rufelek 22.10.07, 09:50 Mam zamiar kupić MR. Do tej pory myślałam o spray-u, ale Wasze relacje ze zlotu i pochlebne, ale szczątkowe oceny olejku mocno mnie zaintrygowały. I tu potrzebuję Waszej pomocy - czym one się różnią ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hispana Re: Musc Ravageur spray / olejek 22.10.07, 11:00 przeklejam Ci swoja opinie na temat olejku, na temat EDP zjawilo sie na forum mnostwo wypowiedzi, pamietam, ze pieknie opisala go A.g.n.i. "zastanawialam sie czy to perfumy w olejku czy olejek w perfumach. Calosc niesamowita. Nie czuje tu tak mocno wanilii, na pierwszy "rzut" nosa natrafilam na mocna, skoncentrowana earl grey i swidrujacy cynamon, zaaplikowalam sobie przed chwila na nadgarstki i czuje nadchodzaca miekkosc, pizmowosc, delikatnosc i powoli budzaca si wanilie, czuje tez niewyrazny zapach olejku, takiego delikatniejszego niz oliwka johnsons baby, cynamon ciagle mile swidruje. Cudo :) Mysle ze mozna zrobic z niego podwojny uzytek. Wymieszac kilka kropel z olejkiem migdalowym i moze sluzyc do masazu/pielegnacji skory tuz po wyjsciu z kapieli, lub tez w klasyczny sposb - psik do pepka. Sadze ze zapach w formie olejku jest bardziej zmyslowy i nieoficjalny i nadaje sie bardziej na intymne spotkania niz na wyjscia z domu. Jest absolutnie niesamowity :)" Odpowiedz Link
rufelek Re: Musc Ravageur spray / olejek 22.10.07, 11:23 Dziękuję :-) Wychodzi na to, że zbyt pobieżnie szukałam. Odpowiedz Link
elve Re: Musc Ravageur spray / olejek 22.10.07, 13:33 rufelku, jeśli zależy Ci na mocy i trwałości, to zdecydowanie wez EdP. olejek jest piękny, ale imo bardziej jako dodatek, czy też luksus na specjalne okazje. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Musc Ravageur spray / olejek 22.10.07, 19:32 Potwierdzam jego piekno, cieplo i role jako poprawiacza humoru- niestety z testow pamietam, ze w porownaniu z woda nie byl zbyt trwaly- ale byc moze zalezy to od skory i zamilowania do olejkow. Zreszta, jako facet staram sie nie miec za czestej stycznosci z ta forma zapachu- najnowszy, meski Narciso Rodriguez Musc Oil okazal sie (podobnie jak damski) wielka pomylka, jedyny naprawde chlubny wyjatek to oliwka Glorii, ktora swojego czasu zgromadzilem dla siebie i mamy w ilosciach prawdziwie hurtowych. Odpowiedz Link
rufelek Re: Musc Ravageur spray / olejek 23.10.07, 10:40 elve, forevermore79 dziękuje. Niestety tego właśnie się obawiałam. Olejku nie da się kupić zamiast EdP. Odpowiedz Link