Dodaj do ulubionych

WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ

• frs.architekt Projekt łazienki Kraków i okolice-Letnia Promocja 25.08.11, 10:20
      ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z LETNIEJ PROMOCJI NA PROJEKTY ŁAZIENEK.

Cena 950zł brutto.

Cena obejmuje :
      Trzy koncepcje projektowe,
      Rozwiązanie układu funkcjonalnego pomieszczeń (rozmieszczenie elementów wyposażenia) - rzut,
      Rzuty posadzek - rozwiązania materiałowe,
      Rozwinięcia (widoki) ścian,
      Projekt sufitów podwieszanych oraz suchej zabudowy,
      Oświetlenie pomieszczeń - rzut sufitu, rozwinięcia ścian,
      Kolorystyka pomieszczeń - rzut, rozwinięcia ścian,
      Projekt rozmieszczenia ceramiki łazienkowej z rozrysowaniem ułożenia płytek ceramicznych,
      Wizualizacja,
      Orientacyjny kosztorys głównych elementów wykończenia i wyposażenia,

DRUGA ŁAZIENKA 50% taniej!
      Wystawiamy faktury VAT.

603096347
      505098567
      frs@frs-architekci.pl
      www.frs-architekci.pl
    • nekresz_b Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.08.11, 11:00
      WARSZAWA : okazik.pl/warszawa/deal/270-z%C5%82-zamiast-600-z%C5%82-za-konsultacje-z-projektantem-dot.-aran%C5%BCacji-wn%C4%99trza-i-wsp%C3%B3lne-zakupy
    • pepewu1 Projektowanie i architektura wnętrz Wrocław 27.08.11, 11:10
      Prowadzimy projekty, aranżacje i wizualizacje wnętrz domów, biur, sklepów, mieszkań, łazienek, restauracji we Wrocławiu i na Dolnym Śląsku.

Każdy projekt jest dostosowywany do Państwa potrzeb.

Prowadzimy projekty oparte na różnym zakresie usług:
      - na spotkaniach koncepcyjnych,
      - przez wizualizacje 3D,
      - pomoc w zakupach,
      - nadzór autorski nad ekipami na budowie,
      - nadzór inwestorski (jeśli właściciel domu, mieszkania, lokalu nie może poświęcić wystarczającej ilości czasu).

Zapraszamy do zapoznania się ze stroną: www.tamitum.pl

Każdy projekt jest wyceniany indywidualnie podczas pierwszej rozmowy.

Zapraszam do współpracy,
      Łucja Dwornicka
      • pepewu1 Re: Projektowanie i architektura wnętrz Wrocław 31.03.14, 11:52
        Nastąpiła zmiana adresu WWW pracowni na www.dwornickastudio.pl
    • polna44 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.09.11, 09:47
      Witam Państwa GALERIA POLNA 44 Autorska Pracowni Architektury Wnętrz. Od wielu lat z radością i pełnym zaangażowaniem zajmujemy się projektowaniem i tworzeniem wnętrz. Przez ten czas nawiązaliśmy współpracę ze specjalistami różnych branż (budowlanej, stolarskiej, wyposażenia wnętrz...). Czas, który spędzamy tworząc przestrzenie - to przyjemność.
      Bez staranności i perfekcji na etapie wykańczania, pięknego wyposażenia, tkanin, wreszcie przedmiotów dekoracyjnych, przedmiotów sztuki użytkowej, malarstwa nie było by pięknych wnętrz, ale także, bez klientów oczekujących wyjątkowych wnętrz i pracy twórczej.

Mam nadzieję, że będzie dla Państwa przyjemnością będzie oglądanie efektów mojej pracy.
      Zapraszam
      WARSZAWA GALERIA POLNA 44
    • jijin99 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.09.11, 12:19
      Projektowanie wnętrz w najnowszej technologii 3D - jakości zdjęcia.
      Kompletna dokumentacja tj: rysunki pomocnicze, spis materiałów i mebli + kosztorys.

Zapraszam
      Katarzyna Szczucka
      Solskiego 16C, Słupsk, Plan Design
      www.plan.slupsk.pl607713935
      • jijin99 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.09.11, 12:19
        Projektowanie wnętrz w najnowszej technologii 3D - jakości zdjęcia.
        Kompletna dokumentacja tj: rysunki pomocnicze, spis materiałów i mebli + kosztorys.

