a.g.n.i Re: Dziś pachnę mroźnie i śnieżnie 28.01.07, 09:34 Królem, z wyjątkiem nadgarstków:-) Mam mnóstwo pracy, z terminem wprawdzie do 10 lutego, ale że cos dziś w gardle mnie drapie koszmarnie, więc lepiej pobyć w domu i przy okazji podgonić robotę - nie wiem co z tego wyjdzie, bo zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę, nie umiem się oduczyć... jak znam życie, skończy się pisaniem w nocy z 9 na 10... ale może się dziś zbiorę choc trochę. Nadgarstki zostawiłam wolne... jak będę dziś choć trochę zdyscyplinowana, to się nagrodzę czymś słodkim do kawy i zaaplikuję sobie jakąś fajną próbkę:-) Odpowiedz Link
m23p31 Aigner Too Feminine z próbki 28.01.07, 09:54 beztroski, radosny zapach, z lekka kojarzy mi sie z Lacoste Touch of Pink, ale ma drzewne podszycie. Odpowiedz Link
mangos Apparition Ungaro z rana 28.01.07, 10:00 Po południu będzie coś mocniejszego - impreza rodzinna mnie czeka, jak ja to lubię;) . Szczególnie teraz, w ciąży. Odpowiedz Link
mangos Dolce Vita 28.01.07, 11:59 i mam nadzieję,że nikt mnie nie wyprowadzi z równowagi. Stałam się ostatnio przewrażliwiona. Najchętniej czekałabym w domowym zaciszu na rozwiązanie a spotykała tylk z najbliższymi. Największe ciuchy stają się za małe. Wrrr... Dziś czeka mnie to nieszczęsne spotkanie w rodzinnym gronie ( ciotki znane i mniej znane, niektóre niewiedzące o moim stanie) Mam nadzieję,że nie będziemy z dzidzi głownym tematem rozmów, nie znosze być w centrum zainteresowania. Tak samo jak nie znoszę komantarzy: " o jaki duzy brzuch" i gapienia się ukradkiem w moim kierunku. Może mi DV pomoże, choć wątpię. I ,niestety , znów się najem. Jak zobaczę te wszystkie pyszności...;( Błędne koło;( Odpowiedz Link
elve Re: Dolce Vita 28.01.07, 13:12 mangos, jedz na zdrowie a do ciotek puszczaj oko ;) wiem, jakie trudne są ostatnie tygodnie. już niedługo :) Odpowiedz Link
heliamphora Wielką ilością Passage d'Enfer... 28.01.07, 16:26 ...żeby sobie usztywnić kręgosłup moralny i się zmobilizować do działania :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę mroźnie i śnieżnie 29.01.07, 01:00 Fumerie Turque i obawiam się, że wpadłam w ciąg. na rękach Black Orchid (no no!) i Fleurs de Citronier SL. Odpowiedz Link