chatka_ 20.02.07, 23:23 Lub nick. Gdybysmy mieli sami sobie wybrac tym razem, to jakie by to bylo imie? Pozwolcie, ze sie przedstawie: vicolo_fiori :)))) a na drugie Amber :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voluptas Re: Zapachowe imie :) 20.02.07, 23:40 Pierwsze i drugie od razu: Ambre Precieux :) p.s. choć obawiam się, że imię "Ambre" może być dość popularne... Ale akurat w AP uwielbiam i zapach i nazwę :D Odpowiedz Link
chatka_ Re: Zapachowe imie :) 20.02.07, 23:45 Mi sie podoba brzmienie tego imienia, istniejacego i dosc popularnego na Wyspach, ale przy takim ukladzie literek rownie dobrze od bursztynu pochodzacego :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Zapachowe imie :) 20.02.07, 23:59 A mnie ;) kojarzy sie z jednym z piekniejszych imion wsrod imion pisarzy - Annie Proulx. Gdyby tak jeszcze ktos mnie pouczyl jak sie je wymawia?:) Odpowiedz Link
feminite_du_bois Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 00:07 ja tez witam w nowym wcieleniu:-)))) Odpowiedz Link
ambre_precieux Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 00:11 a kim jesteś w starym??? --- trahit sua quemque voluptas... ;> Odpowiedz Link
chatka_ Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 00:12 No wlasnie to nie jest watek pt. "Zagadkowe imie" ;) Odpowiedz Link
oosemka Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 00:17 a wiesz Chatko_, ze to jest swietny pomysl na nowy watek? :-) pozdrawiam oosemka aka feminite_du_bois Odpowiedz Link
chatka_ Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 00:20 Jak zobaczylam watek Merolik to bylam pewna ze chodzi wlasnie o to. Cos trzeba bylo z tym pomyslem a raczej nickiem zrobic :)) Odpowiedz Link
voluptas Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 00:31 Trzeba koniecznie :] A że naprodukujemy GW martwych dusz? A kto by się tym przejmował! :D Odpowiedz Link
chatka_ Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 14:43 voluptas napisała: > Trzeba koniecznie :] A że naprodukujemy GW martwych dusz? A kto by się tym > przejmował! :D Admini czuwaja. Prosza o weryfikacje wpisanych danych: imie "gcasdzghghv", nazwisko "vytfgy", adres "gubjnguy v" ;)))) Odpowiedz Link
black.cashmere Re: Zapachowe imie :) 21.02.07, 10:38 Zdecydowanie. Proszę nie mylić z "czarnym koszmarem"!;))) Odpowiedz Link