voluptas 16.10.06, 08:11 Globalnie Safran Troublant l'Artisana, a na ręce L Lempickiej (kusi potwornie ;) ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Oj, nie zauważyłam, forum mi z opóźnieniem+ 16.10.06, 08:17 nowe wątki pokazuje... to proszę o skasowanie tamtego:-) EdM:-) Odpowiedz Link
voluptas vox populi, vox Dei + 16.10.06, 08:53 niechaj zniknie ten, który "zarobi" mniej wpisów :) Odpowiedz Link
elami3 Piper Nigrum L. Villerosi 16.10.06, 09:50 pieprzne, gorzkawe i trochę jakby kadzidlane - ogólnie ciekawe, chociaż troszkę "lekarstwowe" Odpowiedz Link
lucapuka Theorema - toż to jakiś cud... 16.10.06, 11:02 chociaż na wstępie trochę za bardzo nawiązuje do Belle de Minuit, za to potem mmmmmm...Tylko gdzie ten jaśmin w głowie? Odpowiedz Link
voluptas Vocalise MPG - wreeeeeszcieeee!!! :))) 16.10.06, 14:32 Czekałam trzy tygodnie, dostawałam kota i tym podobnych, złorzeczyłam Sprzedającemu nie bez racji, bo summa summarum okazał się solidny-inaczej - perfumy kupione 23 września wysłał... 11 października. Czyli po raz kolejny potwierdza się teoria, że przesyłki dochodzą, pod warunkiem, że zostaną wysłane. Na plus niech zostanie nieszczęśnikowi policzone, że wykazał się inteligencją funkcjonalną i podał mocno zaniżoną wartość - więc ominęło mnie płacenie cła. Ufff... strasznie się cieszę, że już je mam :) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę październikowo... 16.10.06, 19:26 Ambre Passiom L. Mericier. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę październikowo... 17.10.06, 18:13 ale byków nasadziłam: miało być Passion L. Mercier, pozdr Odpowiedz Link
mogra1 Re: Dziś pachnę październikowo... 16.10.06, 19:50 Na jednej łapce - Caleche z próbeczki a na drugiej Merveilles też z próbeczki :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę październikowo... 16.10.06, 20:11 Drugi dzień Neonatura Cocoon, ledwo żyję, mam ochotę położyć się na podłodze i cichutko umrzeć - mam za sobą najbardziej pracowity tydzień w życiu, z zerowym odpoczynkiem w weekend, z potwornym wyścigiem z czasem. Bardzo lubię Neonaturę, ale czemu znika ona ze mnie tak szybko?! Odpowiedz Link
kalooo dziś Scent, w weekend T42 16.10.06, 21:07 za oba dostałam komplementy,ale porównanie scenta do jakiejś męskiej escady mnie ścięło..;> Odpowiedz Link
kalia_t 2000 et Une Rose:-))) 17.10.06, 09:11 natchnęło mnie na tę różę, gdy poniuchałam So magic!- obie róże mają wiele wspólnego:-))) Odpowiedz Link
voluptas Vocalise MPG :) 17.10.06, 09:34 przydałoby się coś cieplejszego, ale muszę się moim nowym nabytkiem nacieszyć ;))) Odpowiedz Link