Dodaj do ulubionych

Coco Chanel Madmoiselle

03.01.04, 16:13
Wąchałam ostatnio w perfumerii- skropiłam sobie pasek skórzany z zegarka i
do dziś jakoś chodzi za mną ten zapach. Nie wiem, czy opłaca się kupowac, czy
to zapach raczej na zime czy na lato- ja nie mam wielkiego rozeznania w
zapachach..pomocy...
Obserwuj wątek
    • charade Re: Coco Chanel Madmoiselle 05.01.04, 13:11
      Odradzałabym. Tymi perfumami pachnie co druga kobieta. A jeśli już, to zapach
      nadaje się raczej na zimę i jesień, bo jest dość ciężki i duszący (przynajmniej
      na niektórych).
      • vaxman Re: Coco Chanel Madmoiselle 05.01.04, 17:24
        rzeczywiscie, sa bardzo popularne, zamiast kupowac wlasne moglabys sie ocierac
        o panie na ulicach i wyszloby na to samo :)
      • luloo1 Re: Coco Chanel Madmoiselle 24.02.04, 08:00
        charade napisała:

> Odradzałabym. Tymi perfumami pachnie co druga kobieta. A jeśli już, to zapach
        > nadaje się raczej na zimę i jesień, bo jest dość ciężki i duszący
        (przynajmniej
        >
        > na niektórych).

Zgadzam się z charade. Przyznam jednak z ręką na sercu, że choć wiem, że uzywa
        go wiele kobiet ( w podróbkach lub nie), nie poczułam ich więcej niż dwa razy.
        Ja osobiście radzę przetestowac go dobrze, wiem, ze wiele użytkowniczek uskarża
        się na bół głowy. Cóż, tańszą wersją "Mademoiselle" jest "Carolina" Herrery
        (ten najnowszy zapach). Kalką natomiast jak dla mnie..."Chance".
    • gocha221 Re: Coco Chanel Madmoiselle 05.01.04, 21:28
      do Gosia 25> ja mam probki tych perfum..
      poczatkowo bardzo sie ucieszylam, bo to chanel( normalnie mnie nie stac)
      wzglednie nowe i takie zachwalane
      radosc trwala do momentu powachania..
      przeciez one smierdza!!!!!!!!jak mozna na cos takiego 250 zl wydac?? moj chlopak
      i kolezanka tez tak twierdza..
      a probki duze taki z mini atomizerem...czemu nie dostalam Eau par kenzo!!!
    • dori7 Re: Coco Chanel Madmoiselle 08.01.04, 02:41
      Jesli ci sie podobaja, to kupuj, nie ma co sie przejmowac opiniami innych,
      kazdy inaczej ocenia zapachy. Z ostatnimi perfumami Chanel (Allure, Coco
      madmoiselle i Chance) jest ten problem, o ktorym pisala poprzedniczka - ze pol
      ulicy nimi pachnie :((

• aksamitka7 Re: Coco Chanel Madmoiselle 23.02.04, 15:41
        Hm, to ciekawe. Coco Madmoiselle są przecież bardzo drogie, i niewiele osób na
        nie stać. Czy "pół ulicy" wydaje ok. 400 zł na perfumy? To absurd.
        Ten argument jest moim zdaniem wyssany z palca. Nie spotkałam do tej pory
        nikogo, kto używałby tego zapachu.
        • charade do Aksamitki 24.02.04, 08:38
          Woda toaletowa Coco Mademoiselle kosztuje znacznie mniej niż perfumowana, tak
          samo jak każde inne perfumy, 50 ml. za ponad 250 zł., standard. Poza tym na
          rynku jest cała masa podrób tego zapachu, więc masz odpowiedź, dlaczego ludzi
          na to stać.
          Ja bardzo często czuję od różnych kobiet Coco Mdlle, znam też sporo
          właścicielek tych perfum.
    • lisette Re: Coco Chanel Madmoiselle 11.01.04, 20:52
      Jest to bardzo piekny zapach najbardziej stosowny na jesien i zime. Na lato nie
      polecalabym. Osobiscie uwielbiam. Nie zgadzam sie z opinia, ze pachnie nim co
      druga kobieta, ja jeszcze nie spotkalam takiej co pachnie Coco Madmoiselle.
      Czesciej czuc Allure Chanel. A nawet gdyby i tak bylo w pewnych kregach, to na
      kazdej kobiecie pachnie inaczej. Na mnie pachnie wspaniale. Jest trwaly i
      subtelny. Cieply i ozywczy. Zdecydowanie zapachy Chanel sa najciekawsze i
      najbardziej dla mnie pasuja. Kiedys bylam fanka Allure. Teraz Coco i chyba juz
      tak zostanie, choc byla to milosc o pierwszego wejrzenia i trwa ponad rok.
      Jak ci sie ten zapach podoba to kupuj i nie patrz na innych bo zawsze beda
      tacy, ktorym sie nie spodoba. Jest trwaly i wydajny - wystarczy uzyc
      troszeczke, zeby sie trzymal. Mnie ciagle pytaja ludzie czym tak pieknie pachne.
      • dori7 Re: Coco Chanel Madmoiselle 13.01.04, 00:32
        lisette napisała:

>Jest trwaly i wydajny - wystarczy uzyc
        > troszeczke, zeby sie trzymal.

A to na pewno :)) Wszystkie znane mi zapachy Chanel sa trwale i rzeczywiscie
        wystarczy raz sie psiknac, wiec nawet mala butelka starcza na dlugo, co jest
        wazne przy tych drogich perfumach, a wcale nie takie oczywiste, bo czasami
        wietrzeja w szalonym tempie, zwlaszcza te delikatniejsze zapachy, mimo ze cena
        jest powalajaca :((
    • 13.03m Re: Coco Chanel Madmoiselle 17.01.04, 20:49
      Moim zdaniem są super!Właśnie niedawno je kupiłam i jestem zadowolona.Wcześniej miałam Allure,też niezłe,ale Coco wydaje mi się zapachem lżejszym.Polecam.
      • patton Re: Coco Chanel Madmoiselle 19.01.04, 15:48
        Swietne! Kupilem mojej dziewczynie na gwiazdke i naprawde zapach jest
        powalajacy. I nieprawda, ze co 2 kobieta nimi pachnie na ulicy - nie wszystkich
        stac na taki wydatek :) Ja zwariowalem na punkcie tego zapachu. Pozdrawiam!
        • zunia76 Re: Coco Chanel Madmoiselle 22.01.04, 20:25
          Piekny zapach. Mam juz prawie rok i jeszcze m sie nie znudzil. Rowniez nie uwazam ze pachnie tak co druga. Faceci strasznie zwracaja na nie uwage:)
          • brunettka Re: Coco Chanel Madmoiselle 29.01.04, 16:23
            Też bardzo lubię Coco Mademoiselle. Ale nie używam ich codziennie, bo
            faktycznie mogą zmęczyć. Są bardzo trwałe i oryginalne. I również nie uważam,
            by pachniała nimi co druga kobieta. Pozdrawiam.
            • maria421 Re: Coco Chanel Madmoiselle 31.01.04, 14:40
              Coco Mademoiselle uwazam za najlepszy perfumy ostatniej pieciolatki, to jest
              cos, co pewnie Chanel stworzyl z mysla o mnie...)))
    • disua Re: Coco Chanel Madmoiselle 03.02.04, 12:47
      Witam
      Powiem tak, ja z kolei jak tylko skropiłam się COCO CHANEL, nie odstępowała
      ode mnie myśl, aby jak najszybciej posiąść ten perfum. Kupiłam i jestem bardzo
      zadowolona. Wydałam bagatela ok. 200 zł, ale warto było. Zapach bardzo
      intensywny, kobiecy,długo się utrzymuje, wystarczy kropelka...Polecam na
      wieczór.
      Zaznaczam, że COCO od MAdmoiselle się różni. Ale jeśli ten zapach chodzi za
      Toba-kup sobie.Poczujesz się naprawdę nieziemsko.

pozdrawiam
      Monia
      • elve TE perfumy, nie ten perfum :) 03.02.04, 13:36

• mika281 Re: Coco Chanel Madmoiselle 12.03.04, 11:48
      a ja kocham Mademoiselle o każdej porze dnia i nocy i o kazdej porze roku, jest
      piękny i kobiecy i wcale nie pachnie nim pół ulicy bo jest drogi a facetom tez
      sie podoba, juz kilka razy słyszałam od różnych mężczyzn że pięknie pachnę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka