Dodaj do ulubionych

edp a perfum

23.04.06, 13:57
Czy jest jakas roznica miedzy woda perfumowana a perfumem i jesli tak to
jaka? Mnie sie zawsze wydawalo ze to jest to samo, ale moze sie myle.

I druga sprawa. Czy ten sklep jest wiarygodny, tzn. czy perfumy, ktore oferuje sa
na pewno oryginalne?
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: edp a perfum 23.04.06, 14:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=12052885
      • just.girl Re: edp a perfum 23.04.06, 14:28
        dziekuje za linka

Bede wdzieczna za wszelkie opinie na temat ww sklepu internetowego, bo jak
        dotad znalazlam tylko jedna.
        • sorbet Re: edp a perfum 23.04.06, 14:46
          Zerknij na wątek o sklepach int.!:-)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=15329329&a=15329329
          • just.girl Re: edp a perfum 23.04.06, 15:08
            Na ten watek to ja juz zerknelam i wlasnie w nim znalazlam ta jedna opinie, o
            ktorej wspomnialam. Niestety mam niedosyt wiec chetnie zapoznam sie z opiniami
            rowniez innych forumowiczow:)
            • gelsomina Re: edp a perfum 23.04.06, 16:25
              polecam ta perfumerie - szybka wysylka, perfumy dobrze zabezpieczone, oczywiscie
              oryginalne, do tego przesylka i probka perfum gratis - mozesz smialo kupowac,
              polecam :)
              • seria Black Cashmere edp a parfum? 02.05.06, 10:14
                Intryguje mnie parfum 15 ml ze strony Donna Karan.com
                Czy znacie, czy warto?
                • agmusz Re: Black Cashmere edp a parfum? 02.05.06, 11:27
                  Musisz poczekać na Forevera- bo on wydaje mi się, ma właśnie ekstrakt perfum.
                • forevermore79 Re: Black Cashmere edp a parfum? 02.05.06, 20:06
                  Tak, racja, mam- o czym tez przekonali sie na wlasne nosy uczestnicy ostatniego
                  zlotu. Calosc to faktycznie 15ml, dodatkowo w wielkim, plastikowym pudelku-
                  minus to niestety brak sprayu- bede musial pilnowac szczelnosci i dozowac dosc
                  ostroznie.
                  Same perfumy wyjatkowo wiernie odzwierciedlaja zapach BC EdP, ale sa
                  mocniejsze, cieplejsze, bardziej emanuja ta miodowo-kadzidlana slodycza-
                  trzymaja sie blisko skory, o wiele jednak trwalej i dluzej, niz klasyczna woda.
                  Bardzo intymny mimo wszystko zapach, nie jest to "killer", a raczej gratka dla
                  milosnikow BC.
                  W Niemczech, w douglasie kosztuja ok. 130 euro, ja dzieki uprzejmosci
                  forumowiczki ze Szwajacarii (pozdrowienia!), mialem okazje nabyc je o wiele
                  taniej (ok. 270 zl). Jesli bedziesz wiec miala z nimi stycznosc- jak
                  najbardziej warto!
                  • seria Re: Black Cashmere edp a parfum? 03.05.06, 16:30
                    Dzięki! Tylko te 130 Euro hmm. Ale będę o nich pamiętać bo BC uwielbiam.
                    • seria Dune edt a parfum? 17.05.06, 17:53
                      Zainspirowana wątkiem o Dune, mam pytanie o Dune - czyste perfumy.
                      www.escentual.com/cgi-bin/Escentual.storefront/446b439c024ffa962718c0a8650a06de/Catalog/100062
                      Warto?
                      Dziękuję z góry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka