natasza101 13.09.06, 09:18 Czy moze ktos mial okazje zapoznac sie z nowym zapachem La prairie? Piekny flakonik, ale niestety, na forach anglojezycznych sam zapach jest bardzo krytykowany. Bardzo ciekawa jestem Waszych komentarzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seria Re: Midnight Rain 04.12.06, 15:57 Pierwsze wrażenia to owocki, cukierek, niestety NIC ORYGINALNEGO. Nie jest brzydki ale wtórny, komercyjny. Jak dla mnie do worka wrzucono Angel Innocent (malutko), Flowerbomb, Baby Doll, Coco Md-mle. Słodkie owocki. Chyba bardzo trwałe. Ogolnie jestem rozczarowana. Ale czekam na nuty bazy ;) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Midnight Rain 04.12.06, 19:17 Wąchałam kiedyś i pamiętam, że ani butelka ani nazwa nie pasowała do zawartości, którą pamiętam jako taką bez wyrazu, wtórną. pozdr. Odpowiedz Link
seria Re: Midnight Rain 05.12.06, 12:09 Przyszedł męski i powiedział, że ładnie pachnę - zauważył je od razu. Na Pradę Intense nie zwrócił w ogóle uwagi. Scent tak sobie. Twierdzi że Midnight Rain seksowne. On uwielbia Black Cashmere i J'ailsamer, więc już nic nie wiem! Odpowiedz Link