voluptas Ambre Narguile Hermessence 22.10.06, 13:55 suszę próbkę od Meroliczka i zastanawiam się, czy to dobry kandydat na ambrę mojego życia... i zastanawiam się... i zastanawiam ;))) Odpowiedz Link
kalooo Re: zmixowanym mixem nad mixami:) 22.10.06, 20:51 i niniejszym stwierdzam że noa perle pachnie tak jak perłe sobie wyobrażałam, bright crystal=addict2, stella peony super sprawa,choć bez amber-tego nie rozumiem,ale nic to, Polska dziwny kraj co wieemy nie od dziś,pakiet zawsze można sprzedawac bez drugej części;> Escada into the blue to kopia wszystkim innych świeżaków w stylu davidoffa cool water, a Perles de Lalique to wyśmienita gratka dla fanek le feu!:) Pure Poison Elixir nie zaskakuje, mdły taki i dusi, nie rozumiem tego zapachu.. jakby było mało dowaliłam firs love Van cleef i synestezja olfaktoryczna już blisko;) Globalnie zaś pachnę czarną manią;D Odpowiedz Link
mangos Sensations Jil Sander 22.10.06, 21:50 i obmyślam kolejny zakup: Innocent, Pure Poison, Narciso for her...?? Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę...jesiennie 23.10.06, 01:09 teraz T42 - stymuluje mnie do pracy po nocy, cały dzień Messe de Minuit. na łapach Belle en Rykiel i Tumulte. Odpowiedz Link
chatka_ Elixir des Merveilles czyli... 23.10.06, 01:30 jedyne ciasteczka od ktorych sie nie tyje ;) Odpowiedz Link
chatka_ na dokladke L'eau de KASANEKA 23.10.06, 03:07 blad ze aplikuje go na noc, nie moge zasnac dopoki nie rozwiklam jego zagadki... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Już za chwilę będzie... 23.10.06, 05:43 Scent klasyk. Dawno go nie nosiłam - sama nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę... 23.10.06, 08:40 ... prezentem urodzinowym. elixir des merveilles. Odpowiedz Link
mrouh escada margaretha ley 23.10.06, 09:48 hmmmm, ślady rare gold wyczuwam...:-) po 40 minutach po aplikacji, ale to juz coś:-) Odpowiedz Link