joana_27 09.11.06, 16:28 niestety w moim miescie nigdzie nie ma, znacie? Co mozecie o nim napisac ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uka_m Re: perfum Paris Hilton? 11.11.06, 14:42 Woda perfumowana.Mi przypomina deo Fa:)Opis ściągnięty; Zapach ten został wylansowany w roku 2004 przez Paris Hilton. Jest to mieszanka niesamowitych akcentów i aromatów. Zapach idealnie nadaje się na dzień jak i na romantyczne wieczory. Nuty zapachowe: lodowe jabłko, brzoskwiniowy nektar, frezja, jaśmin, drzewo sandałowe, ylang-ylang, kora dębu Odpowiedz Link
venus22 Re: perfum Paris Hilton? 11.11.06, 21:49 wczoraj doszlam do wniosku ze pachnie podobnie jak Baby Doll YSL. ja lubie. Venus Odpowiedz Link
doris-ek Re: perfum Paris Hilton? 19.11.06, 18:31 ale ktore? Bo ta pani juz dwa popelnila. Odpowiedz Link
zettrzy Re: perfum Paris Hilton? 19.11.06, 21:12 klasa perfum Avonu Paryza wyszla z siebie, literalnie, lansujac te zapachy, osobiscie autografowala kazdemu kto sie zjawil z buteleczka, i to w populistycznym Lord & Taylor, przez caly lancz... meczyla uzytkownikow Amazona natretnymi ogloszeniami, ale jakos nie pamietam aby byly kiedykolwiek np. w Sephorze najlatwiej chyba kupic je przez internet Odpowiedz Link
mmoni Re: perfum Paris Hilton? 19.11.06, 23:01 zettrzy napisała: > klasa perfum Avonu > Paryza wyszla z siebie, literalnie, lansujac te zapachy, osobiscie autografowal > a > kazdemu kto sie zjawil z buteleczka, i to w populistycznym Lord & Taylor, przez > caly lancz... meczyla uzytkownikow Amazona natretnymi ogloszeniami, ale jakos > nie pamietam aby byly kiedykolwiek np. w Sephorze > najlatwiej chyba kupic je przez internet W krakowskich Sephorach są, sądzę, że w innych polskich też. Zapach jak dla mnie raczej banalny, ale nawet przyjemny. Odpowiedz Link
rene.p Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 08:47 Nie wąchałam, ale jestem go ciekawa i jest u mnie na którymś miejscu w planach zakupowych. W sumie odnoszę wrażenie, że z takimi zapachami jest tak, że podobają się, ale wiele osób się do tego nie przyzna po prostu z czystego snobizmu :) Odpowiedz Link
venus22 Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:23 Jest Paris Hilton i Paris Hilton Just Me i chyba jeszcze wersja meska, wiec jesli pisze tylko Paris Hilton to zakladam ze chodzi o.. Paris Hilton :) jak tylko zobacze serduszko to kupuje!! www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=703&SectionID=808&FeaturedID=5964&FeaturedProduct=6826&pID=1 Venus Odpowiedz Link
forevermore79 Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:45 Tak- widzialem je kiedys w Danii i to przecenione o 70 procent. A zapachow Paris Hilton jest juz 6- klasyk w wersji meskiej i damskiej, Just Me damski i meski (meskiego u nas brak) oraz najnowszy duet- Heiress i Heir, ktore sa promowane wlasnie w Europie. Odpowiedz Link
rene.p Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:46 Zapytam z ciekawości: a ile kosztowało po przecenie? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:54 Nieduzo- na pewno mniej niz 40 zlotych. Tam bywaja czasem takie promocje i totalne wyprzedaze- np. balsamy Kenzo za 35 zl. Odpowiedz Link
rene.p Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 10:53 Forevermore, nie doceniasz Allegro :) Just Me For Men jest tam dostępny :) I sorki, ale musiałam zmienić tytuł tego wątku, tak mnie drażnił ten perfum :))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 10:56 Doceniam allegro, ale obecne meskie zapachy Hilton oceniam poki co nieco gorzej :-). Odpowiedz Link
uka_m Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 12:14 Mam właśnie takie serce.Kupiłam z ciekawości-na prezent.Ale oczywiście zostawiłam sobie..Jak znajde chwilę to zrobię wklejkę.Just me i for men nie znam.Zapach jest OK.Nieinwazyjny:) Odpowiedz Link