rene.p 17.05.07, 09:38 Kompletnie nie znam tego zapachu, a zatem pytanie: jak pachnie biała Mania? Czy dobrze dedukuję, że jest to zapach z kategorii świeżych, wiosenno-letnich zapachów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszek75 Re: Biała Mania 17.05.07, 09:56 jest to zapach b.ładny, ale na pewno nie świeży, dla mnie jest słodki, troszke waniliowy. mam wersje Eau Fraiche, to jest troche lzejsza od podstawowej. Odpowiedz Link
rene.p Re: Biała Mania 17.05.07, 11:20 Czy to jest słodycz do noszenia dla kogoś kto nie lubi ulepków typu np. Angel? Odpowiedz Link
groszek75 Re: Biała Mania 17.05.07, 11:23 to całkiem inna slodycz, ja nie lubie Angela , a Manie lubie. Jest delikatna. Odpowiedz Link
mangos Re: Biała Mania 17.05.07, 12:04 Mydlana, słodka,nieinwazyjna,może się podobać,ale mało charakterystyczna, brak jej pazura! Co kto lubi...;) Odpowiedz Link
rene.p Re: Biała Mania 17.05.07, 21:00 A czy Mania Summer to jeszcze inny zapach niż Mania biała? Trochę się pogubiłam... Odpowiedz Link
elve Re: Biała Mania 17.05.07, 23:04 tak. biała Mania to zapach bazowy, Summer jest jego wariacją. wiem, że było w zeszłym roku, w tym też jest, ale nie wiem, czy to nowa limitowanka, czy to samo co rok temu - obstawiam, że to drugie. Odpowiedz Link
babsee Re: Biała Mania 18.05.07, 10:53 A mnie sie Mania b.spodobala.Jest to zapach wlasnie lekki, ale nie świeżak, nie cytrusowy, slodki ale nie ulepek.Jak dla mnie wcale nie mydlany.I co najwazniejsze-ma gdzies tam pomiedzy nute Kookai "Oui non". Jak dla mnie klasyka.Z pewnoscią nie inwazyjny. Byl to piwreszy zapach doradzony mi przez to forum :)Mam i uzywam. Odpowiedz Link
daggy4 Re: Biała Mania 18.05.07, 14:04 ladne delikatne mydlo, ktorego po godzinie nie czuc Odpowiedz Link
m23p31 Re: Biała Mania 18.05.07, 15:18 moim zdaniem bardzo trwały zapach, ma charakterystyczna nute, ktora czuje rowniez w Emporio. Rzeczywiscie, pomino, ze jest przyjemnie cieply, nie obciaza i sprawia wrazenie transparentnego. Odpowiedz Link
rene.p Re: Biała Mania 19.05.07, 19:31 Wyszłam wczoraj z Sephory z Manią na nadgarstku i całe popołudnie się wwąchiwałam :) Jest faktycznie tak jak pisałyście. Słodki, ale nie za słodki, ciepły i lekko waniliowy. Nie jestem jednak pewna czy jest odpowiedni na tę porę roku, a wersja summer niestety nie miała testera :( Dla mnie to zapach z kategorii "zapachów eleganckich". Chyba skuszę się na miniaturkę :) Odpowiedz Link