forevermore79 15.07.09, 22:22 Wiecej o wspominanym juz wczesniej Jil (inna kompozycja, niz dawne perfumy o tej samej nazwie): www.nstperfume.com/2009/07/15/jil-sander-jil-new-perfume/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: News- Jil Sander: Jil 27.07.09, 14:02 Takze na: www.moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=21319 Odpowiedz Link
benita5 Re: News- Jil Sander: Jil 27.07.09, 14:40 No coz, jakze modne odcinanie kuponow od wylansowanych wczesniej zapachow. Choc przyznaje, troche sie obawiam mariazu mandarynki z rozowym pieprzem... W pierwszej dawnej wersji Jil bylo drzewnie, czysto prawie jak u Etro;) ale sierpien juz za chwile, takze obadamy:) Odpowiedz Link
benita5 we wrzesniu bedzie premiera, 27.07.09, 14:44 to moje mysli zacumowaly w sierpniu:) Odpowiedz Link
m.view Re: we wrzesniu bedzie premiera, 06.02.10, 13:37 Miała być premiera - a nigdzie nie mogę dostać. Być może tylko w moim mieście nie ma. Może ktoś napisze kilka słów o nowym Jil - bardzo proszę. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: we wrzesniu bedzie premiera, 06.02.10, 14:05 Polska premiera faktycznie sie opoznila, bo zapach trafia do perfumerii dopiero teraz. Tu polski opis, wg materialow dystrybutora: www.sophisti.pl/artykuly/zapachy/jil-nowy-zapach-dla-kobiet-od-jil-sander.html Odpowiedz Link
jarka63 Re: we wrzesniu bedzie premiera, 06.02.10, 21:52 Wąchałam właśnie, już prawie kupiłam oczarowana pierwszym uderzeniem kadzidła i przypraw (których brak w nutach), ale rozsądnie postanowiłam poczekać, i dobrze, bo na końcu ostaje się jeno wanilia :-( Odpowiedz Link
renia.renia Re: we wrzesniu bedzie premiera, 08.02.10, 19:35 Dziś testowałam choć tak "na szybko". Początek ciekawy ale później czułam tylko Style. Wydawało mi się prawie niemożliwe aby te zapachy były aż tak do siebie podobne. Odpowiedz Link