mangos Szukam odpowiedniego zapachu na popołudnie... 17.04.06, 13:30 Desnuda? Premier Jour? Fleur de Diva? Nie wiem co wybrać:-( Odpowiedz Link
chatka_ Re: Szukam odpowiedniego zapachu na popołudnie... 17.04.06, 15:00 Hehe jak znam zycie wlozylas cos jeszcze innego :) Odpowiedz Link
rawita Allure Sensuelle, dla upewnienia się... 17.04.06, 18:18 czy naprawdę jest tylko taki sobie, niestety ciągle mnie nie przekonuje, ale usłyszałam komplementy Odpowiedz Link
gigi23 Colours of Love 17.04.06, 18:26 po wielu trudach moge oznajmic że Colours of Love Guerlain przeszedł moje najśmielsze oczekiwania :D Odpowiedz Link
merolik Re: Na przemian Le Feu i Le Feu Light... 17.04.06, 18:56 i wbrew pierwszemu nie najlepszemu wrażeniu, ten drugi też zaczął mi się podobać. Ale nie aż tak jak klasyk. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Na przemian Le Feu i Le Feu Light... 17.04.06, 20:56 Ja się przez wiele lat nie mogłam do Light przekonać. Przekonałam się niedawno dopiero;-) Odpowiedz Link
kati_mm Rano CSP Vanille Abricot, ale tylko wanilię czułam 17.04.06, 19:16 a teraz to już nic nie czuję, widać takie słodkości mnie się nie trzymają... A teraz może Narciso edp... Nie wiem, coś mi w nim przeszkadza :( Odpowiedz Link
olesiam Zagorsk CdG 18.04.06, 09:19 Chcialam kupic na wiosne, ale jakos mi nie pasuje do tej temperatury, skonczy sie na drugiej flaszce Ouarzazate:) Odpowiedz Link