tranzystor4 30.03.06, 16:25 Czy ten zapach CdG jest wciąż dostępny? Faktycznie pachnie herbatą, np. na sposób Duel AG albo Bulgari au the rouge? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: CdG Tea 30.03.06, 21:14 Niedostępny. "Pachnie" lapsang sou chong, czyli dym, wędzoną herbatą, gumą, + roża i mate. Chcesz próbkę? Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: CdG Tea 30.03.06, 21:30 Dziękuję, ale lepiej nie. Spodoba mi się i będę cierpiał :-) W sumie to niezły pomysł, wąchanie próbek niedostępnych zapachów. Przyjemność ta sama, a ile oszczędza się pieniędzy. Odpowiedz Link
staua Re: CdG Tea 30.03.06, 23:03 Niestety, niedostepny - kiedys zamowilam w internetowej perfumerii, bo byl nadal w ofercie, ale odpisali, ze juz nie maja. Od tej pory usilnie sie dopytuje wszedzie niemal, bez skutku. Wielka szkoda, tez mialam na niego chrapke. Sorbet, czy oprocz Leaves jakas inna seria tez ma byc wycofana? Bo jesli sie dowiem, to obkupie sie na zapas w te zapachy, ktore mam na liscie... Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Tea 31.03.06, 00:23 Wiem tylko o Leaves. Ale podobno Calamus ma być wznowiony:-) Sprobowałaś może Moma.org? kiedyś mieli na stronie CdG, teraz już nie, ale ktoś na BN napisał, że nadal mają w ofercie. Odpowiedz Link
venus22 Re: CdG Tea 31.03.06, 05:36 a ja widzialam perfumy o nazwie Earl Grey, i faktycznie pachnie jak Earl Grey. Ale mysle ze to nie taka znowu wielka sztuka bo to pachnie glownie bergamotem. ale miec takich perfum nie chce. ladnie ale niezbyt ciekawe- w/g mnie. www.perfume.com/demeter/earl-grey-tea-women.html Venus Odpowiedz Link
venus22 Re: CdG Tea 01.04.06, 08:08 Moim zdaniem tak, pachnie naprawde jak herbata Earl Grey. bergamotka, czyli Monarda Didyma ma moim zdaniem zapach podobny zdziebko do lawendy.. czyli slodkawy. Venus Odpowiedz Link