forevermore79 05.08.09, 13:22 Nowa edycja watku sluzacego do bezplatnej wymiany probek, prosb o mozliwosc przetestowania jakiegos zapachu, czy tez ofert oddania niechcianych fiolek w dobre rece. Zapraszam i udanych wrazen testowych! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mok.ka Re: Usilnie poszukuję ,kropelki.. 05.08.09, 18:43 Sun Jil Sander, Midnight Poison i Hiris Hermes.. nie chce kupowac w ciemno:) pozdrawiam i dziekuje z gory:) Odpowiedz Link
jwhite2008 gdzie Faberge Imperial? 02.12.09, 12:55 Poszukuję Faberge Imperial , eau de parfum. Proszę o sygnał, gdzie ten produkt znajdę? dzięki. PM Odpowiedz Link
forevermore79 Przeniesione: Montale, autor: da_markos 06.08.09, 20:44 "poszukuje probek Montale!! głównie red vetiver, jesli ma ktos rowniez inne do zaoferowania to prosze o kontakt da_markos@yahoo.com" Odpowiedz Link
k19761 Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 07.08.09, 13:28 szukam Soni Rykiel "Belle en Rykiel" do testów kontak k1976@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
benita5 Bellodgia Carona i 10.08.09, 14:06 Garofano Villoresiego, odwdziecze sie moimi skarbami Odpowiedz Link
itsmee Re: Bellodgia Carona i 11.10.09, 15:32 jeżeli nadal aktualne mogę Ci przesłać te próbki...Garofano idealny na tą porę roku,uprzedzam,że ma bardzo mocno wyczuwalną nutę pieprzu Odpowiedz Link
justyna2731 Sonia Rykiel 10.08.09, 16:04 Bardzo proszę o pomoc, poszukuję Pomarańczowego Sweterka Sonii Rykiel oraz Hermesowego Irisa do testów, odwdzięczę się swoimi próbkami. Proszę o kontakt na justynapoczta@op.pl Odpowiedz Link
czekolada69 Dark Extacy La Perla 11.08.09, 17:33 Dark Extacy La Perla - choć kropelkę... chętnie oddam swoje zbiory proszę o kontakt mailowy bamelot@gmail.com Odpowiedz Link
moze-kinia Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 13.08.09, 21:16 Jestem na etapie poznawania zapachów,więc krócej byłoby wymienić czego nie szukam. Najważniejsze to: -Nu Edp YSL -Delicious night Donny Karan -Baby doll YSL -Black Cashmere Donna Karen -In Black j.Pozo -Oriental Summer Celine -Ange ou Demon -Hipnotic Poison Dior -Mira Bai Chopard -Dolce Vita i wiele innych. Mogę zrobić odlewki: -Angel Violet T.Mugler -Diamonds Armani -Miracle Forever Lancome -Wish Chopard -Miami Glow J.Lopez -Darling Kylie Minogue -Ode a L amour Yves Rocher -Ode a L amour Passionnement Yves Rocher -Incandessence Avon Jestem otwarta na propozycje Odpowiedz Link
zgnisia Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 14.08.09, 14:09 Dior Remember Me Le Feu D'Issey Issey Miyake odwdzięczę się swoimi próbkami bądź odleję coś z moich flakonów proszę pisać na aga_c@poczta.fm Odpowiedz Link
igusiatko szukam wszystkiego czego nie znam:) 25.10.09, 17:43 Pogrubionym tekstem zaznaczyłam te zapachy których mogę zrobić odlewki. Wiekszość próbek jest robiona, jendak bardzo dużo równiez mam tych oryginalnych z kartonikiem jak i z Lucky Scent. -Le Feu D'Issey Issey Myiake -Fe Feu D'Issey Light Issey Myiake -L'eau D'Issey Issey Myiake -Idole de Lubin -L'eau Trois Diptique (wersja zarowno grzybowa jak i bez grzyba;)) -Nu Edp YSL -Le Baiser du Dragon edp Cartier -Le Baiser du Dragon Elixir Cartier -Black Sea Micallef -Night Aoud Micallef -Hiver Micallef -Outomne Micallef -Theorema edp Fendi -Theorema Esprit D'Ete Fendi -Theorema Leggero Fendi -French Lover Malle -Jaisalmer CdG -Zagorsk cdg -Ouarzazate cdg -Kyoto cdg -Avignon cdg -Sticky Cake CdG -Nomad Tea CdG -Tumulte PH Lacroix -Wenge Donna Karan -Labdanum Donna Karan -Chaos Donna Karan (nowa wersja) -Black Cashmere Donna Karan (obydwie wersje nowa i stara) -Feminite du Bois Shiseido (Deo, edp, mist) -Cardinal Heeley -Esprit du Tigre Heeley -Eau d'Italie Baume du Doge -Bois D'Ombrie -Annayake Myiako -Etro Patchouli -Etro Etra -Etro Messe de Minuit -Royal Pavillon -Ce soir Ou Jamais -Hypnotic Poison Elixir -Durbano Amethyste, Jade -Organza Indecence -Kenzo Tigre -Kenzo Elephant -Alchimie Rochas EDP i EDT -Habanita Molinard -Belle de Minuit -Brown Sephora -Nature Millenaire -Ambre Sultan Serge Lutens -Daim Blond SL -Un Bois Vanille SL -Russe SL -Statkus -Elixir Penhaligons -Killian Straight to heaven -Killian Absinthe verte -Tea for Two l'artisan -Dzongkha -Premier figuier extreme -Passange d'enfer -Demeter: Patchouli, Beeswax, Giant sequoia, Thunder storm, Baby powder, Cinnamon bun, Dirt, Fig Leaf, Holi smoke, Incense, Creme Brulle, Leather, Freesia, salt air,Fire place, snow, earl grey, Blueberry muffin -Kashmina touch max mara -Neonatura cocon -Angel violette -Thundra -Bois Precieux -Fougere bengale -Ambre fetiche -in bali kenzo -Flowerbomb extreme(edp, deo) -Note Vanille Micallef -LouLou -Winter delice -Musc maori -Brodway nite bond no 9 -Mandragore -Mure et musc -Timbuktu -ambre extreme -l'eau d'ambre extreme -Gucci PH -Guerilla 1,2 -Parfum sacre edp -Extravagance -Palisander -Sequoia cdg -1270 Frapin -Harissa -Opoponax -Poivre piguant -sun, moon stars -Red amber incence -Tobacco vanille voluspa -Pink sugar -PG 18 Cadjmere -LolitaL "L" -Tendre poison -Eau Lente -L'Or -Borytris -Carnation -Olibanum -Revelation IHP -Indian Holi -Amour kenzo -Let mi play the lion -Le Labo Patchouli -Le Labo Labdanum -Le Labo Gaiac ufff... i wiele wiele innych ale nie chce mi się już wypisywać. może na te znajdzie sie ktos chętny na wymianę?:) przyjmę wszystko czego nie znam:) Odpowiedz Link
justyna2731 Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 14.08.09, 15:12 Le Feu light D'Issey Issey Miyake oraz Pure Wish Chopard po kilka kropelek do testów, odwdzięczę się tym co mam. Odpowiedz Link
martynapp87 Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 28.10.09, 13:09 Oro lista moich próbek do oddania :) większość robina. Kusić mnie mozna wieloma zapachami :) Incandessence Avon Little White Dress Avon Tempore Donna L.Biagotti Eau des Merveilles Hermes Magnetic Beat Escada Stella Sheer 2008 Fridge by y De Wish Chopard Eclat him Oriflame Miss Punk Oriflame Nomadic her Oriflame Miracle Forever Lancome Magnetism Escada Divine Oriflame Shine Avon True Glow Avon Make me wonder Avon Aromabliss awakening Oriflame Aromabliss calming Oriflame Cat deluxe Naomi Campbell Moon Sparkle Escada In tune Oriflame Cool Watter Game Davidoff Blue Rush Avon Elvie Oriflame Ocean sun G. Sabatini Echo Davidoff Ode a l'amour YR Yria YR Rose absolue YR J'aime La Perla In love Avon Miss O Oriflame Radiant Lights Oriflame Euphoria CK Monaco Chic! Oriflame So Nice! Oriflame Notorious Ralph Lauren Black XS Leather Demeter odlewka 5 ml Image Cerutti woman Incense Demeter Ghost The Fragrance Ghost Deep Night Ghost Deepest night Princess Vera Wang Anisia Bella AA Guerlain Boss Orange Flowerbomb edp Jil by Jil Sander Odpowiedz Link
martynapp87 Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 28.10.09, 13:17 kontakt: martynapp87@tlen.pl Odpowiedz Link
paulinaa Sensuous Estee Lauder 15.08.09, 22:05 wystarczy mi mała kropelka, bardzo ładnie proszę :) odwdzięczę się czymś z mojego zbiorku Odpowiedz Link
basilowa Re: Sensuous Estee Lauder 25.12.09, 15:03 ja moge zaoferowac kropelke, a nawet odlewke Odpowiedz Link
justyna2731 Van Cleef & Arpels Feerie 19.08.09, 17:15 Kolejny raz pisze w tym wątku, ale wiem że jesteście bardzo pomocni w poznawaniu zapachów. Tym razem proszę o kropelkę Van Cleef & Arpels Feerie, nuty znam flakon piękny a powąchać nie mam gdzie. Odwdzięczę się tym co mam. Odpowiedz Link
czekolada69 kropli Serendipitous oraz pink sugar 25.08.09, 13:16 i innych wat cukrowych;) Odpowiedz Link
michau2312 Bulgari The Vert Extreme i EDC bvlgari 29.08.09, 00:03 Przygarnę próbkę Bulgari The Vert Extreme i EDC, odwdzięczę np. waniliowym Rocabarem Hermesa albo czym chata bogata. Odpowiedz Link
