kati_mm 23.06.06, 20:16 Jak wyżej, czy ktoś wie coś bliżej na temat takiej postaci Moschino Couture. Mam okazje zakupić za korzystną cenę, ale nie wiem jak z trwałością i podobieństwem do EdP i czy ma to większy sens :) Pozdrawiam kati Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Moschino Couture Deodorant Perfume 23.06.06, 20:21 Identyczny z oryginalem, ale nietrwaly jak nie wiem co... Odpowiedz Link
kati_mm Re: Moschino Couture Deodorant Perfume 23.06.06, 20:27 Hmm, czyli raczej nie warto :( Tylko 13 euro kosztuje,to myślałam, że biznes życia zrobię ;) Odpowiedz Link
joannach Re: Moschino Couture Deodorant Perfume 24.06.06, 16:05 Biznes zycia to ja wlasnie zrobilam ( az sie musze pochwalic) i kupilam przed chwila Couture Moschino EDP 100ml + Body Lotion 200ml za 25frch = 25 euro! I to w normalnym sklepie niewirtualnym, tyle ze w Szwajcarii. No i gdzie tu sprawiedliwosc - (proporcja zarobki/cena, ehhh) a na temat - zapach poki co mnie zachwyca, zobaczymy jak sie rozwija. A moze sie zasugerowalam ze podobny do mojego ulubionego Haut Couture... Jo Odpowiedz Link
kati_mm Re: Moschino Couture Deodorant Perfume 24.06.06, 16:13 A to jak się nie przekonasz i będziesz chciała na straganik wystawić, to ja chyba byłabym chętna :) W Niemczech też można czasem trafić na fajne przeceny, ale szczerze mówiąc to już nie to, co kiedyś... pozdrawiam k Odpowiedz Link