groszek75 06.11.06, 13:12 Moze ktoś wąchał, albo posiada, czy te odmiany podobne do klasyka, tzn. pink, white i blue. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszek75 Re: Casmir i jego odmiany 08.11.06, 09:48 naprawde nikt mi nie pomoze poznać jaka jest miedzy nimi roznica, prosze :-) Odpowiedz Link
rene.p Re: Casmir i jego odmiany 08.11.06, 12:59 Groszku, chętnie bym pomogła, bo powiem Ci szczerze, że zawsze przygnębia mnie widok wątku, na który nikt nie odpowiada :( Ale słowo daję, że nic na temat odmian Casmiru nie udało mi się znaleźć. Poza informacją, że istnieją :). Odpowiedz Link
groszek75 Re: Casmir i jego odmiany 09.11.06, 09:20 Dzieki rene.p za miły gest :-), pozdrawiam Odpowiedz Link
akikoo Re: Casmir i jego odmiany 08.11.06, 18:29 A ja czytałam coś na ten temat i nie mogę sobie przypomnieć, odmiany były chyba limitowane i... nie pamiętam co było napisane na temat zapachów - i nie wiem gdzie mogłam to czytać: na KWC, czy w opisie na allegro, czy tutaj?? Odpowiedz Link
groszek75 Re: Casmir i jego odmiany 09.11.06, 09:21 no ja wlasnie tez nie moge nigdzie nut znależź, a do kupienia jeszcze sa, wiec chetnie bym sie z nimi zapoznala, lubie limitowanki :-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Casmir i jego odmiany 09.11.06, 09:30 Groszku ja mialam Pink Casmir, ale wstrzymuje sie z zabraniem glosu bowiem moje wrazenia sa upiorne... Liczylam ze ktos inny sie wypowie. Moze wieczorem usiade i Ci napisze, choc uprzedzam ze jestem zrazona. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
eunika Re: Casmir i jego odmiany 20.11.06, 00:52 pierwszy casmir piekny waniliowy, upojny, moj MUST na randke:) innych nie znam i nawet nie chce poznawac bo jak juz gdzies pisalam casmir to moj numer 1 od bardzo dawna:) Odpowiedz Link
groszek75 Casmir white 24.11.06, 10:21 O tym mogę napisac,że jest ciepły, otulający, ma w sobie małą zwierzęcą nutkę :- ), bardzo mi sie spodobał. Odpowiedz Link