konasana Angel klasyk 09.10.06, 13:05 Jakos srednio mi pasuje. Dla mnie to zapach bardzo zimny, chyba lepszy na wiosne... Odpowiedz Link
rawita7 czerwoną Dolce Gabbaną 09.10.06, 15:33 a na nadgarstku mam klasyczny Addict. Chyba nigdy sie do niego nie przekonam, a tak lubie Fraiche Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 09.10.06, 20:27 generalnie Terre d'Iris MHarris, ale nie czuje prawie, wiec nadgarstki w Noix de Tubereuse MH Odpowiedz Link
a.g.n.i Olejkiem lawendowym i z drzewa herbacianego, coś+ 09.10.06, 21:25 się źle czuję, po wyjściu z pracy myślałam na ulicy, że zemdleję i szybko się wróciłam, poprosiłam mamę, żeby po mnie przyjechała. W domu już się czułam dobrze, a teraz znów... Jakieś choróbsko szaleje, ścięło mi męża w sobotę, w niedzielę już czuł się dobrze, chyba dziś kolej na mnie... brrr, trzęsie mnie teraz, nawet kąpiel z olejkami nie pomogła. Idę wcześniej spać... Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dziś pachnę Jette Joop... 10.10.06, 10:12 Ale planuje zaraz przetestowac Princess:) Odpowiedz Link
kalia_t Rockin' Rio- moja bajka:-))) 10.10.06, 19:19 jak ja mogłam myśleć, że ten zapach jest nietrwały????? Odpowiedz Link
a.g.n.i Na łapach Mariage i nowa Sonia Rykiel 10.10.06, 20:25 Belle de Rykiel czy jakoś tak. Sonia teraz całkiem przytulna, ma jakby lekko drzewny akcent. Początek jakby suszone zioła + słodycz, potem dosładza się na migdałowo. Mariage w tej chwili na mnie podobny do... Sabatini Magnetic, a zważywszy, że Magnetic i Amarige na mnie były dośc podobne, to pewnie Mariage podobne po prostu do swojego starszego brata;-P - ale dopiero teraz. Wcześniej nieco cytrusa i coś gorzkawego. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 10.10.06, 21:01 dzis jestem laska waniliowa ;) a na wieczor cos sobie musze innego zapodac, bo laska juz znika :) Odpowiedz Link