sklepem, żeby wiedzieć, kiedy Ci wyślą (wysłali) paczkę i idź
        na pocztę zapytać czy już jest (możesz ich poprosić, żeby podali Ci nr nadania).
        Jak nic nie zrobisz, to ktos sie moze na poczcie połakomcna Twoje paczki,
        podpisze niby za Ciebie i swoich perfum nie zobaczysz. Nie chcę Cię straszyć,
        ale z poczta czasem tzreba walczyć, niestety... żeby czekanie zakończyło się
        miło, radzę pomęczyć pocztę:-)
    • obca1 Re: Czekam na... 26.02.06, 21:47
      .. Emotion P. Cardin :)

moje pierwsze zamówione perfumy.. nie znoszę wydawać tyle na kosmetyki..ale Allegro zbyt kusiło okazjami ;)
      • chatka_ Re: Czekam na... 26.02.06, 21:58
        So Pretty eau fruitee, miniaturka z Allegro, nie wachalam od ostatniej wizyty w
        Harrods w 2000 roku :)
        I balsam do ciala So Magic - siostrze na imieniny.
    • roxi_hart Re: Czekam na... 26.02.06, 22:14
      Czekam na mgielke do wlosow Intuition - ciekawa jestem tego wynalazku.
    • agmusz Re: Czekam na... 26.02.06, 22:16
      Cerruti Image- wodę i balsam do ciała. To mój zakup wiosenny. Już nie mogę się
      doczekać:)
    • vanilia72 Re: Czekam na... 27.02.06, 09:06
      czekam na próbki, które są w drodze i na olśnienie, że to jest to ! bo na
      wiosnę chcę coś kupić
    • dixi Re: Czekam na... 27.02.06, 10:34
      czekam, kiedy na allegro pojawi sie AA Gentiana; wczesniej zdarzala sie
      czasami, ale od momentu, kiedy za nia zatesknilam i zdecydowalam ze musze miec,
      wyszukiwarka uparcie polazuje "niestety nic nie znaleziono";
      o, albo na straganiku kiedy sie pojawi... ;)
    • kalooo Re: Czekam na... 27.02.06, 11:07
      zestaw eau d'hadrien woda+żel+balsam,dzięki cudownej voluptas,która dąła mi
      amiar na kopalnię skarbów;)))
      Wielki buuuziak!;-*
      Poza tm na kilka innych,ale nie będe pisać,bo jeszcze się okaże,że ktoś marzył
      o tym od dawien dawna i dlatego w ciemno kupić chciał na ten przykład,a ja
      niedobra zabawkę zabrałam;]
    • mathilde17 Re: Czekam na... 27.02.06, 21:23
      Czekam na Fleurs de Bulgarie Creeda zamówione w Quality. Zamówiłam trroszeczkę
      w ciemno; wąchałam je jakieś dwa razy gdy jeszcze mieszkałam we Francji i
      zapamiętałam jako bardzo intrygujące. Róża z dużą ilością żywicznej ambry i
      piżma. Spodobały mi się, mimo że za różą nieszczególnie przepadam, ale ta jest
      różana inaczej, że tak to ujmę. Trochę jak Ta'if OJ. Mają dotrzeć na przełomie
      miesięcy - mam nadzieję, że będą w tym tygodniu.
    • urstina Re: Czekam na... 28.02.06, 14:31
      aż pojawi się na Allegro Jackpot for Woman. Dziś znalazłam Anytime, może to
      dobry znak. A w ogóle to nie mam ostatnio koncepcji na coś nowego, "sama nie
      wiem na co mam dzisiaj smaczek..." Może to objawy depresji zimowej?... :-(
      • merolik Re: Czekam na... 01.03.06, 09:09
        Energizing Fragrance Shiseido - właśnie zamówiłam w Lumiere. Zapach mnie
        zachwycił, a właściwości "energetyzujące" będą mi w marcu i kwietniu bardzo
        potrzebne :)) Czekam tez na koniec aukcji balsamu Tigera z nadzieją, że uda mi
        się wygrać :)))
      • dixi tu sa... 02.03.06, 09:36
        www.allegro.pl/item89466488_jackpot_orginalne_zafoliowane_holenderskie_.html

i poprosze o zrewanzowanie sie linkiem do gentiany ;))
        • dixi to bylo do urstiny 02.03.06, 09:39
          ... w temacie jackpota :)
          • chatka_ Czekam na... 02.03.06, 21:51
            So Magic w zestawie z urocza rozowa portmonetka - moja chrzesniaczka sie
            ucieszy ;) i probki meskiego l'Instant i EA After Five
          • chatka_ Czekam na....!!!! 02.03.06, 21:52
            Dezodorant moj ulubiony z czasow liceum - zielone Orchidee YR!!!!!!!!!
          • urstina Dzięki Dixi! 04.03.06, 20:48
            Z wrażenia aż mi dech zaparło! I jednocześnie się przeraziłam, żeby mi ktoś
            sprzed nosa nie sprzątnął, ale na szczęście nie! Nie tracę więc już ani chwili
            i pędzę na Allegro! I oczywiście będę poszukiwać Gentiany dla Ciebie. Strasznie
            Ci dziękuję raz jeszcze - bardzo mi poprawiłaś nastrój tą wiadomością! Ściskam
            serdecznie! (sorry za te wykrzykniki, ale to emocje... ;-))
    • goldioo Re: Czekam na... 03.03.06, 14:20
      flowerbomb
      • roxi_hart Re: Czekam na... 04.03.06, 10:19
        Prezent urodzinowy od meza - wiem ze to bedzie cos pachnacego, ciekawa jestem co. Dzis wieczorem sie dowiem:)
    • tranzystor4 Re: Czekam na... 04.03.06, 10:20
      Zestaw Dior Voyage - znalazłem na Allegro i nie mogłem się powstrzymać od
      kupienia. Przesyłka miała być już wczoraj, ale czasem kurier pocztowy
      przychodzi w sobotę i tak sobie czekam kamieniem w domu...
    • a.g.n.i Ja już chyba tylko na wiosnę;-) 04.03.06, 18:23
      Właściwie mam już wszystko co chciałam mieć. Czekam jeszcze tylko, aż w Quality
      pojawi się Violetta Penhaligons, ale... zobaczymy;-)
    • renia.renia Re: Czekam na... 04.03.06, 19:33
      No tak, nie jest dobrze ;o) w innym wątku pisałam, ze niczego nie pożądam a tu
      bęc i szybciutko, znienacka zakupiłam Pradę i sobie na nią czekam.
      pzdr.
      rr
      • chatka_ Re: Czekam na... 05.03.06, 18:14
        A jednak :))) A co zrobisz z paczula?:)))

A ja sobie czekam na okazyjnie kupiony na ebayu balsam do ciala L'Or :))
        • renia.renia Chatko :o) ... 05.03.06, 19:05
          Hej :o)
          Paczula mi w Pradzie chyba odpuściła, schowała się głęboko i już tak nie
          dominuje. Póki co tak jest i chciałabym bardzo aby się nie objawiła w
          poprzedniej skali.
          Zapach zaczął mi się bardzo podobać, mężowi też, w ogóle ostatnie moje zakupy
          trafiają w jego gust: Roma spodobała mu się bardzo, NR, teraz Prada :o))

pozdrawiam serdecznie
          r
          • chatka_ Re: Reniu:o) ... 06.03.06, 12:02
            Taki maz w domu to skarb :)))
            • renia.renia Chatko :c) 06.03.06, 17:34
              Ano, pod tym względem nie narzekam hihi. Żeby tak jeszcze chciał za wszystko
              płacić ale to juz inna historia...
              całusy
              r
    • kalia_t Re: Czekam na... 06.03.06, 23:55
      tę jedna chwilę, aż zobaczę nowy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka