voluptas Tygryskiem :) 16.07.06, 17:46 wreszcie mogę go ponosić, nie ryzykując uduszenia siebie, ani nikogo z otoczenia :) Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Black Cashmere DK 16.07.06, 20:49 Oblique RWD wisniowo tytoniowy :)) Odpowiedz Link
kalooo Les Belles zielone.. mrrrrrrrrrr;))) 16.07.06, 21:14 a na rękach CK One ten nowy, summer czy coś tam-nawet całkiem zacne, choć ta wersja letnia sprzed 2 lat była much better. A na 2 nadgarstku CK Be i utwierdza mnie w przekonaniu,że lubię go i chyba nawet sobie w końcu sprawię;) Jedyny unisex,który naprawdę jest fajny. A na moim połówku Obsession Night męskie pachnie figami..;> Jednym słowem CK ma dziś swoje święto u nas,hyhy;D Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... edycja tropikalna :) 17.07.06, 15:53 malinowym Carvenem, jakze on sie nazywa? Odpowiedz Link
toula BLV 17.07.06, 18:42 sądziłam,że dziś będzie chłodniej, ale przyjemnie się nosił. Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę... edycja tropikalna :) 17.07.06, 19:08 elve napisała: > malinowym Carvenem, jakze on sie nazywa? Variations:-) Ale ja dziś pachnę Incanto, choć wachałam się, czy to nie ma być carven właśnie, bo maliny dziś u mnie królują- mam malinową tunikę i na deser zaplanowane lody z malinami:-) chyba byłoby o jedną malinę za dużo:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziś pachnę... edycja tropikalna :) 17.07.06, 23:56 niczym nie pachnę. Przeziębiłam się, gardło mnie boli, wszelkie zapachy wywołują u mnie atak mdłości i furii zarazem :( Odpowiedz Link
m23p31 Re: EC 18.07.06, 10:10 hej Olu, jest słodki, ale z pazurem, bardzo charakterystyczny i trwały. Moze on będzie dobrym pomyslem, tylko edp. Dorzuce Ci probke:) Co prawda nie ma go w składzie, ale ja wyczuwam kokos:) Odpowiedz Link
sorbet CdG Calamus, i Guerrilla1 i 2 na nadgarstkach. + 19.07.06, 01:00 1 jest chłodniejsza, i b.dziwna, pieprz gryzie z jakimś ciepłym kwiatem. Przez to mam nieodparte skojarzenie z gorącymi, tropikalnymi nocami:-) Odpowiedz Link
dixi Re:Fleur de Figuier 19.07.06, 10:16 u mnie figa molinarda ma przewage nad figa L'artisan ;) Odpowiedz Link
voluptas Gloria Cacharel 19.07.06, 15:46 słodko i bezpiecznie, gardło już trochę odpuszcza, więc nie wychodze z siebie ;) Odpowiedz Link
wiolinka100 Ogólnie to Rush2, ale na nadgarstku 19.07.06, 17:33 pyszni się OI z próbeczki :) Odpowiedz Link
mangos Testuję : Au the Rouge na lewym nadgarstku i... 19.07.06, 17:43 Artemisia na prawym. Odpowiedz Link