benita5 Re: Dziś pachnę... 28.11.07, 21:38 a.g.n.i napisała: > Ambre Sultan Agni, czy jeszcze trwa przerazliwie dlugi wtorek? Ty Cesarsko a ja Krolewsko...teraz juz bardzo drzewnie... Zas na nadgarstku Songes, ktory mnie lapie w sidla ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 28.11.07, 22:00 do końca tego roku to wtorki chyba będą codziennie:-( albo przynajmniej trzy razy w tygodniu... zresztą trochę nam się plan sypał przez ten rok, czasem wtorkiem się okazywała sroda, potem czwartek, potem piątek... Odpowiem na maila jak znajdę chwilę na zebranie myśli. Dziś mam Ouarzazate globalnie, a na łapie Azzaro jakieś, koleżanka w pracy mi pokazała próbkę. Jakiś taki Alienowaty:-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę... 30.11.07, 15:15 A coz to za Alienowaty Azzaro?:)) Nawet wtorki sie z czasem skoncza. Moj wtorek dobiega, siedze jak na szpilkach:o A w temacie MRrrr i nadgarstkowo Hanami Annayake. Odpowiedz Link
paulinaa Re: ja również Extraordinary - w wersji lśniącej 28.11.07, 22:23 tez mam wersje lsniacą, z wymiany za jakis drobiazg dostałam ten zapach:) wczesniej go nie znałam a bardzo mi sie spodobał:) Odpowiedz Link