rene.p 20.08.07, 11:00 Wyglądając przez okno, jesień wydaje się bliska... Dla mnie wrzesień, październik, to już jesień :) Co przeleżało przez lato nie używane, a założycie znowu z przyjemnością, a co planujecie nabyć na jesienne dni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Jesienne plany 20.08.07, 12:12 nie sa to typowo jesienne zapachy ale zamierzam nabyć Sweet Darling i Black XS :) Odpowiedz Link
gardel Re: Jesienne plany 20.08.07, 12:13 Baiser du dragon :)mnóstwo edp na całą jesień.Poza tym już jestem przygotowana. Odpowiedz Link
mary32 Re: Jesienne plany 20.08.07, 12:44 ja wydobęde moje ukochane Nu - zarówno edt, jak i edp. poza tym słonik i tygrysek oraz sensi Odpowiedz Link
mangos Re: Jesienne plany 20.08.07, 15:17 Jesień to moja ulubiona pora roku: bede nosić Safari, Anglomanię,Nu edp, Kenzo Flower Oriental oraz Time for Peace,BC oczywiście ,Avignon, Ambre Sultan Fraiche i Ambre Sultan edp (wreszcie!),Scenty (Intense i klasyczny-w planach Scent Sheer-ale gdzie je zdobyć?).Ponadto mam Glorię,Mahorę,czarną Coco,Poeme,uwielbiam je jesienią. Ponadto mam wielkie postanowienie-nie kupować tyle! Jesienią planuję góra dwa flakony-jeszcze nie wiem co, może Zagorsk...? Odpowiedz Link
agmusz Re: Jesienne plany 20.08.07, 15:30 Scent Sheer jest w śmiesznej cenie na truskawie:))) Odpowiedz Link
merolik Re: Jesienne plany 20.08.07, 16:02 Myslę, że jesienią będę używać Black Cashmere - przeleżał całą wiosnę i lato, na pewno Ambre Sultan, na pewno Gaiac, Cuir Ottoman, Safari... i reszty. Tych wymienionych może najczęściej. Nie wiem, jak się jesienią sprawi Night Aoud i Incensi, ale sprawdzę na pewno. Co do zakupów, to nie wiem jeszcze, co kupić, może Anne pliska. Odpowiedz Link
mangos Re: Jesienne plany 21.08.07, 09:22 Nigdy nie kupowałam,nie wiem z czym to się je;) Chybaż e jakaś zyczliwa dusza pomoże?;) Odpowiedz Link
rene.p Re: Jesienne plany 20.08.07, 18:52 U mnie do łask powrócą: Tresor, Pink Suede, Stella, Nina. Z planowanych zakupów: Promesse (chyba raczej jako wspomnienie lata) i chodzi za mną LLL :) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jesienne plany 21.08.07, 02:03 Pomergranate Noir Ambre Russe i byc moze jednak Fifi Chachnil (ach, i zeby w koncu Nanadebarry wrocila do Aedesa, od paru miesiecy maja tylko napis "chwilowo niedostepne") Odpowiedz Link
venus22 Re: Jesienne plany 21.08.07, 09:06 U mnie do lask wroci Jewel Sung'a i Midnight Charm Diora... no i moze cos nowego znajde w sklepie :) Venus Odpowiedz Link
hispana Re: Jesienne plany 21.08.07, 09:40 mam w planach nabyc Aquabe Original, jakas ambre i jakies kadzidlo. Jesli idzie o kadzidlo to sadze ze wybiore klasycznie - Avignon, natomiast o ambrze bede musiala podyskutowac z Volouptas. Mam jeszcze ochote na Fumerie Turque i Cherguie, jednak to wymaga jakies malutkiej podrozy chyba, wiekszosc sklepow internetowych oferujacych te zapachy, nie ma ich juz w sprzedazy. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Jesienne plany 21.08.07, 20:58 Ja się zastanawiam nad Idole i Hiver. Ewentalnie jeszcze Rose Aoud. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Jesienne plany 22.08.07, 00:35 Bede korzystac z zapasow: Chergui, Rose Aoud, Samsara i NR, blizej zimy Be 21. W marzeniach Loukhoum, Anne Pliska, Coco edp a moze cos o czym jeszcze nie wiem ;) Odpowiedz Link
elve Re: Jesienne plany 22.08.07, 09:32 ach, jesień :) będę używać całej armady ciepłych, złocistych zapachów: po pierwsze Dune. Nastęnie Le Baiser du Dragon - EdP i perfumy. Fumerie Turque, Chergui, Nu, Just Me Montany... klasyczne Opium, Youth Dew, Cinnabar. Black Cashmere i Olivier Durbano - kiedy już do mnie przyleci. L LL - najlepsze lekarstwo na jesienną deprechę. No i wszystkie ambry ukochane. Odpowiedz Link