kalia_t Zasadniczo BM, 28.10.06, 12:54 a na łapkach Vera Vang -odpływam w głębi gardenii:-) Odpowiedz Link
flawia_f Gris Clair 28.10.06, 15:21 wciaz szaroscia, pasuje do tego co widze za oknem. Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę pełnią jesieni part 2 28.10.06, 16:43 Rano Red Delicious DK w ramach testów(nieee...:(), a popołudniu spotkaną w perfumerii Alchimie Rochas, fajne,ale nie dla mnie, chociaż dla flakonu mogłabym mieć miniaturke lub 30-ke Miłego weekendu:) O. Odpowiedz Link
mrouh margarethą ley 28.10.06, 20:33 to z premedytacją,,a dodatkowo włosy pachna dymem, bo na cmentarzu ktoś podpalił śmietnik. Sam dym nei jest zły, ale z tym zapachem mi się niespecjalnie komponuje i musze iść się wyprysznicować chyba... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę pełnią jesieni part 2 29.10.06, 01:06 cały dzień passage d'enfer a na noc nu edp - to samo którego kiedyś nie znosiłam! dorosłam do niego :) Odpowiedz Link
mangos Laurą znów z nadzieją na poprawę 29.10.06, 09:00 ...choć może zniknie na deszczu:( Odpowiedz Link
benita5 Re: Benitka, sprawdź gazetową pocztę, pliiiizz ;) 29.10.06, 10:24 kurcze, mam tylko oferty z "penis enlargment"...a raczej chyba mi tego nie proponujesz, co ? :o) Odpowiedz Link
benita5 Re: Benitka, sprawdź gazetową pocztę, pliiiizz ;) 29.10.06, 10:26 Voluptasku, enlargementy wywalam i pisze do Ciebie z innego konta:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę pełnią jesieni part 2 29.10.06, 13:06 Wczorajsze Nu wyołało jesień uwiędłą, a dziś na przekór Soie Rouge MPG Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... Sensi:-) 29.10.06, 13:13 Za oknem deszcz i wiatr... Rzeczywiscie jesien w pelni;-) Szlag by ją... Odpowiedz Link
mangos Samsara Shine 29.10.06, 13:32 Podoba mi się! Ktoś to chyba kiedyś miał na zbyciu,nie;)? Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę niedzielnie :) 29.10.06, 15:34 słodko i w sam raz do przytulania: Serendipitous. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę pełnią jesieni part 2 29.10.06, 19:23 Lempicka edt z próbki. Jakoś mnie tak napadło na zuzywanie próbek, po okresie zlewania się NU edp. Fuj, ta Lempicka to paskudny wybór, nie jestem w ogóle zwolenniczką żadnej z wersji, a już edt wydaje mi się wyjątkowo obrzydliwa, ale jestem po trzech dobach nieprzerwanej harówki i mam dziś bardzo skrzywione postrzeganie rzeczywistości. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę pełnią jesieni part 2 29.10.06, 19:53 ależ czemu od razu skrzywione? ;) ja nie trawię wszystkich trzech wersji. Odpowiedz Link
senta Re: Dziś pachnę pełnią jesieni part 2 29.10.06, 20:21 to prawda..jest skrzywione..bo tym,ktore tego wyboru dokonaly moze byc,nieprzyjemnie??:-) Odpowiedz Link
kalia_t Lalique Le parfum- oswoiłam:-)))) 30.10.06, 08:51 próbka:-) ale jaka to frajda nie czuć na pierwszym planie kminku-yes,yes,yes!!! Odpowiedz Link
malinex22 Ambre Precieux MPG 30.10.06, 09:45 Z cudzej butli na razie (rzecz jasna za zgodą jej właściciela)ale ma sie to zmienić:) Odpowiedz Link
voluptas EC + Ambre Narguile 30.10.06, 10:11 ta ostatnia niestety w ilościach aptekarskich, bo na dnie próbki zostały juz tylko marne resztki. Ale już niedługo... ;))) Odpowiedz Link
sharlotka Stella in 2-Peony i Elixir des merveilles... 30.10.06, 13:08 na prawej i lewej rece... Gdzie Stella okrutnie "swidruje" w nosie czyms swiezym, jak jakas herbata zielona, gdzies juz czulam podobny zapach.. a Elixir, niknie mi na skorze, troche pachnie jak czekolada Lindta, gorzka z karmelizowana skorka pomaranczowa - zdecydowanie wole Eau des mreveilles. Odpowiedz Link