paulinaa testuje Premier jour i Fleur d'Ombre Jasmin-Lilas 29.03.07, 21:36 pierwsze na pocztku nijakie a jak juz sie zaczunaja robic piekne to w momencie znikają:( po godzinie nie czuje nic:( drugie na początku mocno liliowe ale nie drażniące, później takie typowo kwiatowe-delikatne, moga byc ale nie chce ich miec:) Odpowiedz Link
chatka_ Stella Sheer 2005 i Herba fresca 30.03.07, 09:20 czyli roze w otoczce bukietu zielonych lisci i traw :) Odpowiedz Link
benita5 Gentiana globalnie 30.03.07, 10:38 ale jak uwine sie z najpilniejsza praca, to w nagrode w torebce czekaja na testy 2 probki;)) Odpowiedz Link
merolik Re: Etrą od rana, juz prawie nie czuć... 30.03.07, 13:53 szkoda, że nie jest bardziej trwała. Zaraz będę coś testować z próbek :) Odpowiedz Link
voluptas Rousse SL od rana 30.03.07, 20:20 czyli kolejna próba oswojenia. Na ręce Noir Epices F. Malle i niestety - Rousse wypadł bladziutko. Szkoda. Teraz natomiast dopsikałam się Tygrysem i czuję się z nim doskonale, tego mi było trzeba ;) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę słonecznie ;) 31.03.07, 02:38 od dwóch dni faza na ogród śródziemnomorski. Odpowiedz Link
a.g.n.i TfT:-) I doczekałam się pociągnięcia z uznaniem + 31.03.07, 09:32 nosem przez Szanownego Małżonka i pytania "nowe"? Hehe, gratuluję spostrzegawczości, nowe to one były w sierpniu, w Augustowie nimi pachniałam;-P Choć tak czy tak, mężczyzna mi się wyrabia:-) A Kyoto jest w duuużym niebezpieczeństwie... Ależ jestem straszliwie niewyspana... A koty - małpy obudziły mnie chyba o siódmej. Okrucieństwo dla kogoś, kto po trzeciej poszedł spać:-P Odpowiedz Link
benita5 Re: TfT:-) I doczekałam się pociągnięcia z uznani 31.03.07, 10:17 a.g.n.i napisała: > nosem przez Szanownego Małżonka i pytania "nowe"? hehe, mi to pachnie przekora ;)) Zwykle jak po paru dniach kokow, noszenia_pierun_w_mietle czy innych upietosci, rozpuszcze wlosy, zwykle pada pytanie o "zemste fryzjera":o) ... ze niby taka odmieniona, "swieza" fryzura. Odpowiedz Link
benita5 Swietny dzien na testy nadgarstkowe 31.03.07, 10:20 Tolu, Dianthus i Miss Rocaille:)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: TfT:-) I doczekałam się pociągnięcia z uznani 31.03.07, 10:22 Zabiłabym albo odstawiła od stołu i łoża na tydzień;-P Inna sprawa, że gdy ja doczekam się komplementu "no wreszcie masz ładne włosy, odrosły ci i takie są swobodne" oznacza to jedno - marsz do fryzjera, bo ludzi straszę;-P Odpowiedz Link
benita5 Re: TfT:-) I doczekałam się pociągnięcia z uznani 31.03.07, 10:27 a.g.n.i napisała: > Zabiłabym albo odstawiła od stołu i łoża na tydzień;-P Hehe, u mnie wzorce Bojomiry sie nie sprawdzaja :o) > Inna sprawa, że gdy ja doczekam się komplementu "no wreszcie masz ładne włosy, > odrosły ci i takie są swobodne" Swoboda na moich wlosach przypomina przygody lesnego ludzika z dala od lustra i szczotki;)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: TfT:-) I doczekałam się pociągnięcia z uznani 31.03.07, 10:43 benita5 napisała: > > Hehe, u mnie wzorce Bojomiry sie nie sprawdzaja :o) Ja też się raczej tylko odgrażam;-P > Swoboda na moich wlosach przypomina przygody lesnego ludzika z dala od lustra i > szczotki;)) U mnie okazuje się, że każdy włos nagle odkrył w sobie bujną indywidualność i silny charakter i nie da się dłużej tłamsić durnymi konwenansami... Dla O oznacza to, ze "wreszcie fajnie wyglądam", wrrr. Odpowiedz Link