Dodaj do ulubionych

Casmir i jego odmiany

06.11.06, 13:12
Moze ktoś wąchał, albo posiada, czy te odmiany podobne do klasyka, tzn. pink,
white i blue.
Obserwuj wątek
    • groszek75 Re: Casmir i jego odmiany 08.11.06, 09:48
      naprawde nikt mi nie pomoze poznać jaka jest miedzy nimi roznica, prosze :-)
      • rene.p Re: Casmir i jego odmiany 08.11.06, 12:59
        Groszku, chętnie bym pomogła, bo powiem Ci szczerze, że zawsze przygnębia mnie
        widok wątku, na który nikt nie odpowiada :( Ale słowo daję, że nic na temat
        odmian Casmiru nie udało mi się znaleźć. Poza informacją, że istnieją :).
        • groszek75 Re: Casmir i jego odmiany 09.11.06, 09:20
          Dzieki rene.p za miły gest :-), pozdrawiam
    • akikoo Re: Casmir i jego odmiany 08.11.06, 18:29
      A ja czytałam coś na ten temat i nie mogę sobie przypomnieć, odmiany były chyba
      limitowane i... nie pamiętam co było napisane na temat zapachów - i nie wiem
      gdzie mogłam to czytać: na KWC, czy w opisie na allegro, czy tutaj??
      • groszek75 Re: Casmir i jego odmiany 09.11.06, 09:21
        no ja wlasnie tez nie moge nigdzie nut znależź, a do kupienia jeszcze sa, wiec
        chetnie bym sie z nimi zapoznala, lubie limitowanki :-)
        • benita5 Re: Casmir i jego odmiany 09.11.06, 09:30

Groszku ja mialam Pink Casmir, ale wstrzymuje sie z zabraniem glosu bowiem moje
          wrazenia sa upiorne... Liczylam ze ktos inny sie wypowie. Moze wieczorem usiade
          i Ci napisze, choc uprzedzam ze jestem zrazona. Pozdrawiam:)
    • eunika Re: Casmir i jego odmiany 20.11.06, 00:52
      pierwszy casmir piekny waniliowy, upojny, moj MUST na randke:) innych nie znam
      i nawet nie chce poznawac bo jak juz gdzies pisalam casmir to moj numer 1 od
      bardzo dawna:)
    • groszek75 Casmir white 24.11.06, 10:21
      O tym mogę napisac,że jest ciepły, otulający, ma w sobie małą zwierzęcą nutkę :-
      ), bardzo mi sie spodobał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka