rene.p 26.10.06, 19:09 Czy ktoś zna? Czy ktoś używa? Co to za zapachy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia.renia Re: Victoria's Secret 26.10.06, 19:57 Miałam kiedyś ochotę na zapachy VS i niestety nie skończyło się zakochaniem: Dream Angels - wszystkie wg. mnie podobne do siebie, nmają taką charakterystyczną "avonową" nutę,. Body - białe kwiaty i już, słyszłam opinie, że to zapach typu skin scent, dla mnie zbyt ostry kwiatowy i duszący. Pink - grapefruit ale nie soczysty w stylu ILA ale jakiś taki cienki, podszyty kwiatkami, nieco w typie Happy ale słabszy. Breathless - nijaki, też "avonowaty" w klimacie Still J Lopez. Rapture, killer wszechczasów, mam chyba jeszcze gdzieś miniaturkę, zapach gęsty, mocny aldehydowo-kwiatowy. Z nowości jest seria w butelkach o kształcie sześcianów, pamiętam tylko jedną nazwę (W serii są chyba 4 zapachy) Succulent - pisałam już o tym, bardzo mi przypominał Escadę Collection, i jest to jedyny zapach, który mogłabymn mieć, pozostałe wąchałam ale nawet żadnego nie zapamiętałam. Jak widać nie mam o perfumach VS zbyt dobrego zdania,z kosmetyków podobała mi się natomiast kolorówka tej firmy. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Victoria's Secret 26.10.06, 23:49 ja znam, ale nie uzywam - nie podobaja mi sie Odpowiedz Link
rene.p Re: Victoria's Secret 04.02.07, 23:25 Wyciągnęłam ten wątek, bo jednak cały czas nęci mnie coś z VS. Jak konkretnie pachną Dream Angels? Renia napisała o avonowej nucie, ale co to właściwie znaczy? Nie znam aż tak wielu avonowych zapachów żeby wychwycic tę nutę :) A może ktoś wąchał So in Love? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Victoria's Secret 05.02.07, 03:32 ja wachalam, i kompletnie nie pamietam jak pachna; nie sa nieprzyjemne ale zupelnie do mnie nie trafily tak w sumie, to bym nie odroznila zadnego z tych zapachow od reszty, sa wszystkie na jedno kopyto, takie perfumy ogolne, zeby sie nazywalo ze mamy perfumy, ale nic szczegolnego dobry dezodorant pachnie podobnie Odpowiedz Link