Zapraszam
        Katarzyna Szczucka
        Solskiego 16C, Słupsk, Plan Design
        www.plan.slupsk.pl ,

607713935
    • eftetstudio Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 08.09.11, 00:37
      eftet studio™ ma wyjątkową ofertę dla użytkowników forum Aranżacja Wnętrz.
      Projekt Wnętrz z 50% rabatem.
      Promocja trwa do 30 września 2011. Szczegóły oferty dostępne na naszej stronie internetowej www.eftetstudio.pl w dziale promocje. Wszelkie informacje na temat naszych usług projektowych i współpracy można również uzyskać pisząc na adres:ft@eftetstudio.pl. Zapraszamy.
    • prawdziwy.ajax NIE polecam qubatura.com.pl 14.10.11, 12:40
      Ja nie polecam a nawet zdecydowanie odradzam usługi p. Roberta Kowańskiego i p. Macieji Peszyńskiej czyli qubatura.com.pl. Lista ich błędów, niedoróbek, nie dopilnowania przeróżnych tematów jest bardzo długa. Wiele rzeczy musiałem poprawiać po nich tzn zlecać robienie jeszcze raz, co wiązało się z podwójnymi, bezsensowymi kosztami. Plany wielokroć zawierały błędy obliczeniowe, część z nich sam wyłapałem, część niestety nie - choć to paranoja aby pilnować z wyliczeniami osoby które są do tego dedykowane i sporo opłacane. Oprócz tego miałem identyczna sytuacja jak agnieszka_ewa_magdalena: wzięli mnóstwo pieniędzy ode mnie na zamowienie armatury i ceramiki i czekalem na to wiele miesiecy co bezposrednio wplynelo na opoznienie remontu. Pan Robert nagminnie nie odbieral telefonu, wysylal smsy o tresci "mam spotkanie, oddzwonie" i nigdy tego nie robil wiec ciuciubabka z nimi trwala w nieskonczonosc. Nie wywiazali sie z umowy, nie dopilnowywali kolejnych etapow remontu, na miejscu w pozniejszym czasie przestali sie pojawiac... Generalnie PORAZKA a nie profesjonalne studio aranzacji wnetrz, jak sie reklamuja. Powinienem tak naprawde rowniez podac ich do sądu ale odpuscilem bo szkoda mi nerwow. Ale wszystkim bardzo ich odradzam.
      • confection Re: NIE polecam qubatura.com.pl 14.10.11, 14:13
        Prawda - jeśli chodzi o współpracę między ludźmi na zasadzie zleceniodawca-zleceniobiorca - zawsze leży gdzieś pośrodku. Wy nie zawiniliście ani razu? Nie zmienialiście zatwierdzonej koncepcji 4 razy? Nie decydowaliście się na zaproponowane płytki 2 tygodnie? Nie wymądrzaliście się czasami za bardzo bazując na wiedzy zdobytej w internecie? W każdym razie i tak podziwiam, że zdecydowaliście się na usługi "firmy", która nie ma adresu, NIPu, REGONU. Pewnie to kolejna pracownia działająca w szarej strefie, która dumpinguje ceny...
        • milamilka Re: NIE polecam qubatura.com.pl 17.10.11, 01:15
          W każdym razie i tak podziwiam, że zdecydowaliście si
          > ę na usługi "firmy", która nie ma adresu, NIPu, REGONU. Pewnie to kolejna praco
          > wnia działająca w szarej strefie, która dumpinguje ceny...

A skąd taki wniosek że firma nie ma??? Na stronie internetowej nie każdy podaje.
    • k-adaweryna ZAPROJEKTUJĘ ŚCIANY, FRESKI, MALOWIDŁA - WARSZAWA 17.10.11, 10:29
      Chciałbyś/Chciałabyś mieś nietypowy wystrój swojego domu, biura, restauracji?!
      Opracuję unikalny projekt i wykonam artystyczne freski i malowidła, które uzupełnią każde wnętrze i nadadzą niepowtarzalną atmosferę. Zdjęcia na priv :) Tel. 510-35-10-69
    • piotrmazurek Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 17.10.11, 16:59
      dzień z architektem

...........

możemy razem wybrać meble,oświetlenie i inne detale.
      pomogę wstępnie zaaranżować przestrzeń Twojego mieszkania
      moje wczesniejsze realizacje na:

www.piotrmazurek.com

pozdrawiam piotr mazurek

+48 604 25 49 35
    • kamika.design Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 17.10.11, 17:38
      Jestem architektem wnętrz po Wrocławskiej Akademii Sztuk Pięknych.
      Zachęcam do kontaktu. www.buduar-pw.com
    • emi1983 Tanio zaprojektuję wnętrze. 28.10.11, 00:52
      Chętnie, tanio zaprojektuje wnętrze mieszkania, domu, restauracji, sklepu...
      Preferowana współpraca drogą elektroniczną (tak też najczęściej współpracowałam do tej pory, bez żadnych problemów).

Kontakt:
      m-anita@wp.pl
    • mrfazior Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.11.11, 15:45
      Blog o wszystkim co dotyczy domu i ogrodu - od urządzenia i aranżacji po czworonożnych domowników!
      Zapraszam!
      domiogroddlakazdego.blogspot.com/
    • gutdesign1 Studio Gutdesign zaprasza Warszawa i okolice 24.11.11, 19:05
      www.gutdesign.com.pl/
    • karolinak10 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.11.11, 09:37
      Mam dla Ciebie projekt wnętrza, dzięki któremu poczujesz się w swojej przestrzeni wygodnie i komfortowo.

www.mieszkajmilo.pl - aranżacja wnętrz
    • decoroom_eu Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 27.11.11, 11:21
      Firma DecoRoom zaprasza na spotkanie, konsultację w zakresie aranżacji Państwa mieszkania oraz zapoznanie się ze szczegółowa ofertą kompleksowej aranżacji i wykończenia wnętrz w formie pakietów Silver, Gold i Platinium. Oferujemy gwarancję na nasze prace i możliwość obejrzenia wykończonych lokali.
      www.decoroom.eu
    • pavllo1980 Kto zaprojektuje łazienkę/śląsk 30.01.12, 11:50
      witam, poszukujemy osoby, która zaprojektuje nam łazienkę w rozsądnej cenie. Oczekujemy kogoś, kto podjedzie na miejsce i rzuci okiem na stara łazienkę, która wymaga przeprojektowania z uwzględnieniem istniejących rozwiązań. Chodzi o okolice Będzina/Sosnowca. Dokładne dane po nawiązaniu kontaktu.
      • pavllo1980 Re: Kto zaprojektuje łazienkę/śląsk 30.01.12, 11:53
        pavllo1980 napisał:

> witam, poszukujemy osoby, która zaprojektuje nam łazienkę w rozsądnej cenie. Oc
        > zekujemy kogoś, kto podjedzie na miejsce i rzuci okiem na stara łazienkę, która
        > wymaga przeprojektowania z uwzględnieniem istniejących rozwiązań. Chodzi o oko
        > lice Będzina/Sosnowca. Dokładne dane po nawiązaniu kontaktu.

prosimy o kontakt pod pavllo1980(małpiszon)gmail.com
        • perpektywa Re: Kto zaprojektuje łazienkę/śląsk 13.03.12, 21:37
          Witam
          chętnie pomogę w projekcie łazienki.Proszę o kontakt nr tel.664 959-388
          • hywamod PROJEKT ŁAZIENKI śląsk KATOWICE RYBNIK TYCHY BIELS 29.05.12, 08:38
            witam serdecznie :)
            zapraszam na moje portfolio:

dekoratorwnetrz.firmy.net/
            hywamod.wordpress.com

hywamod@gmail.com

lub proszę zadzwonić: 509 790 090

pozdrawiam - Katarzyna :)
      • projektant_wnetrz_szoka Re- zapraszam www.szoka.pl 13.03.12, 22:34
        Witam serdecznie
        zapraszam do współpracy .Szybko , z pasją i z zaangażowaniem .
        www.facebook.com/szoka.design
        www.szoka.pl
    • projektymm projektowanie i wizualizacja Pruszków, Warszawa... 02.02.12, 15:18
      i okolice.
      www.facebook.com.pl/projektymm
      e-mail: projektymm@o2.pl

- projekty koncepcyjne
      - projekty wykonawcze
      - projekty mebli
      - wizualizacje
      - rozsądne terminy i ceny
      • slaiderka Re: projektowanie i wizualizacja Pruszków, Warsza 03.03.12, 17:00
        szukam projektanta - Jaworzno k/Katowic
        przebudowa mieszkania w domu jednorodzinnym ok 75 m2
        styl klasyczny retro, żadnej nowoczesności,
        agata
        • perpektywa Re: projektowanie i wizualizacja Pruszków, Warsza 13.03.12, 21:31
          witam!
          podejmę się zaprojektowania wnętrza dla Pani w celu omówienia szczegółów proszę o kontakt na nr. tel. 664 959-388 Jarek .Pozdrawiam
    • mareklegionowo Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 13.03.12, 07:31
      Zajmuję się projektowaniem i aranżacją wnętrz, poprzez swoje prace chciałbym zaprosić Państwa do współpracy.
      Wykonam dla Państwa na indywidualne życzenie, kompleksowo projekty wnętrz, całych mieszkań jak i domów.

Pomogę również przy pojedyńczych aranżacjach takich jak:
      • projekty kuchni
      • projekty łazienek
      • projekty salonów
      • projekty mebli tj szafy, garderoby, spiżarnie itp

Jestem w stanie w konkurencyjnych cenach zaproponować Państwu:
      • szafy i meble na wymiar
      • elementy wyposażenia wnętrz i wystroju
      • dobór wykonawców i producentów
      • nadzór nad projektem i koordynacja wszystkich prac

Współpracuję z ekipą remontową, która jest w stanie wykonać remont mieszkania pod zaakceptowany projekt.

Zapraszam do współpracy...
      WWW.MYSPROJEKT.PL
    • marteendarg ZAPROJEKTUJĘ 20.03.12, 00:00
      Zaprojektujemy każde mieszkanie, dom. Oferujemy szereg promocji, upustów dla każdego. Zapraszamy na www.marteendarg.pl
    • interioraffairs architektura wnętrz- Trójmiasto 25.03.12, 15:22
      Witam,

Jeśli stali się Państwo szczęśliwymi posiadaczami nowego mieszkania (lub przymierzacie się do remontu posiadanego już lokalu), ale czują się Państwo już zmęczeni przerzucaniem stert gazet w poszukiwaniu inspiracji, to zapraszam do współpracy.

Wykonuję projekty kompleksowe, projekty poszczególnych pomieszczeń, projekty koncepcyjne a także projekty zmian lokatorskich.

www.interior-affairs.pl
    • mamariki projekty domów , aranżacje wnętrz Warszawa 25.03.12, 16:15
      nanomo STUDIO wykona:
      - inwentaryzacje do celów projektowych
      - projekty domów
      - aranżacje wnętrz
      www.nanomo.pl
    • okform Re: ____WROCŁAW___PROJEKTANT/ARCHITEKT Wnętrz ____ 31.03.12, 18:30
      Witam.
      Oferuję funkcjonalne i nietypowe projekty wnętrz mieszkalnych i komercyjnych
      www.okform.pl
      Oksana Kralia-Zahorska
      Wrocław i okolice
    • rajczmic Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA /WAWA-BEMOWO 07.05.12, 22:35
      Witam;
      Potrzebuję oddzielić aneks kuchenny od salonu, bo szczerze mówiąc coraz bardziej mnie coś takiego drażni. Najgorsze jest to że w ogóle nie mam konkretnego pomysłu.. Czy ktoś mógłby mi pomóc coś takiego zaprojektować ? Aneks kuchenny jest całkowicie otwarty względem salonu, jest on przedłużeniem prostokątu jaki tworzy salon. Z niecierpliwością czekam na odzew..
      Pozdrawiam
      • design-inc Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA /WAWA-BEMOWO 09.05.12, 13:50
        Dzień dobry, jestem architektką wnętrz i wieloletnim doświadczeniem i chętnie pomogę Panu rozwiązać istniejący problem. Moje prace może Pan obejrzeć pod adresem : interiorport.carbonmade.com/ Jeśli prace spodobają się Panu lub potrzebuje Pan więcej informacji na temat naszego projektu proszę pisać lub dzwonić. Jeśli napisze Pan do mnie maila, odeśle również przykładowe rysunki techniczne do projektów wnętrz, czyli po prostu rysunki dla wykonawców.

