sniezy ogródkiem nilowym, bo ciepło:), a z nadgarstka 10.10.06, 21:35 snuje się Le Baiser du Dragon cuuuuuuudny! Jak ja mogłam go omijać dotąd?! Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dziś pachnę Birmane... 11.10.06, 06:57 Od pierwszego niucha zapach mnie oczarował:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę Birmane... 11.10.06, 11:43 aggis20 napisała: > Od pierwszego niucha zapach mnie oczarował:) :))Ja rowniez weszlam w obloczek Birmane,uprzednio nakremowawszy sie Dolce Vita :) Odpowiedz Link
olga1974 Purple fantasy 11.10.06, 07:36 guerlain'a śliczny jest i tak bardzo kontrastuje z moim obecnym nastrojem Odpowiedz Link
mangos L'or de Torrente 11.10.06, 07:54 czuję taką kawę jaką chciałam czuć:) Mam rekompensatę, bo odkąd jest nas dwóch nie pijam kawy. Nie,żebym nie mogła i żeby mdliło, bo takich objawów nie miałam i nie mam,ale ciśnienie...rodzinna zmora. Tendencje do podwyższonego. Ehhh. Odpowiedz Link
a.g.n.i Idole de Lubin, resztka próbki 11.10.06, 08:57 Będzie wolna fiolka;-P Zastanawiam się, czy pomieszać z T42, ale chyba na razie nie, niech sie ponosi sam, najwyżej wezmę herbatkę ze sobą na potem, choć i tak nie wiem po co, idziemy po pracy do Sphinksa, wrócę cała w dymie i "aromacie" grilla, bleee - niestety, wonie tam się unoszą koszmarne, co robić, moje koleżanki z pracy uwielbiają tę knajpę. Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę...tea for two 11.10.06, 10:13 Rano było zimno, więc pozwoliłam sobie na psika. Ale dla mnie jednak to jest zapach na wieczór- choć wcale nie chodzi o to, że do balowej sukni na wielkie wyjście. Na wieczór, kiedy zapada zmrok i moge siąść w fotelu, popijając herbate poczytać, albo poforumować i podelektować się herbatką dla dwojga. Teraz wydaje mi się zbyt parzący, zbyt słodki, wieczorami nei moge doerwać nosa od nadgarstka:-) Odpowiedz Link
voluptas znowu Asją 11.10.06, 11:54 bo już jej sezon i była pod ręką. Dziś dość długo czekałam niewypachniona licząc, że dziś w końcu doleci moje wyczekiwane Vocalise MPG, ale niestety znowu się nie doczekałam :((( Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę... 11.10.06, 12:52 kenneth cole black - po raz ostatni. black is dead, long live noir ;) Odpowiedz Link
sniezy Un Jardin sur le Nil i Mediterranee:) bo nie+ 11.10.06, 13:56 mogłam zdecydować którym pachnieć w ostatnie ciepłe dni. Odpowiedz Link