olesiam Re: Dziś pachnę mroźnym oddechem zimy... 13.11.06, 19:12 rano Ambre Russe, teraz Musc Villoresi Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę mroźnym oddechem zimy... 13.11.06, 22:32 Teraz Ambrą Etro... wyciągnęłam swoje ambry i miałam potestować, ale odpadłam po pierwszym psiku... chyba pójdę spać, nie czuję się jeszcze dobrze Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę mroźnym oddechem zimy... 13.11.06, 22:37 Aha, a BC uczciwie mnie uczula, mam cudnej wprost urody czerwone plamy na szyi... było do przewidzenia, ale się chciało spróbować, czy aby nie przeszło... na głupotę to i lekarz nie pomoże. A obiecywałam sobie, że wroci do mnie pod warunkiem, że będzie do wąchania tylko i cieszenia się, że jest... nie wytrzymałam. Ale za to jak dziś pięknie się rozwinąl w cieple... mmmm. Warto było:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę mroźnym oddechem zimy... 13.11.06, 22:41 w cieple pod szalikiem, znaczy się, hehe:-) bo tak, to raczej w zimnie. Oj, nie chce mi się odrywać od kompa... ale testować to nic dziś nie będę... jakos się średnio czuję... leżą te ambry, a niech sobie leżą. No i wychodzi, że gadam sama ze sobą:-) Dobranoc państwu:-) Odpowiedz Link
forevermore79 Youth Dew Ambre Nude, hehe + 13.11.06, 23:26 plus nie sadzilem, ze te niby tylko damskie perfumy tak fajnie sie na mnie rozwina- ambra, troche mrocznej rozy, gorzka czekolada- bardzo "niszowo" :-) Wachalem je nieraz na strefie, ale bez rewelacji- na skorze co innego. Sa juz u nas jako 30tka (175zl) i 75ml. Nie widac jednak linii kapielowej- balsamu, zelu i najnowszych- olejku, kremu i perfum w kremie. To juz 2-gi kobiecy z zalozenia zapach, ktory polubilem ostatnio na sobie, 1-y to Perles de Lalique- przypomina mi ciut Dark Rose Czech and Speake :-) Ale z zakupami wstrzymam, bo plec zapachu jednak nie ta- no i w ogole chyba Tea For Two mi sie bowiem marzy, ot co. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Ambre Sultan - podkradnę pomysł:-) 14.11.06, 08:36 kurczę... ciągle się źle czuję, trzeci dzień... co jest? Odpowiedz Link
charade Tak jak wczoraj - Dolce Vitą z próbki 14.11.06, 08:39 Zostałam wczoraj za nią bardzo miło skomplementowana :) Odpowiedz Link
vishnja nieokresloną miesznaką 14.11.06, 08:42 Aniołowego Ogródka i BC. Strasznie drażnił mnie ten kwiatowy Aniół, więc musiałam go zamaskować kropelką BC, które jest pięeeeekne. A bardzo chciałabym pachnieć Kasaneką Menard, BARDZO, tylko skąd ja na to wezmę pieniądze :( Odpowiedz Link
olesiam Iris Poudre FMalle, wieczorem pewnie Ambre Russe 14.11.06, 10:27 Milego dnia!:) O. Odpowiedz Link
orzeszek_solony Sama nie wiem... 14.11.06, 10:42 zapodałam na nadgarstek Ambre&Vanille Coudray w celu przypomnienia, ale stanowczo za mało tam ambry, a za dużo wanilii... pewnie na scenę wkroczy Scent. Odpowiedz Link
kenzoania W zasadzie nie zimowo, ale... 14.11.06, 11:23 kojarzą mi się bardzo przyjemnie-Pola Elizejskie Odpowiedz Link
kati_mm Au the rouge Bvlgarii... 14.11.06, 17:43 Zaspałam dziś, a tylko to w torebce miałam... Odpowiedz Link
renia.renia Rose Absolue YR, bardzo mi się podoba... 14.11.06, 18:21 taka dojrzała róża ale nie solo, podobno zawiera cynamon choć go za bardzo nie czuję. Zapach w klimacie przypomina mi O de Amour też YR. pozdr. Odpowiedz Link
wiolinka100 Organza Millesime Jasmin z próbki :) 14.11.06, 19:10 Coż to za kiler! Po aplikacji myślałam że padnę, ale na szczęście stopniowo złagodniała, na tyle że nie poszłam jej zmyć... Odpowiedz Link
aggis20 Na lewej łapie Gaultier 2, na prawej Kenzo Amour 14.11.06, 21:45 Testowalam w Sephorze. Wacham i wącham i caly czas nie wiem na co sie zdecydowac... ;-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę mroźnym oddechem zimy... 14.11.06, 22:40 cały dzień eLka. na rękach ambry różniste. Odpowiedz Link