soltero szukam projektanta - Warszawa 24.08.05, 15:51 szukam projektanta, który przygotowałby dla mnie proejkt przearanżowania kawalerki na styl "meksykański" - czyli głównie chodzi o dobór kolorów, ewentualnie sugestie dotyczące mebli i dodatków. mail Marcin.Barcinski@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
agasz_2000 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ - GLIWICE 24.08.05, 19:50 Witam serdecznie! Poszukuję projektanta wnętrz, który tanio zaaranżuje pokój z aneksem kuchennym w nowo stawianym budynku w Gliwicach! Odpowiedz Link Zgłoś
dora_k44 ZAPROJEKTUJĘ - Warszawa 25.08.05, 22:32 Zaprojektuję wnętrze po przystępnej cenie. Zapraszam do współpracy. dora_k44@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majka19780821 Re: ZAPROJEKTUJĘ - Warszawa 20.01.06, 11:39 poszukuję projektanta - mieszkanie 54m2, odbieram w przyszłym tygodniu, i nie mam zupełnie pomysłu na nie, miszkanie w Warszawie dzielnica Tarchomin. Poproszę o oferty, łącznie z ceną na mail: majka19780821@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka szukam projektanta z okolic katowic!!! 08.09.05, 14:47 chodzi mi tylko o dobranie kolorów ścian i mebli :-) czekam na kontakt na tropicielka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7771 WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa 09.09.05, 23:10 Poszukujemy projektanta wnętrz do nowego mieszkania 120 m, odbiór w październiku. Ma to być mieszkanie urządzone nowocześnie dla rodziny z dwójką małych dzieci. Proszę o kontakt 2001gosia@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
martyska1 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa 11.09.05, 13:38 Architekt wnętrz - usługi projektowe PROJEKTANT-W@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichalowska Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa 28.12.05, 15:55 Zajmuję się od 4 lat projektowaniem wnętrz na terenie Polski. Wcześniej pracowałam przy tego typu projektach w Hiszpani. Jeśli jest Pani zainteresowana spotkaniem ze mną proszę o kontakt e-mail. joannamichalowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
guzowska1 --- ZAPROJEKTUJĘ--- 29.09.05, 16:25 Jestem po studiach architektonicznych i studium plastycznym, zajmuję się projektowaniem i aranżacją wnętrz . ZAPRASZAM DO WSPOŁPRACY guzowska@architekci.pl Warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
bakino Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - konsultacja potrzebna 30.09.05, 16:42 Witam, za momenty odbieram klucze do nowego mieszkania. projekt całego mieszkania wykonałam już sama i dokładnie wiem czego chcę. Potrzebuję skonsultować ten projekt z doświadczonym projektantem, aby upewnić się co do kolorów kolejnych elementów, tzn. czy kolor szafek kuchennych będzie pasował do kafelków, a te z kolei do paneli i dalej drzwi. Dodatkowo potrzebuję też rozplanować dobrze rozmieszczenie dekorów w łazience. Bardzo proszę o kontakt zainteresowane osoby na mail bakino@gazeta.pl lub numer GG 2389134. Miasto: Warszawa Oferta jest aktualne do 14-go października 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
