voluptas 07.06.07, 09:41 Ambre Sultan klasyczna. Jestem w ambrowym 'ciągu' jak nic :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eau_de Alien 07.06.07, 11:25 dziwne, niby nie jest żadnym z moich ulubieńców, nawet nie mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że go lubię...a jakoś mnie do niego ciągnie ;) to jakiś niezdrowy związek ;) Odpowiedz Link
dziewczynazbagien miracle... 07.06.07, 11:41 bardzo czerwcowy zapach moim zdaniem:-) pozdrawiam Odpowiedz Link
konasana Re: Paestum Rose Eau d’Italie 07.06.07, 16:03 Olesiam, a ja niedługo będę w Paestum:) Za 2 tygodnie jadę do Włoch, w planach Neapol, Sorrento i m.in. Paestum właśnie. A pachnę JPG letni zapach bezalkoholowy. Odpowiedz Link
olesiam Re: Paestum Rose Eau d’Italie 07.06.07, 21:39 A moze warto wczesniej kupic jak tak kusi?:)w Galilu. Paestum to moj obecny faworyt-cudowne polaczenie rozy (ktorej nie lubie w zapachach), osmantusa, mirry, kadzidel-welurowy zmyslowy zapach, polecam! Odpowiedz Link
regina22 Scent CN 07.06.07, 18:44 wlasnie dzisiaj do mnie przylecial :))) Ein Roman erzählt zwar nie das ,was passiert ist, aber er ist eine Antwort auf alles, was passiert. Martin Walser (Zürich 2007) Odpowiedz Link
voluptas Jardin en Mediterranee 08.06.07, 08:04 a w perspektywie cały dzień na tzw. łonie natury ;) Odpowiedz Link
eau_de Mure et Musk do pępka 08.06.07, 16:33 Chyba potrzebuje grubo ponad 30 stopni aby był na mnie wyczuwalny. Dziś po raz pierwszy się udało! Po wylaniu na siebie pewnie z 2 ml na jeden raz :P ale trochę czuję, czuję! :D Odpowiedz Link
mrouh cristalle 08.06.07, 21:05 Doszłam mdo wniosku, że brakuje mi zapachu na upał i bardziej na luzie. Cristalle uwielbiam, ale wymyśliłam sobie coś bardziej żółtego, słonecznego, soczystego... ale nie wiem, co by to mogło być. Póki co, po zrobieniu remanentu w pudle z próbkami, odstawiłam je półprzymknięte na parapet i przy każdym powiewie wiatru (rzadkim, bo rzadkim, ale jednak) owiewa mnie cudny zapach... mieszaniny moich ponad stu próbek. Na ogół takie mieszaniny nie "brzmią" dobrze, przywodzą na myśl "zapach sephory"- wszystko na raz, bez ładu i składu, a przede wszystkim za dużo. Jakoś nadzwyczajnie się skomponowało i nie umiem odkryć, która z próbek odpowiedzialna jest za tę sielankę... Odpowiedz Link
regina22 Le Feu light 08.06.07, 21:54 Mial byc Scent CN na wyjscie, ale albo go nie czuje, albo slonce sie schowalo ( u mnie jeszcze calkiem widno), albo jakos tak dzisiaj dziwnie wspolgra z moim PH , wiec wybralam pewniaka Odpowiedz Link