michau2312 Kwiatowe 29.08.09, 00:33 Oddam fiolki kwiatobomb: Sisley Soir de Lune Cartier So Pretty Boucheron pour Femme (duża fiolka) Carolina Herrera EDP Couturier Keora Couturier Coriandre Parfum d'Empire Aziyade (duży dekant 3,5ml) Samsara EDP (vintage, 2ml) Chanel No. 5 EDP miniaturka, 1/2 pojemności Renato Balestra miniaturka 5ml Pollena Lechia SZAROTKA miniaturka bardzo vintage :D Przyjmę: kadzidło pod każdą postacią (Black Cashmere, Heeley Cardinal, Durbano Rock Crystal, Norma Kamali, YSL Nu, Armani Mania Black; CdG już mam) ciepłe drzewne cytryniaki (Monsieur de Givenchy, YSL pour homme, Lacoste Original) Kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
michau2312 Kwiatowe c.d. 29.08.09, 01:04 YSL Cinema EDT Must de Cartier spray testerowy 1,5ml, został 1ml Przyjmę: Guerlain Vetiver Extreme, Shalimar EDP, AA Gentiana, AA Lavande Velours, AA Winter Delice Kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
k19761 szukam kilku kropel Jesieni Van Cleef & Arpels 29.08.09, 16:47 jak w tylule prosze o kontakt na maila k1976@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
k19761 szukam Jesieni Van Cleef & Arpel i Absolu Rochas 01.09.09, 11:10 szukam do testów niewielkiej ilośći Jesieni Van Cleef & Arpel i Absolu Rochas prosze o kontakt na maila k1976@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
icegirl Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 02.09.09, 17:24 witajcie, Robię porządki w swoich próbkach. Jeśli chce ktoś przyjąć ode mnie: - Fragile - Joy edt - komplet próbek escady sport. Wszystko są to próbki oryginalne. Oddam w zamian za coś bądź zwrot kosztów wysyłki :) Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. Odpowiedz Link
ariadna2222 mam na zbyciu 13.09.09, 22:36 Parfum dEmpire Ambre Russe próbka 1ml ubytek ok 1/4 Caron Parfum sacre EDP próbka 1ml Black Cashmere Donna Karan próbka 1ml fidji 0,5ml boudoir 4 psiki do przetestowania :) wymienię na coś słodkiego :) Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 15.09.09, 10:23 Starej Vanilii L'Artisana, żeby poznać zapach zanim zniknie. W Quality nie mają... Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 16.09.09, 21:56 Bardzo prosze o mozlwosc zakupu/wymiany probki hermessence Ambre Narguile i lesnez let me play the lion. Moze byc naprawde malo. Ze swojej strony mam na wymiany rozne probki znane i mniej znane, info na maila. l Odpowiedz Link
justyna2731 Sweet wood coffee CdG proszę! 18.09.09, 13:50 Sweet wood coffee CdG błagam o kilka kropel, muszę poznać ten zapach, podzielę się tym co mam. Proszę o kontakt na justynapoczta@op.pl Odpowiedz Link
affne Poszukuję próbek 18.09.09, 15:18 1. Euphoria – CK 2. Mania- Armani 3. DKNY - Be Delicious 4. Chanel - Coco "Mademosielle" 5. Lolita Lempicka – Lolita Lempicka 6. Givenchy - Organza 7. Donna Karan – Black Cashmire 8. Dior- Dolce Vita 9. Dior – Addict 10. Prada - Prada 11. Thierry Mugler – Angel 12. Gucci – Rush 13. Nina Ricci, Nina EDT 14. Kenzo- Elephant 15. Cartier, Le Baiser du Dragon EDP 16. SHALIMAR / Guerlain Shalimar 17. LouLou 18. Theorema 19. Ogródek Nilowy 20. Violette-Menthe 21. Boudoir VW 22. L*Heure Bleue Jestem otwarta na propozycje :) Odpowiedz Link
czekolada69 WYMIENIE L'Artisan, micallef royal musca, lancome 19.09.09, 17:13 Chętnie wymienie Próbki firmowe z kartonikiem L'Artisan Parfumeur, Les Epices de la Passion, Safran Troublant EDT L'Artisan Parfumeur, Mûre et Musc L'Artisan Parfumeur, Tea For Two Próbki robione: andy warhol collection 2000 micallef royal musca Próbki firmowe: ckin2u lancome miracle forewer issey miyake l'eau d'issey celine dion belong adidas fresh vibes girl gian marco venturi armani mania isabella rosselini manifesto trussardi jeans sarah jessica parker lovely joop! homme oraz miniatura lancome aroma tonic 13ml/15ml KUŚCIE! Kontakt: bamelot@gmail.com Odpowiedz Link