voluptas Fumerie Turque SL 23.01.07, 10:12 a na ręce Rahat Loukoum ;) Lutensowo mi :))) Odpowiedz Link
gracef1 Nie, nie, nie, znowu pudlo: dzisiaj pelnia zimy, 24.01.07, 07:45 bo pada snieg i Londyn jest caly bialy (czyli totalna apokalipsa: nic nie bedzie dzialac, a rtv bedzie podawac ostrzezenia, ze trzeba pozostac w domu podczas tak niebezpiecznej pogody :)). No, to pod ten snieg, cos co kojarzy mi sie z galopujacymi po plazy koniami: Arabie SL Odpowiedz Link
zefirelka Re: dziś pachnę karnawałowo-śnieżnie!!! 24.01.07, 09:46 Belle de minuit - mniam! Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: dziś pachnę karnawałowo-śnieżnie!!! 24.01.07, 10:03 Wczoraj - Gaiac w snieżnej zadymce:) Dziś - katar:( Odpowiedz Link
merolik Re: pierwszym śniegiem :) 24.01.07, 12:24 RL zostało wysłane, a ja dziś pachnę Obsession Sheer. Odpowiedz Link
voluptas Re: pierwszym śniegiem :) 24.01.07, 14:46 Dzięki, dzięki, dzięki! To teraz tylko trzymam kciuki za pocztę, bo jak się spisze, to już jutro... ;))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link