lucapuka Ooo nagle sie zrobił październik? 01.10.06, 07:11 A ja wciąż ulegam swojej Manii... Odpowiedz Link
uka_m Fleur de Shanghai 01.10.06, 08:22 i po cichu kibicuję Kubicy na torze w Szanghaju Odpowiedz Link
mangos Padło na Caroline edt 01.10.06, 08:54 i sama nie wiem, czy bedzie jej brakowac jak się skończy ( mam tylko 8 ml we flakoniku jeszcze)? Kupić-nie kupic, o to jest pytanie;) Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Padło na Caroline edt 01.10.06, 11:53 Czy to ta Carolina którą wystawiałaś na straganiku, do końca nie będąc pewną czy dobrze robisz :D ? Czyli miłość trwa? Ja swoją kupiłam wczoraj, i też będę nią pachnieć w październiku :) Odpowiedz Link
mangos Re: Padło na Caroline edt 01.10.06, 13:44 Tak, to ta. Została jednak ze mną, bo ma coś w sobie, co przyciąga. Poza tym szalenie podoba się otoczeniu- komplementy płyną zawsząd ,gdy ją noszę. Inne zapachy nie dają takiego efektu, ale może dlatego,że większość moich jest choć trochę kontrowersyjnych: Le Baiser du Dragon, Black Cashmere czy Helmut Lang... Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Padło na Caroline edt 01.10.06, 14:29 w sumie to dobrze, że z Tobą została :)) Wprawdzie próbowałam ją przejąć od Ciebie ,ale widziałam, że się wachałaś i chyba nic na wymianę Cię nie interesowało.. ale w końcu przyszedł czas na mnie :) we wtorek (jak sądzę) będę miała całą setę;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mangos Re: Padło na Caroline edt 01.10.06, 15:39 Zapach jest wart uwagi .Basiu zobaczysz,że przyjemnie się go nosi. Odpowiedz Link
bajlandia1 DKNY Woman 01.10.06, 17:18 po pół godzinie nic nie czuję - na szczęście tylko z próbki Odpowiedz Link
lucapuka Le Parfum Lalique 01.10.06, 17:45 Nareszcie się pięknie rozwinął. Może zawdziecza to deszczowi? Odpowiedz Link
a.g.n.i Wracaj Iza do zdrowia:-) 01.10.06, 19:20 mnie też ostatnio łapało przeziębienie, ale się nie dałam:-) Odpowiedz Link
izolden Re: Wracaj Iza do zdrowia:-) 01.10.06, 19:41 Agni dzięki, mam taki zamiar, choć chorubsko strasznie mnie trzyma:( Odpowiedz Link
wiolinka100 znowu Dune... 01.10.06, 19:50 tak mnie do niej ciągnie że codziennie nią pachnę :) Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę październikowo... 02.10.06, 00:59 rano tylko na rękach nosiłam Ouazarate i Zagrorsk, nie chciałam, aby cokolwiek zakłócało mi ich odbiór. No i w tym drugim sie zakochałam. wieczorem testowałam L Lempickiej - super! trafiła na listę zakupów, przypomina mi Musc Ravageur, ale nie jest taka brudna, a i Escadę Collection. i właśnie tą ostatnią teraz sobie pachnę. wspaniała rzecz. dobry perfumowo dzień :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: dziś pachnę październikowo... 02.10.06, 01:05 A nie Gaiac i EC?:) Dla mnie to miesznka tych dwoch :) A ja sobie powachuje Stelle in Two, jeden klik dzieli mnie od zakupu :) Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę październikowo... 02.10.06, 01:38 na mnie Gaiac ma taką nutę mokrego, butwiejącego drewna, podobnie zresztą Aoud, L jest cała nowiutka i czyściutka, zbyt komercyjna na takie ekstrawagancje ;) Odpowiedz Link
chatka_ Re: dziś pachnę październikowo... 02.10.06, 01:55 No to ja juz jestem po zakupach :))) Odpowiedz Link
jollinka le feu light 02.10.06, 02:09 stesknilam sie juz i idealnie pasuje do wciaz letniej aury Odpowiedz Link
aggis20 Re: dziś pachnę październikowo... "L" 02.10.06, 07:06 na pierwszy dzien nowych studiów:))) Odpowiedz Link
olga1974 Stella in two peony 02.10.06, 08:07 mój nowy nabytek :) niestety bez ambry...narazie Odpowiedz Link
sensi5 Re: Kenzo Jungle, zimno mi było rano ;-) 03.10.06, 09:35 Ja też uznałam,że cieplej mi będzie razem z Jungle ;) Odpowiedz Link
konasana Tresor 02.10.06, 09:34 Wrocilam po roku chyba, i strasznie mi sie podoba. Po prostu baaardzo ladny zapach, i zbieram za niego komplementy (od Szefa oczywiscie, ktory zauwaza kazdy moj nowy zapach, az chce sie uzywac perfum...) Odpowiedz Link
a.g.n.i Sun Moon Stars, zainspirował mnie wątek:-) 02.10.06, 09:42 w wolnej chwili się zastanowię nad swoją wersją nieba:-) Odpowiedz Link
ja_sylwia OI legere.... 02.10.06, 11:08 nie tłamsi mnie tak jak edp, ale...sama nie wiem, czegoś mi brakuje....jak nie pokocham to pójdzie w świat, póki co daję jej szansę:) Odpowiedz Link
kalia_t Prawie jesiennie Pure Poison:-))) 02.10.06, 11:54 jesień to najlepsza pogoda dla białych kwiatów... Odpowiedz Link