Dodaj do ulubionych

wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobycia?

03.03.06, 14:14
witam serdecznie po raz I:)

widze, ze znalazlam grono o podobnej manii zapachowej:)

chcialam sie was podpytac, czy te wersje limitowane sa jeszcze wogole do
zdobycia?:

1. forever and ever - dior (pachnialam tym na slubie swoim...)
2. remember me - dior
3. tender light - escada
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 14:25
      Witamy na forum! :-)
      Jesli chodzi o Forever and Ever, niedlugo bedzie o wiele latwiej dostepny- bo
      jego wznowienie trafi w marcu na strefy wolnoclowe, a rok pozniej do
      tradycyjnych perfumerii (ale ciagle jako edycja limitowana).
      Z Remember Me i Tender Light gorzej- tu trzeba szukac w necie, bywaja czasem na
      allegro, zawsze zostaja tez mniejsze zagraniczne lub krajowe sklepy, choc
      szansa juz mala.
      • laura27 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 14:31
        tender light jest na wisience, zresztą w bardzo przystępnej cenie 50 ml za 102

pozdrawiam
        • siliana1 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 14:36
          przepraszam za ingoranctwo, ale gdzie ta wisienka?:)
          • laura27 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 14:44
            to ja przepraszam za założenie, że wiesz:-)
            www.wisienka.pl
            sama dowiedziałam się o tym sklepie 10 dni temu a już jestem posiadaczką Oh! de
            moschino, które było u nich w promocji, więc zakupiłam od ręki. sklep polecam,
            towar oryginalny, dobry kontakt, paczka przychodzi szybko, mimo że idzie aż z
            Hong- Kong'u:-)
            pozdrawiam serdecznie
            • siliana1 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 14:58
              o rany - jestem tu 5 minut i tak mi juz dobrze:) same zyczliwe dusze:)

sluchaj - ta wisienka ma fantastyczna oferte! i jestem w szoku, ze wysylka
              gratis, tylko martwia mnie te blizej nie okreslone oplaty celne.... doliczyli
              je tobie? nie wiesz, jakiego rzedu to moze byc kwota?
              • laura27 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 15:01
                nic mi nie doliczyli, przesyłka idzie jako prezent, jest nawet przewiązana
                fioletową wstążeczką:-)
                myślę, że możesz śmiało kupować.
            • edica Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 15:32
              wisienka - to strawberrynet po prostu :-)
              • kalia_t Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 15:53
                strawberrynet to chyba truskawa:-))) a wisienka to coś innego...
                a może się mylę?:D
        • kalia_t Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 03.03.06, 15:55
          Tender Light(Margareth Ley) często widuję na Allegro:)
          • siliana1 Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 05.03.06, 00:35
            jestes pewna, ze to ten sam zapach? w tym sklepie ma rozne ceny, wystepuje w
            roznych pozycjach i ten wystepujacy jako margaret ley jest w przezroczystej
            butelce, a ten "moj" byl w matowej.

margaret ley www.wisienka.pl/karta.php?id=70870

tender light www.wisienka.pl/karta.php?id=139219

kurcze, ale zasialas mi niepokoj. ten "moj" sprzed laty byl bardzo swiezy, ale
            nieslodki i srednio trwaly, taka wiosna i maxymalna swiezosc. to na pewno
            tender light?
            • kalia_t Re: wersje limitowane - czy sa jeszcze do zdobyci 05.03.06, 13:35
              Margaretha Ley to była(jest) klasyczna wersja i występowała(uje) w wersji EDT
              (smukła butelka) i EDP(pękata) oba flakony były(są) przeźroczyste i
              zawierały(ają) złoty płyn.
              Natomiast Tender Light to jedna z edycji ML, tak jak np. Le Feu Light jest
              wersją klasyka Le Feu. ML Tender Light rzeczywiście ma matową butelkę(link
              nr.2) i to ta wersja o którą pytasz.
    • agmusz Remember me 03.03.06, 14:53
      Remember me jest w perfumerii u mnie w mieście, nie pamietam chyba 50 ml, cena
      ponad 100 zł. Nie wiem dokładnie, ale mogę sprawdzić:)
      • siliana1 Re: Remember me 03.03.06, 14:57
        zartujesz?! jasne, ze sprawdz. a gdzie jest twoje miasto?

ten zapach byl tylko o pojemnosci 50 ml...
        • agmusz Re: Remember me 03.03.06, 15:06
          Siliana, sprawdze dzisiaj i dam wiadomośc na priv ok? Chyba kosztowały cos koło
          150 zł. W razie czego wezmę telefon od włascicielki i się dogadacie:)
          • siliana1 Re: Remember me 03.03.06, 15:19
            oki - bardzo dziekuje, tylko napisz, w jakim miescie ten sklep? ja z wwy...
          • dori7 Re: Remember me 04.03.06, 11:49
            A czy w tym sklepie jest tylko jedna butelka? :>
            • agmusz Re: Remember me 04.03.06, 13:31
              Hej, jest tylko jedna sztuka- cena 216 zł. Rozmawiałam z właścicielką i chętnie
              wyśle za zaliczeniem pocztowym. Sprzedała juz tak Le feu:) Jeśli jesteście
              zainteresowane to piszcie na priv- podam nr telefonu do właścicielki i dalej
              już ustalicie szczegóły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka