giwia 17.06.07, 11:19 Dubaju. Tak przynajmniej wynika z mojego błądzenia po sieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwia ale wyszło...nieżle jak na. 17.06.07, 11:44 filologa...No nic moze sie Sorbet zlituje i poprawi albo wyrzuci Odpowiedz Link
kiara7 "między słowami" 17.06.07, 12:07 Wyszło bardzo interesujaco i inteligentnie :)) Dla umiejących czytać między słowami! I poszukiwaczy zaginionych w tekście słów! Bardzo tajemniczo :)) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
chatka_ Re: "między słowami" 17.06.07, 12:53 Z mojego bladzenia po swiecie że z Ułan Bator, kosmetyki Shiseido za 10 dolarow... Odpowiedz Link
sorbet Poprawić nie mogę:-)+ 17.06.07, 22:42 Chatka, czy napisałabyś jeszcze raz do nowego wątku? Odpowiedz Link
jollinka Re: Poprawić nie mogę:-)+ 18.06.07, 11:16 sluchajcie, to jest fajne :))) po co wyrzucac? zabawne, a czytanie miedzy slowami pouczajace :) Odpowiedz Link
jollinka Re: Najtańsze perfumy można przywozimy z.. 18.06.07, 12:57 a czy ktos jeszcze skads przywiozl tanie perfumy? moze bym to miejsce uwzglednila w planach na kolejny wypad... :) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Najtańsze perfumy można przywozimy z.. 19.06.07, 01:25 nie, z Manaus - ceny $3-$5 za 50 ml wszystkich Diorow i Hermesow, i jesli moge wierzyc wlasnemu nosowi, to byly autentyki - zreszta kto by w tej dzungli podrabial perfumy Odpowiedz Link
giwia Re: jejku a co to ten manaus? ludozercy? ;-) 19.06.07, 12:46 To jest pośrodku niczego ale mają tam ogromny gmach opery - serio; czytalam o tym Odpowiedz Link
zettrzy Re: jejku a co to ten manaus? ludozercy? ;-) 21.06.07, 21:57 eee, ten "ogromny gmach opery" ma wielkosc wiekszej remizy, miesci sie w nim ze sto osob gora, ale fakt ze odstawiony w zlocie i purpurze jakby to bylo jakies dzielo wiktorianskiej architektury teraz urzadzaja w nim koncerty lokalnych artystow ;) Odpowiedz Link
lili manaus 24.06.07, 10:56 Amazon Theatre w Manaus ma 700 miejsc, a wyglada tak: en.wikipedia.org/wiki/Image:Teatro_amazonas.jpg dziewczyna miala racje, czasem warto sprawdzic zanim sie cos chlapnie. zettrzy napisała: > eee, ten "ogromny gmach opery" ma wielkosc wiekszej remizy, miesci sie w nim ze > > sto osob gora, Odpowiedz Link
fa25 Re: manaus 24.06.07, 15:43 Naprawdę imponujący ! Dzięki Lili. A czy ktoś wie ilu mieszkańców liczy Manaus i czy jest stacją przesiadkową przy długich lotach czy też musi być punktem docelowym ? Odpowiedz Link
zettrzy Re: manaus 25.06.07, 19:17 > dziewczyna miala racje, czasem warto sprawdzic zanim sie cos chlapnie. > wyobraz sobie misiu ze "chlapnelam" z pamieci - zamiast "sprawdzac" po prostu przypomnialam sobie jak to wyglada bo niestety mialam okazje tam byc, wlasnie na wspomnianym koncercie :P 700 miejsc to on moze ma z wlaczeniem tych stojacych na jaskolce ;P czy wy wszyscy znacie zycie wylacznie z wikipedii? jesli tak to wspolczuje Odpowiedz Link
treborrr ...Londynu 19.06.07, 22:30 Bo na Oxford Street w niedzielę była wyprzedaż i... Python męski i Davidoff Coll Water Game po 9,99 funta! Odpowiedz Link