Gość: J24 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:54 właśnie :((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_ Re: Nawet Arwena już nas nie lubi :((((((((( 02.12.01, 00:34 E tam, pewnie lubi, tylko zajęta jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ A może i nie :((( 02.12.01, 02:42 A w ogóle to smutno tu jakoś :( Co to jest, żeby w sobotę o godz. 3 nie było nikogo na forum? Agent wpada na chwilę do netu i zaraz ucieka, Maciej Z. - gdzieś zniknął, koko - emigrował, Arwena nas nie lubi itp. itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena zaraz zaraz... 03.12.01, 18:57 ... monologi to moj autorski wynalazek!! poza tym - jakie 'nie lubi' od razu? jak ktoś czyta to co piszę, to wie, że pilnie czas skupuję. a sieć któraś tam w kolejce dopiero niestety;))))) pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy mnie jeszcze pamiętają:) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Jak można nas na ostatnim miejscu stawiać ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 19:07 arwena napisał(a): > jak ktoś czyta to co piszę, to wie, że pilnie czas skupuję. > a sieć któraś tam w kolejce dopiero niestety;))))) Borysa brak, to i Arwena nie pisze. Nieładnie, nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena zaraz zaraz - po raz drugi! 03.12.01, 19:16 Gość portalu: J24 napisał(a): > Borysa brak, to i Arwena nie pisze. > Nieładnie, nieładnie... po pierwsze - piszę bez Borysa też po drugie - cóż poradzę na to, że tak go lubię? cieszy mnie to a nie martwi po trzecie - jak masz okazję na wymianę - myśli;) - ze mną, to korzystaj, a nie marudź. czego w końcu chcesz??? pozdrawiam. i podeślij trochę miodka bo mam smaka;))) a Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: zaraz zaraz - po raz drugi! 04.12.01, 10:28 arwena napisał(a): > po drugie - cóż poradzę na to, że tak go lubię? cieszy mnie to a nie martwi :))) Btw. Mareczek, po cięciu Cenzury stanowczo się odcinałeś od forum??? Szybki comeback. Ale cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: zaraz zaraz - po raz drugi! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 10:35 borys-krakow napisał(a): > arwena napisał(a): >> po drugie - cóż poradzę na to, że tak go lubię? cieszy mnie to a nie martwi > Btw. Mareczek, po cięciu Cenzury stanowczo się odcinałeś od forum??? > Szybki comeback. Ale cieszy. Cenzura mierzi mnie. Jak diabli, zresztą. Uzależnienie nie pozwoliło odejść :) Następnym razem cenzora pobijemy (fizycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Cęzóra 04.12.01, 10:42 Może chłopaki (dziewczyny??) czegoś się nauczyły i nie będę musiał lutować kolegów ze szkoły? Wątek z kropką roztył się bez cięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Cęzóra IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 10:49 borys-krakow napisał(a): > Może chłopaki (dziewczyny??) czegoś się nauczyły i nie będę musiał lutować > kolegów ze szkoły? > Wątek z kropką roztył się bez cięcia... Po wczorajszym czacie z Korskim (odbył się on na Jasnej, o przepraszam Zielonej Górze), mam wysoce prawdopodobne przypuszczenia, że pan amino-cenzus posiada powłokę GREEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Nie chcem, ale muszem IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 10:55 Stanowczo zaprzeczam, że kolor zielony mnie drażni. Bardzo lubię zielonych, no (!). Dokładnie to nie wiem dlaczego, ale lubię :) No, tak, właśnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Nie chcem, ale muszem 04.12.01, 19:41 Gość portalu: J24 napisał(a): > Bardzo lubię zielonych, no (!). Dokładnie to nie wiem dlaczego, ale lubię :) intuicja? słusznie działa;)))) zielona debest:) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: zaraz zaraz - po raz drugi! 04.12.01, 19:40 Gość portalu: J24 napisał(a): > Uzależnienie nie pozwoliło odejść :) ha! widze ze nas wiecej! miłe to;))))) > Następnym razem cenzora pobijemy (fizycznie). hmmmm a jak go chciałbyś ewentualnie psychicznie pobic??? pozdrowka. gdzie ten mniodek?????? Odpowiedz Link Zgłoś