piotrmazurek ...........PROJEKT TWOJEGO WNĘTRZA GRATIS......... 01.10.12, 22:53 Wśród wszystkich, którzy zgłoszą się do mnie w sprawie aranżacji wnętrza do dnia 16 października 2012 r. wylosuję jedną osobę, która otrzyma projekt całkowicie za darmo. Pozostali biorący udział w losowaniu dostaną 20 % rabatu. www.piotrmazurek.com Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektowanie wnętrz W-wa od 390 pln/pomieszczenie 11.10.12, 11:11 www.strefa-artdesign.pl Projektant wnętrz Agnieszka Starek - Haponiuk e-mail: studio@strefa-artdesign.pl tel. +48 506 056 037 Warszawa Od 390 PLN za pomieszczenie JEDNO POMIESZCZENIE GRATIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Re: Projektowanie wnętrz WARSZAWA 390 PLN/pomieszc 14.01.13, 14:35 www.strefa-artdesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
estilo-art Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ Warszawa 12.10.12, 21:38 Jeżeli nie masz pomysłu na swoje mieszkanie, nie wiesz jak wyglądać ma kuchnia, salon czy łazienka, a przy okazji chcesz zrobić to wszystko za przystępną cenę, napisz lub zadzwoń - spełnimy twoje marzenia. Wiele osób skorzystało z naszej usługi, sprawdź nas i ty… estilo-art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
estilo-art Architekt wnętrz - Warszawa Wawer i okolice 12.10.12, 21:41 Jeżeli nie masz pomysłu na swoje mieszkanie, nie wiesz jak wyglądać ma kuchnia, salon czy łazienka, a przy okazji chcesz zrobić to wszystko za przystępną cenę, napisz lub zadzwoń - spełnimy twoje marzenia. Wiele osób skorzystało z naszej usługi, sprawdź nas i ty… estilo-art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
3dinterior ZAPROJEKTUJĘ Proj.kompleksowy w cenie koncepcji 13.10.12, 15:38 Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami oferty - www.facebook.com/3DInteriorPL Oferuję wykonanie kompleksowego w cenie koncepcji! Oferta ograniczona. Można też skorzystać z formularza kontaktowego na stronie firmy - www.3dinterior.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
premieredesign Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 18.10.12, 14:08 Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, znajomości najnowszych technologii, trendów oraz indywidualnemu podejściu do klienta, nasza pracownia zapewnia najwyższy poziom usługi. Zapraszamy! Ul. Duchnicka 3, budynek 5, II p. 01-796 Warszawa Tel. (+48) 22 633 35 50 Tel. kom. (+48) 601 26 63 61 www.premieredesign.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadelmi Re:Kraków WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 19.10.12, 18:49 W Krakowie z czystym sercem polecam valent.pl/ Zaprojektowali mieszkanie u mnie i wykonali. Oni kompleksowo podchodzą do sprawy. Ja tylko czasem zaglądałem do mieszkania. Zapracowany jestem i nie mam czasu. Firma Valent urządzała mieszkanie moim znajomym, byli zachwyceni. Więc bardziej im zaufałem. I faktycznie wszystko sprawnie i funkcjonalnie urządzili u mnie. Świetnie dobrali kolory, zaprojektowali meble. Dopilnowali wszystkich podwykonawców. Świetna współpraca. Warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
pulasek Projektowanie wnętrz - wielkopolska 07.11.12, 10:25 Projektuję wnętrza mieszkalne, użytkowe, lokale gastronomiczne, kuchnie, łazienki i inne. Głównie na terenie Wielkopolski. www.rylanna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
devangari.design ZAPROJEKTUJĘ! Architekt wnętrz - Warszawa 13.11.12, 00:52 • świeże, innowacyjne projekty wnętrz • rozwiązania tworzone zgodnie z oczekiwaniami klienta • fotorealistyczne wizualizacje • 5letnie doświadczenie branżowe • wykształcenie kierunkowe - Wydział Architektury PW Portfolio: www.devangari.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta.g.l WARSZAWA PROJEKTY W STYLU KLASYCZNYM I NOWOCZESNYM 26.11.12, 14:48 Serdecznie zapraszam do obejrzenia najnowszych realizacji : disenio.pl/lazienka-w-stylu-klasycznym.html disenio.pl/biuro-i-salon-sprzedazy-kominkow-170m2.html W okresie jesienno-zimowym oferujemy atrakcyjne rabaty na nasze usługi Odpowiedz Link Zgłoś
