jop CdG WoodCoffee 24.07.08, 10:14 Na cześć Mojego Najlepszego Przyjaciela, który tego używa (i oczywiście któremu podkradłam odlewkę), a który ma dziś okrągłe urodziny. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: CdG WoodCoffee 24.07.08, 10:20 Sto lat i pozdrow wiec tego Przyjaciela- w koncu nieraz wspominalas o Nim na forum, ciekawe, czy nas czasem podczytuje. Milego dnia! :-) Odpowiedz Link
jop Re: CdG WoodCoffee 24.07.08, 10:59 Dziękuję, pozdrowię. Nie podczytuje, ale był częściowo na niedzielnym sabacie perfumiarskim w krakowskich Zbliżeniach. ;-) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Skarb Humiecki&Graef 24.07.08, 14:50 wlasnie go odkryłam kilka dni temu na lucky. mozesz przyblizyc co to za zapach? Odpowiedz Link
lune zartobliwie o Skarbie 24.07.08, 19:17 'dziadek wybiera sie niedzielnie do kosciola' (komentarz Mmartiene) z flakonu zapachnial mi jakos tak starociowato ale na skorze moze to byc zupelnie inne wrazenie (nie przetestowalam, przyznaje) lune Odpowiedz Link
paulinaa Re: zartobliwie o Skarbie 24.07.08, 19:55 teraz jestem go jeszcze bardziej ciekawa;) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Skarb Humiecki&Graef 24.07.08, 23:15 dowcip polega na tym, że im bardziej go próbuję rozpracować tym mniej mi wychodzi :) dziwny, trochę mydlany, za cholerę nie potrafie zidentyfikować co ma w sobie, te nuty jakoś się tak dziwnie rozkładają. Trwały. Jak właśnie na luckyscent zamówiłam próbkę no i teraz mam zgryza, bo hyba się skusze na całą butlę. Nie wiem czy to gdzieś w Europie mozna kupić. Forever - nie wiesz może czy gdzieś w Paryżu toto można dopaść? Odpowiedz Link
lune Re: Skarb Humiecki&Graef 28.07.08, 14:28 www.ausliebezumduft.de/index.php?cPath=23_570 (nie wiem czy bedzie taniej niz z Luckyscent) najblizej chyba w Berlinie- bardzo fajne miejsce z wieloma niszowymi zapachami) (zwww.departmentstore-quartier206.com/dsq206_content.html w berlinskiej Lafayette chyba go nie ma ...a w Paryzu - nie mam pojecia :) lune Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Skarb Humiecki&Graef 28.07.08, 14:36 Dzieki za podpowiedz! We Francji i Anglii nigdy go nie widzialem, a najblizej faktycznie u wuchsy :-) No i polecam strone projektantow- z jakze swojskim intro: www.humieckiandgraef.com/ Odpowiedz Link
lune i jeszcze : <a href="http://www.humieckiandgraef.com/" target="_b 28.07.08, 14:39 Odpowiedz Link
mok.ka v valentino 24.07.08, 21:09 ale chyba za upalnie mi dzisiaj sie zrobilo na ten zapach.. Odpowiedz Link