mettemarit 04.11.08, 15:41 Gucci PH; pozdrowienia dla Wszystkich:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fivka485 Re: Dziś pachnę... 04.11.08, 20:05 Spiritus/Land MeB ...na pokładach Róży Posejdonii... Błogo mi Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 04.11.08, 21:59 mieszanka Safran Troublant, Black Cashmere, Wenge i Labdanum DK. :) Odpowiedz Link
marzenna01 Angel :-) plus jakaś próbka którą znalazlam... 04.11.08, 22:00 w kieszeni a której nie moge zidentyfikować, ale mieszanka kilerów dziś wieczorem brzmi świetnie... w kazdym razie tak twierdzi ktos bliski mi dziś ;-))) i nie tylko... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Etra 05.11.08, 09:41 To ja też Etra - zdecydowałam się w ost. chwili (od paru dni chodzi za mną Le Feu, ale musiałabym grzebać w skrzyni, żeby je wydobyć:- P). A tak to mnie coś ostatnio wszystko wkurza - nosiłam BC, miałam po paru godzinach dość, wczoraj ukochany Gaiac - też zmęczył. Nie wiem, co się dzieje, może czas przewietrzyć kolekcję? Inna sprawa, że w moim przypadku zwykle się kończy na wzniosłych deklaracjach przewietrzenia:-P. O wiem, tęsknię za Ekscentrykiem Pierwszym, którego sporą odlewkę niedawno wykończyłam:-) To może się zdecyduję coś wystawić w celu nazbierania na Escentric, hmmm:-))) Odpowiedz Link
tonkabean Safran Troublant 05.11.08, 10:05 moi wspolpracownicy mowia, ze pachne wiatrem i biala bluzka... Odpowiedz Link