Pozdrawiam serdecznie,
        inż. arch. wnętrz Paulina Kasperkowicz,
        512 299 380
        e-mail : stylizacja.wnetrza@gmail.com
    • anna.117 Projektowanie wnętrz Białystok i okolice 09.05.12, 11:20
      Witam,
      Jestem architektką z dużym doświadczeniem w projektowaniu architektonicznym i aranżacji wnętrz oraz licznymi realizacjami w obu kierunkach.
      Oferuję kompleksową usługę począwszy od wykonania projektu budowlanego( przy domach jednorodzinnych i obiektach usługowo-handlowych), czy wprowadzeniu zmian lokatorskich (mieszkania) wraz z załatwieniem wszelich niezbędnych formalności po nadzór autorski nad realizacją zaprojektowanego wnętrza.
      Cena projektu budowlanego (do uzyskania pozowlenia na budowę) : 40-50zł/m2
      Cena projektu aranżacji wnętrza (zależnie od zakresu): 40-60zł/m2

Zapraszam na niezobowiazujące spotkanie i konsultacje,
      Anna Wrona
      tel.511565134
      annawrona11@gmail.com
      • design24 Re: Projektowanie wnętrz Białystok i okolice 27.02.13, 11:49
        Jestem architektem i projektuję wnętrza od wielu lat. Nie mogłem uwierzyć w to co przeczytałem. Pani architekt, podobno w doświadczeniem, projektuje wnętrza w Białymstoku w cenie 40-60zł/m2, gdzie ceny na rynku lokalnym oscylują w granicach 80-120 zł/m2.
        40 zł/m2 to proszą studenci, bez praktycznego doświadczenia, jest to cena symboliczna, cena za możliwość zdobycia portfolio, nauki i poeksperymentowania na cudzych wnętrzach, ryzyko i skutki tych eksperymentów ponosi klient. Najwyraźniej ta pani jest bardzo zdesperowana brakiem klientów co poddaje w wątpliwość jej umiejętności.Jak bardzo trzeba być zdesperowanym, proponując tak żenującą cenę??. Jeśli działa na rynku legalnie i ponosi masę dodatkowych kosztów, to podcina sobie gałąź na której siedzi. I tak koło się zamyka. Pozdrawiam.
        • anna.117 Re: Projektowanie wnętrz Białystok i okolice 13.05.13, 15:05
          Cena zawsze zależna jest od zakresu projektu - są projekty koncepcyjne i projekty kompleksowe. Na rynku podlaskim niestety większości klientów nie stać na ceny pow.100zł/m2.
          • design24 Re: Projektowanie wnętrz Białystok i okolice 13.05.13, 16:56
            anna.117 napisała:

> Cena zawsze zależna jest od zakresu projektu - są projekty koncepcyjne i projek
            > ty kompleksowe. Na rynku podlaskim niestety większości klientów nie stać na cen
            > y pow.100zł/m2.

Oczywiście, że są różne projekty. Dlatego, nie wyobrażam sobie projektowania kompleksowego, gdzie klient rozpoczyna aranżację domu i jesteśmy do jego dyspozycji przez prawie rok ( nadzory, zakupy, poszukiwanie okazji, ciągły kontakt telefoniczny) za 60zł/m2.
            Nikt nie mówi o cenach 120 zł czy 150 zł, jak w Warszawie, lecz o minimalnych 80 zł/m2 a nie 40 zł. Sytuacja materialna wielu rodzin na Podlasiu pogorszyła się w tym roku, więc nie każdego będzie stać na projektanta. Ale jeśli już ktoś się zdecyduje, to zapłaci za naszą pracę tyle ile jest warta. Zaniżanie cen do tak żenujących progów doprowadzi do braku szacunku do naszej ciężkiej pracy i w konsekwencji do upadku wielu biur projektowych. Niech się Pani dobrze zastanowi nad swoją polityką cenową i zapamięta moje słowa, oby nie były prorocze.
            Pozdawiam
        • markiiii Re: Projektowanie wnętrz Białystok i okolice 17.12.13, 16:28
          Zapraszam do zapoznania się z realizacjami firmy em-architekci.pl projektowanie wnętrz Białystok
    • boffi_doradza Polecam WYNAJMĘ PROJEKTANTA ZAPROJEKTUJĘ 14.05.12, 17:20
      Polecam rewelacyjne projekty krakowskiej architekt Katarzyny Kapuścińskiej.
      Nie idzie z prądem obecnie panującej mody wśród architektów i dekoratorów wnętrz, którzy
      często są zwykłymi pośrednikami, "doradcami" w zakupach, w drogich sklepach .
      Katarzyna Kapuścińska ma odwagę projektować niemal wszystko od podstaw.
      Unikalne projekty łazienek, kuchni czy restauracji lub hoteli .
      Potrafi zaprojektować niebanalne meble , umywalki czy wanny , albo lampy .
      Wskaże też realny budżet i najlepszych wykonawców, czy dostawców w najlepszych cenach.
      Nie drogie sklepy, które wypłacają grube prowizje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka