jarka63 17.10.08, 11:22 Można kupic w Polsce? Czy tylko edt w Rossmannie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lune Re: Nu YSL edp 17.10.08, 12:32 ostatni raz kupowalam w Rossmanie w ubieglym roku ; nie wiem czy jeszcze sie pojawi :( w innych perfumeriach - nie widze :( wycofali z produkcji ? lune Odpowiedz Link
jarka63 Re: Nu YSL edp 17.10.08, 12:53 Dzięki,teraz w Rossmannie widuję tylko edt,a w Sephorze czy Douglasie daaawno nie widziałam, choć Sephora kiedys chyba miała.Jest na Truskawce, ale ja bym chciała powąchać. Dawno temu odrzucilo mnie od tego zapachu, ale coś mi sie wydaje, że teraz by mi sie spodobał. Odpowiedz Link
lune a moze 17.10.08, 14:12 wpisz sie do watku 'poszukuje' ? albo zawies anons na naszym Straganiku - moze ktos sprzeda Ci mini-odlewke ze swojego zapasu - albo wymiana ? lune ps. ja mam tylko puste opakowanie :( poratowalabym Cie chocby probka gdyby byla tam jakas resztka ... nie zostalo nic, niestety Odpowiedz Link
omniabulgari edp się pojawiło... 28.10.08, 00:59 www.iperfumy.pl/yves-saint-laurent/yves-saint-laurent-nu-50- ml-woda-perfumowana Odpowiedz Link
jarka63 Re: edp się pojawiło... 28.10.08, 11:25 No tak, ale przez sieć powąchać się nie da... Odpowiedz Link
rawita7 Re: edp się pojawiło... 28.10.08, 15:50 Podaj mi adres na rawita7@poczta.fm to podeślę Ci próbkę. To moje najukochańsze perfumy :) Odpowiedz Link