wnetrze4you PROJEKTOWANIE WNETRZ- WIELKOPOL, KUJ-POM 04.01.13, 20:41 Projekty wnętrz w 3D. 1. Sporządzanie dokumentacji technicznej inwestycji, w zakresie potrzebnym do realizacji inwestycji. 2. Wykonanie wizualizacji przestrzennych w profesjonalnym programie. 3. Doradztwo, wskazanie materiałów wykończeniowych, elementów wyposażenia. 4. Polecenie firm wykonawczych do realizacji inwestycji. Nadzór i koordynacja prac wykończeniowych: 1. Koordynacja prac budowlanych i wykończeniowych projektu. 2. Nadzór nad wykonaniem prac, dbanie o jakość wykonywanych prac. 3. Przygotowanie kosztorysu obejmującego wykonanie aranżacji wnętrza. Wycena projektu wnętrz W wizualizacjach wykorzystuję meble produkcji polskiej i unii europejskiej, które charakteryzują się niepowtarzalnym designem. www.wnetrze4you Odpowiedz Link Zgłoś
marcinjonca Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 16.01.13, 20:52 Ja mogę polecić firmę KIOSQ Architekci z Warszawy. Bardzo fajna firemka. Adres strony www to: www.kiosq.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
josecrespo Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 30.01.13, 20:46 profesjonalny zespół architektów-artystów znajdziecie na stronie www.nowoczesnewnetrza.com szybkie terminy, profesjonalne podejście do tematu i atrakcyjne ceny już od 6zł/m kwadratowy Odpowiedz Link Zgłoś
parafka82 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ Łódź 06.02.13, 09:09 Polecam firmę Remont + Projekt Gratis www.remontplusprojektgratis.pl lub www.krysinska.com.pl - architekt dostępny dla każdego, pomaga nawet przy małych przeróbkach w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
king-a1 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 27.02.13, 21:55 Wszystkim bardzo polecam twoje-wnetrza@o2.pl. Super projekt, świetny kontakt i ceny mają bardzo dobre. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
szeffcu Projekt audio-video i inteligentnego domu Rzeszów 15.03.13, 15:59 Projekt i wykonanie instalacji elektrycznej, inteligentnego domu i zintegrowanego systemu czujników takich jak czujnik ruchu, zmierzchu, sterowanie oświetleniem, bramą, roletami, ogrzewaniem. Instalacja audio-video, kino domowe, multiroom, nagłośnienie w domach i mieszkaniach oraz obiektach użyteczności publicznej. Współpraca z architektami i projektantami wnętrz. Więcej informacji i zdjęcia realizacji na stronie www.bafomet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irishiza Projekty wnętrz - Kraków 16.03.13, 12:15 Chętnie podejmę się wyzwania jakim jest projekt aranżacji wnętrz mieszkalnych jak i usługowych na terenie Krakowa lub okolic. Iza Hajdasz www.izabelahajdasz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adis78 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 16.03.13, 17:20 POLECAM: reklamypartnerskie.blogspot.com/2013/03/projekt-domu.html Odpowiedz Link Zgłoś
smola85 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 19.03.13, 18:02 Potrzebuję osoby, która zaprojektuje rodzinie piecioosobowej mieszkanie 70m2. wysokość 3m pokój duży ok. 15m2 kuchnia ok. 15 m2 przedpokój ok. 10m2 pokój 6-latka ok. 12m2 pokój 3latków (bliźniaki) ok.12m2 oraz mała łazienka ok 5m2 Poszukuję najlepiej osoby, która zrobi projekt oraz współpracuje z ekipa remontową. Mieszkanie trzeba urządzić od podstaw. Obecnie poszukuje/wybieram, zapoznaje się z ofertami. Jeżeli ktoś chce powiększyć swoje portfolio to serdecznie zapraszam do przedstawiania swoich prac, zdjęć, stron www. itp. Propozycje proszę przesyłać na adres smola85@interia.pl. (mailowo napisze również jaką kwote chcielibysmy przeznaczyc na mieszkanie)Po wybraniu z mężem najkorzystniejszej oferty skontaktuje się z wybraną osoba w celu ustalenia szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9marta Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 28.03.13, 21:29 Witam, Serdecznie zapraszam do korzystania z platformy do społecznościowego projektowania wnętrz! Jest to program dla każdego, łatwy w obsłudze www.vinci.org.pl korzystanie ze edytora jest DARMOWE, nie wymaga ściągania i instalowania - wystarczy posiadać dostęp do internetu. Po wykonaniu projektu można zapisać go na serwerze Vinci.org.pl. A następnie opublikować na forum. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli zobaczyć projekt, skomentować a nawet przearanżować. Zyskujemy poradę od innych ludzi (także Architektów) za darmo Vinci to także świetne miejsce do zaprezentowania nowych designerskich pomysłów (w bibliotekach Vinci) Polecam gorąco i Pozdrawiam! www.Vinci.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twoje-wnetrza Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.04.13, 21:55 Zapraszam www.dla-ciebie-wnetrza.com - przystępne ceny i efektowne projekty wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
klarisa1988 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.04.13, 08:13 Architekt wnętrz freelancer wykona projekty aranżacji wnętrz budynków mieszkalnych i biurowych. Ceny do uzgodnienia, w zależności od zakresu projektu. Kontakt wstępnie mailowy. Link do portfolio portfolia.artserwis.pl/A4811X19518 Odpowiedz Link Zgłoś
jolahe Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.04.13, 13:35 biuro arcitektoniczne Agnieszka Hepner heroarchitekci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcelek42 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 11.04.13, 12:45 Zaprojektuję szybko i tanio.Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
marcelek42 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 11.04.13, 12:59 Rodzaje usług -projektowanie wnętrz -aranżacja wnętrz -dekoracja wnętrz -wystrój wnętrz -porady dekoratorskie zainteresowanych zapraszam marlenaraczka@o2.pl (Toruń) Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 14.04.13, 19:09 Poszukuje projektanta klasycznych wnętrz do realizacji projektu bliźniaka w Warszawie. Wnętrza głównie angielskie z elementami prowansalskimi: sztukaterie, marmury, zasłany z tafty, meble kuchenne w bieli z szybami piaskowanymi ornamentowymi, drzwi z lustrami, etc. Zainteresowanych współpracą projektantów proszę o kontakt na paniwaz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-architekt Wnętrza zaprojektuje-Trójmiasto, Bydgoszcz, Toruń 12.04.13, 13:23 Ciekawie i rzetelnie, w przystępnych cenach, projektuję wnętrza prywatne i publiczne. Wykonuje aranżacje, rysunki wykonawcze, wizualizacje, dobór kolorystyki i materiałów oraz nadzór autorski na budowie oraz konsultacje z wykonawcami. Posiadam 7 letnie doświadczenie, uprawnienia i współpracuję z wykonawcami budowlanymi, stolarzami, projektantami zieleni itd., których usługi mogę polecić. Oferuję pomoc przy wykończeniu mieszkań zarózno w stanie deweloperskim jak i remontowanych oraz zmianach wnętrz przeznaczonych pod wynajem. Zapraszam do zapoznania się się z moimi realizacjami na stronie www.kaus-app.pl i skorzystania z mojej oferty. Małgorzata Kaus info@kaus-app.pl www.kaus-app.pl te. 606 262 444 Odpowiedz Link Zgłoś
strupii26 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 06.05.13, 22:58 Jak ktoś szuka świetnej firmy, to polecam: www.urzadzarnia.pl lub tą: www.interioridea.pl - miałem okazję korzystać z obu i jestem zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś