extravirgin 13.03.06, 17:10 Przesyłam dla uzależnionych linka: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1418259 Piękne i trudno dostępne zapachy :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extravirgin Re: Piękne i rzadkie 13.03.06, 17:46 mangos napisała: > Niepotrzebnie to oglądałam;( > Ja też - chyba się rozchoruję. Czasami sobie myślę, że mogłabym pracować w perfumerii :)) Odpowiedz Link
mangos Re: Piękne i rzadkie 13.03.06, 18:34 Chciałabym mieć prywatną perfumerię u siebie w domu:) . Jedynym klientem byłabym ja sama;) Odpowiedz Link
mrouh Re: Piękne i rzadkie 13.03.06, 19:22 Bo to w ogóle połowy peerfum wcale nie chciałabym mieć w postaci flakonów, wiele chcę tylko powąchać, w setki mogę pewnie liczyć te, co wystarczyłyby w ilości próbkowej, a kilka miec na stałe. I do tego celu najlepsza jest własna perfumeria. A co do okazji w podanym linku- już mi przeszło. Zamknęłam oczy, policzyłam do 10, głęboko oddychając, pomyślałam racjonalnie i wysłałam 200 zł pomocy finansowej mamie- akurat to, co mogłoby pójść na pachnącą flaszkę, dzięki temu nie mam już na nią kasy:-) I wszystko będzie ok, pod warunkiem, że już tam nei zajrzę, więc proszę mnie nie kusić! :-) Odpowiedz Link
sorbet Wątek już jest równiez w "Ciekawych":-) 13.03.06, 18:52 Chciałbym prosić o umieszczenie wat. związanych z Allegro jednak w tamtym wątku:-) (Nawet dla pocieszenia oka:-) Dzięki i pozdr. s. Odpowiedz Link
extravirgin Re: Wątek już jest równiez w "Ciekawych":-) 13.03.06, 19:01 sorbet napisał: > Chciałbym prosić o umieszczenie wat. związanych z Allegro jednak w tamtym > wątku:-) (Nawet dla pocieszenia oka:-) > > Dzięki i pozdr. > s. Mea culpa - przepraszam ale musiałam Wam to pokazać natychmiast i nie zauważyłam, że temat już się ukazał. Ja po prostu dostaję jakiejś "ekstazy nerwowej" na widok takich okazji - zresztą w perfumeriach też zamieniam się w neurotyka: podnoszę głos, gestykuluję, zrzucam flakoniki, papierki, gadam sama do siebie. Perfumerie to jedyne miejsca, do których nawet moi przyjaciele ze mną nie wejdą - wiedzą, że i tak zrobię "trzodę: Przepraszam raz jeszcze za gapiostwo. Pozdrawiam b. serdecznie Odpowiedz Link
extravirgin Re: Wątek już jest równiez w "Ciekawych":-) 13.03.06, 19:02 Mea culpa - wpadłam w "ekstazę nerwową" !!! Przepraszam Pozdrawiam b. serdecznie Odpowiedz Link
sorbet Re: Wątek już jest równiez w "Ciekawych":-) 13.03.06, 19:06 No problemo:-) Rozumiem, dziś wątek pojawił się nie tylko raz. Pozdr. s. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wątek już jest równiez w "Ciekawych":-) 15.03.06, 14:13 Sorbet, ale tam jest CdG:) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Piękne i rzadkie 14.03.06, 04:33 ja bym uwazala z kims kto pisze "Anicke Goutal" Odpowiedz Link
voluptas Re: Piękne i rzadkie 14.03.06, 20:46 Hmmm... a co to ma do rzeczy, czy napisał z literówka, czy nie? Czy to znaczy, że perfumy od niego są gorsze? Tak się składa, że znam dobrze tego sprzedającego, kupowałam od niego nie raz i zawsze byłam bardzo zadowolona i z ceny i jakości obsługi. O perfumach nawet nie mówię, bo nie mam najmniejszych "ale" do ich oryginalności czy świeżości. Zresztą własnie on załatwił mi kilka nieosiągalnych flakonów - aktualnie czekam na rarytas, za który niejeden perfumomaniak dałby sie pokroić, sama nie wierzełam, że kiedykolwiek będzie mój. Dlatego bardzo sobie cenię zakupy u tego pana. Może więc nie oceniaj ludzi tak pochopnie? pozdrawiam. Odpowiedz Link
nitulina Re: Piękne i rzadkie 14.03.06, 20:51 Ja też nie mam wątpliwości co do oryginalności, Pan trochę ginie w świecie nazw niszowców, ale jest bardzo miły, zresztą widziałam i wąchałam na żywca to co sprzedaje :) ----- Asia - 04.04.1973-09.12.2005[*] img342.imageshack.us/img342/2112/asia4se.jpg Odpowiedz Link
voluptas Re: Piękne i rzadkie 14.03.06, 23:48 Pochwalę się, obiecuję. Ale teraz jest gdzieś pomiędzy Poznaniem a Warszawą, w rekach nieprzewidywalnej poczty, więc słowa nie pisnę, dopóki szczęśliwie nie dofrunie :) Przesądna jestem :) Odpowiedz Link
jop Re: Piękne i rzadkie 15.03.06, 10:33 Jasne, rozumiem. ;-) Dzięki za info, że pan jest w porządku - wymieniłam z nim parę maili i wygląda na to, że też mi dzięki niemu też mi coś przybędzie. :-D Odpowiedz Link
merolik Re: Voluptas, pozdrawiam wirtualnie :))) 15.03.06, 14:28 Miło Cię znów widzieć :))) Odpowiedz Link
maja1000 do Voluptas 15.03.06, 17:22 Volu, czy kupowałaś u niego kiedy działał pod innym nickiem, bo teraz ma zaledwie 7 transakcji na koncie i tak zastanawiam się czy nie jest on np. dawnym Mateuszem123, który nic od dawna nie sprzedaje. Odpowiedz Link
voluptas Maju, 15.03.06, 18:42 Owszem. Zresztą znalazłam go w ten sposób, że kiedyś molestowałam go dośc długo via gg, żeby mi Le Feu sprowadził, bo znalazłam je wcześniej w jego zakończonych aukcjach :) Potem zaczęłam pytać i o inne rzeczy, a on mi je sprowadzał. Acz nie jest to mateusz 123 (swoją drogą - czy był mateusz123, czy 124? ;) ). pozdrawiam :) Odpowiedz Link
voluptas p.s. Chaos DK, Safari RL, Sotto Voce 15.03.06, 18:44 gdyby ktoś szukał, to dostałam dziś od tego gościa wiadomość na gg, że ma je w tej chwili do sprzedania :) A ja akurat nie jestem zainteresowana. Odpowiedz Link
extravirgin Re: p.s. Chaos DK, Safari RL, Sotto Voce 15.03.06, 20:09 O ile się nie mylę : mateusz124 to obecnie rotez2. Odpowiedz Link
marsiglia Re: do Voluptas 16.03.06, 20:39 ja wiem ze ten czlowiek to hugobosman1 i lis24 ( ktory zreszta sam sobie wystawil komentarz hehe ) Odpowiedz Link
squared Dziwne 20.03.06, 15:51 Czy zauwazyliscie, ze koles sie zmyl.... Ma zawieszone konto... Odpowiedz Link
jop Re: Dziwne 20.03.06, 17:58 Ciekawostka. Czy ktoś posiadający bezpośredni kontakt z panem coś wie? Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziwne 20.03.06, 19:05 Owszem ciekawe. Jakaś uprzejma istota napisała na niego donos na Allegro, ot, życie. Jeśli ktoś sobie życzy, mogę podać gg na privie. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Dziwne 20.03.06, 19:55 konto lis24 też mu zawiesili, tak właśnie patrzę. A swoją drogą po co supersprzedawcy z wyrobioną opinią kilka kont? :/ Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziwne 20.03.06, 22:44 Bo konto lis24 nie było jego kontem. Ja po prostu o to zapytałam, zanim zaczęłam snuć domysły i ferować wyroki. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Dziwne 20.03.06, 23:33 to ja nie rozumiem:D czyli mateusz124 nie sprzedawal z konta lis24, bo lis24 to zupelnie inna osoba, czy moze jakos zdobyl to konto? Poza tym skoro sprzedawca ma kilka kont, to moje pytanie jest dalej aktualne - po co? (pytam z czystej ciekawosci ) Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziwne 21.03.06, 08:32 ale to nie mateusz124 :) Mateusz124 ma to właśnie konto i rotez2. Nie mem pojęcia, dlaczego spraedaje/sprzedawał z 2 kont (nie wiem, jak teraz, bo ostatnio u niego nie kupowałam). Odpowiedz Link
marsiglia Re: Dziwne 20.03.06, 23:54 Nie rozumiem Po co skladac donosy? Zeby wyeliminowac konkurencje? Bez sensu skoro i tak mial zapachy ktorych inni nie mieli.. Teraz pewnie wystawi to na hugobosman1 Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziwne 21.03.06, 08:34 Ja też nie rozumiem, po co składać donosy, ale jak wiesz: różni są ludzie. Życzliwi zawsze się znajdą, bez względu czy mają w tym jakiś interes, czy nie, takie życie. p.s. nie wiem, czy wystawi teraz, czy po nowej dostawie, nie pytałam. Odpowiedz Link
marsiglia Re: Dziwne 21.03.06, 13:03 Wogole to koles chyba byl uczciwy wiec ciekawa jestem co bylo nie tak ze mu konto zamkneli. Odpowiedz Link
kalooo Re: Dziwne 21.03.06, 14:02 No dla mnie też to trochę dziwne-wczoraj dostałam maila,że usunięto aukcje w któryh licytowałam..;{ Dziwne,tyle naruszeń czsem bardzo poważnych jest na allegro,a tu taki zonk. Swoją drogą na tym is24 sprzedawał chyba tylko jeden zapach-atrapę innocenta,czy mi się zdaje tylko? Btw-skoro koledze podbijał czy jak to tam było to czemu w aukcjach był ten sam numer telefonu podany? Dobra,już nie myślę, bo mi się szpieg włącza;))) Odpowiedz Link
marsiglia Re: Dziwne 21.03.06, 15:41 a mi sie wydaje ze juz mu wczesniej zamkneli konto, zalozyl na kogos innego, allegro sie zorientowalo i mu zawiesili Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziwne 21.03.06, 16:32 to sprawdź, czy konto hugobosman1 jest zawieszone... Odpowiedz Link
marsiglia Re: Dziwne 21.03.06, 17:01 No wlasnie ... Hmmm juz sama nie wiem Szkoda tylko, ze zawiesili bo mial naprawde ciekawe zapachy Tak jak ktos juz pisal na innym forum, zawsze jak ktos wystawia ciekawe aukcje, rzadko spotykane perfumy wieszaja konta, zauwazylyscie? Na innym forum tez czytalam ze pracownicy allegro wieszaja konta osobom ktore sprzedaja to samo co oni, zeby wyeliminowac konkurencje- niezle prawda? Odpowiedz Link
alixana do Voluptas 22.03.06, 11:32 voluptas napisała: > > Jeśli ktoś sobie życzy, mogę podać gg na privie. Mogę prosić? Nie zdążyłam zagadnąć gościa :( Odpowiedz Link
nitulina Re: Piękne i rzadkie 21.03.06, 20:09 Na allegro chyba robią jakieś czystki...bo konta padają jak domino... Jasia Ja też ma zamknięte konto...:( Odpowiedz Link
marsiglia Re: Piękne i rzadkie 21.03.06, 22:29 o kurcze ;( bylam jej stala klientka buuu ;( Odpowiedz Link
nitulina Re: Piękne i rzadkie 21.03.06, 23:05 No mnie też jest przykro, bo lubię te aukcje...jeśli jestes z Warszawy to jeszcze mały problem, bo sklepik jest cały (chyba ;) Odpowiedz Link
squared Re: Piękne i rzadkie 22.03.06, 08:24 Koles mi napisal ze zamkneli mu konto, bo podbijal kuplowi aukcje - zalogowal sie na jego kompie, namierzyli ich i zawiesili konto... Odpowiedz Link
marsiglia Re: Piękne i rzadkie 22.03.06, 20:28 o widze ze konto odblokowane :) a co do tego sklepu to ceny ma w nim takie same na allegro? Bylas w tym sklepie Nitulino? Odpowiedz Link
nitulina Re: Piękne i rzadkie 22.03.06, 22:19 Byłam w tym sklepie, to jest na SaskiejKępie, ceny mają różne, ale generalnie dobre i podobne jak te na allegro. Odpowiedz Link
kalooo Re: Piękne i rzadkie 22.03.06, 22:25 Tez tam byłam razy kilka i to żaden szwindel-jestem okrutnie ciekawa jaki powód podało allegro blokując akurat jasia_ia.. Ceny są różne-to w końcu sklep,a pani która tam mnie obsługiwała mówiła,że Allegro traktują jako promocję drugieho sklepu internetowego i ogólnie sprzedają rzeczy,które mają możliwość ściagnąć taniej. W ten sposób mają też np.kolorównkę Arcancil. Odpowiedz Link