niusiaa1 Pilnie poszukuję projektanta - Poznań 03.10.05, 10:34 Witam. Poszukuję dobrego, niedrogiego projektanta wnętrz z Poznania lub bliskich okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla14 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - 04.10.05, 00:13 najcheteniej niedrogiego - chodzi mi na rzie o orientacyjne zaplanowanie kuchni i lazienki - domek jest dopiero w trakcie realizacji i nie jest mi na razie potrzebna docelowa wizja, tj.dobieranie kolorow, ornirow, plytek itp -(bo znajac mnie przez pol roku na pewno by sie zdezaktualizowala)- potrzebuje zaplanowac ogolnie pomieszczenia, gdyz musze zdecydowac o podlaczeniach hydraulicznych, gazowych, czy elektrycznych. Kontakt emaliowy - juszowa@poczta.onet.pl dziekuje, kamila Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla14 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA -wawa 04.10.05, 00:21 zapomnialam dodac, ze chodzi o Warszawe, ale moze to nie ma znaczenia, gdyz byc moze pomiary nie sa na tym etapie potrzebne - moze da sie to zrobic na podstawie planu. Czekam na oferty najchetniej z cena i potfolio. dzieki, K Odpowiedz Link Zgłoś
opo78 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 10.10.05, 12:41 Zlece projekt wnętrz mieszkania. Mieszkanie- segment (parter i pietro) jest w stanie surowym, możliwe sa jeszcze przesunięcia ścianek dzialowych. Chodzi mi o pełen projekt wraz z nadzorem budowlanym i poleceniem wykonawców, ponieważ nie znam nikogo odpowiedzialnego. Mieszkanie jest w warszawie, ma prawie 100 m kwadratowych. Prosilabym o przesylanie mi wstepnych wycen i chętnie jakiś przyklad, zdjęcia wcześniejszych realizacji. Propozycje proszę przesylać na adres opo78@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edzia7-2 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA POZNAŃ 10.10.05, 15:16 Szukam projektanata wnętrz w Poznaniu. Mam mieszkanie 47 m2 2 pokoje aneks kuchenny. Potrzebuje pomocy w urządzeniu od podłóg po meble. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz.wierzgala SZUKAM PROJEKTANTA / 11.10.05, 18:28 Witam, kupiliśmy z żoną właśnie mieszkanie 75,6 metrowe w Warszawie. Link do planu: www.ebejot.pl/grafika/plany/g2/e_75_2.html Potrzebowali byśmy pomocy w zakresie: - Przebudowa ścianek (mieszkanie się buduje, więc to nie kłopot), - Aranżacji wnętrz, - Pomocy w wykonaniu planów w praktyce, - Pomocy przy zakupie materiałów i sprzętów agd i innych. Bardzo prosze o przesłanie ofert cenowych, pytań, opisów takiego procesu, bo przyznam, że nigdy nie korzystaliśmy z tego typu usług i nie mamy pojęcia o tym. Mieszkanie będzie "gołe" do wykonania wszystko od początku do końca. mamy jakieś tam pomysły, ale trzeba by je zweryfikować i dobrze dalej pokierować... Pozdrawiam, Arek Wierzgała Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichalowska Re: SZUKAM PROJEKTANTA / 04.01.06, 10:59 Witam.Od 3 lat zajmuję się projektowaniem wnętrz na terenie Polski. Praktykę zawodową rozpoczynałam w Maladze. Jeśli są Państwo zainteresowani kontaktem ze mną to wysyłam adres joannamichalowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anda99 Szukam projektanta architekta Warszawa 24.10.05, 18:00 Witam, Kupiłam 60 metrowe mieszkanie w Warszawie. Potrzebuję pomocy w zakresie: - Przebudowa ścianek działowych mieszkania, szczególnie pomiedzy dużą kuchnią a pokojem, - Projekt oświetlenia i całej instalacji elektrycznej, - Projekt instalacji wodnej, - Aranżacji wnętrz. Pomoc w zakupach oraz realizacji mile widziana. Bardzo prosze o przesłanie ofert cenowych, pytań na adres anda99@gazeta.pl. Mieszkanie oddawnane jest w standardzie "warszawskim" tylko z tynkami na ścianach oraz wykonaną przez developera całą instalacją wodną, co, elektryczność, RTV i internet. Dla zainteresowanych prześlę link do planów mieszkania. Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan Re: Szukam projektanta architekta Warszawa 25.10.05, 17:40 Szukam projektanta wnetrz do pomocy w wykonczeniu (stan surowy) mieszkania 70 m2. Prosze o maila i ewentualne wstepne podanie warunkow wspolpracy. CHodzi mi glownie o poddanie pomuslow, a niekoniecznie nadzor nad wykonaniem projektu. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
nika.j Re: Szukam projektanta architekta Warszawa 29.07.07, 20:50 Witam, poszukuję projektanta wnętrz z okolic Warszawy, do domu 115 m2 , proszę o oferty (cenowe) na adres nika.j@gazeta.pl Może być osoba początkująca. Odpowiedz Link Zgłoś
dobosz4u Wroclaw – projekt rezydencji dla ambitnego (ej) pr 26.10.05, 13:55 Wroclaw – projekt rezydencji dla ambitnego (ej) projektanta (ki) Projekt nazwany AUGUSTUS – “boski”, marzenia kazdego architekta i projektanta wnetrz Jest to projekt nowego domy, ktory sie teraz buduje w okolicach Wroclawia. Plan zostal kupiony w Teksasie, niestety ze wzgledu na inna technologie budowy musial byc kompletnie przerobiony. Duzy pietrowy dom, okolo 1200 m2, dwupoziomowy plus piwnice, poddasze. Na zewnatrz wyglada troche jak kosciol z zamkowym charakterem – elewacja bedzie tak zrobiona kolorowo, aby wyelimowac ten character a jednoczesnie nie tworzyc Disneylandu. Bedzie to nowy polski styl, pomiedzy domem-dworem a palacem. Niestety, wiekszosc polskich projektow nie odpowiada mi, najblizszy bylby z www.n-design.pl/, ale oni sa w Warszawie, ponadto w ich projektach nie widac przestrzeni i uzywane materialy sa ?? Kazdy posredni “developer” w Chinach uzywa juz szklane miski w lazienkach, to sie juz znudzilo. Moze w Polsce maja “wziecie”??, nie wiem. Krotko o projekcie 1-2 pietro – wejsce z wiatrolapem, duze 100 m2 foyer/palmiarnia, 5 m wysoka. Bialy marmur z dodatkami innego koloru, mala kaluza-nerka gdzie bedzie sie mozna tez pochlapac, wszystko bialy marmur. Naturalne palmy i tropikalna naturalna zielen. Z jednej strony krecone szerokie schody, z drugiej stol na 24 osoby . Malo mebli typu bauhaus, biale skorzane kanapy Le Corbusier czy Barcelona. Pomieszczenia duze , przestrzenne, duzo swiatla, niekiedy do 6 m wysokie, Styl nowoczesny, rozne kolory marnuru w lazienkach, korytarzach, naturalne tropikalne twarde drzewo. Okna, drzwi rzezbiony rosewood, grupa mahogany, Podlogi takze rosewood. Teatr/bibioteka I “meski room” na pietrze gdzie beda staly angielskie kanapy typu Chesterfield -tam bedzie jasna boazeria, wszysko inne w kolorze rosewood, ciemna czerwien. Razem 6 sypialni, 5 lazienek, duza kuchnia, jadalnia, pokoj kominkowy ( 6 m wysoki), etc, etc. Piwnica – billard, sauna mokra i sucha, fitness room, wineroom, duza spizarnia. Z domem polaczone garaze na 6 samochodow, na pietrze apartament dla zarzadcy Ma to byc wygodna, duza rezydencja gdzie bedzie mozna wygodnie przyjmowac przyjaciol. Trzeba unikac aby nie stworzyc ani nowobogackiego ani chaty dla 20 Cyganow. Aby obnizyc koszta, wszyskie marmury, drzewo, materialy wykonczeniowe, kuchnia bede kupowane w Chinach, ciete i przygotowywane, w Polsce tylko instalowane. Cale umeblowanie, oswietlenia, dywany takze bedze przyslane z Chin. Idealnym projektantem bylby mlody czlowiek, od razu po studiach czy jeszcze student, ktory chce sie duzo nauczyc I wyrobic sobie nazwisko. Tluste agencje krzyczace 100zet/m2 I wiecej nie beda brane pod uwage, prosze nawet nie pisac. Idealnym wyjsciem byloby, aby kandydat przyjechal ( na wlasny koszt – to tylko 600$) do Chin w okolice Kantonu, gdzie mamy swoje biura i hotel. Bylby tutaj przez miesiac na nasz koszt. Bedzie mial dostep do mnostwa czasopism, materialow jak buduje I wyposarza sie milionowe domy w USA I w Chinach. W miedzyczasie odwiedzi kilka wystaw wnetrz, zobaczy kilkanascie lokalnych milionowych domow, porozmawia z dostawcami, zbierze materialy i wroci do Polski aby projektowac. Jak bedzie zaakceptowany, po kilku miesiacach wrocilby na nasz koszt do Chin dopilnowac zamowien, ktore beda wyslane statkiem do Polski. Nadzor nad instalacja w Polsce, dom jest tylko 20 km od Wroclawia. Jest to drogi project, niestety projektant bedzie mial ”glodowe” wynagrodzenie. Jego (jej) najwiekszy atut-korzysci to bedzie nawiazaniu kontaktow, stworzenie “portfolia” na nastepne zamowienia. Planujemy stworzenie pod Wroclawiem osiedla milionowych eksluzywnych rezydencji, wiec pracy moze byc duzo. Zreszta po takich przeprawach z Augustus bedzie jednym z najlepszych projektantow w okolicy Wspolpracujemy takze z jedna z wiekszych chiskich firm projektanckich, ich www jest ponizej a ich stawki sa duzo nizsze niz polskie. Niestety, osobiscie nie znam jezyka chinskiego i pozniej musialbym przywiesc chinska brygade aby wykonczyla dom. Inne rozwiazania istnieja takze. www.fzxydec.com/xyzs/home.asp www.fzxydec.com/xyzs/work03.asp Zycze przyjemnej lektury. Prosze odpowiadac wraz z linkami o swoich projektach, pomyslach, etc.. na dobosz4u@gazeta.pl jan Odpowiedz Link Zgłoś
borysgierlinski Zaprojektuje 01.11.05, 14:55 Nietypowe wnetrza sklepow,wystawy sklepowe,dekoracje do mieszkan... Zajmuje sie rzezbą,wykonuje projekty z nietypowych materialow...Latwe do montażu. meail:borysgierlinski@gazeta.pl tel; 880 716 115 Odpowiedz Link Zgłoś
ppaszko Re: Szukam architekta - Kraków 02.11.05, 15:00 Witam, Szukam osoby która w przystępnej cenie, pomoże w zaprojektowaniu mieszkania 51m2. Mamy już pewne pomysły, ale chcielibyśmy aby ktoś kto choć trochę się na tym zna skonfrontował je ze swoim doświadczeniem. Tak aby mieszkanko było przytulne ale i funkcjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
koyote Szukam Projektanta - Wrocław 03.11.05, 19:19 Mieszkanie odbieramy za kilka miesiecy ale juz teraz chcielibyśmy je zaprojektować. Poszukujemy pomocy. Oferty , najlepiej z przykładowymi projektami prosze wysyłać na maila koyote@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiae Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.11.05, 16:20 Kto zaprojektuje mieszkanie 114m, dwupoziomowe? sylwiae@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architektka Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 03.12.05, 12:06 Jestem architektem wnętrz. Mogę Pani zaprojektować mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
monic76 Projekty wnętrz 30 zł m2 W-wa i okolice 07.11.05, 16:36 Oferuję projekty wnętrz oraz mebli. Zainteresowanych proszę o kontakt na e-maila gazetowego. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
fedorcz Re: Projekty wnętrz 30 zł m2 W-wa i okolice 21.11.05, 23:40 Czy mogłabyś podesłac kilka zdjęć ze zrealizowanych projektów na mój prywatny adres fedorcz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cergres Re: Projekty wnętrz 30 zł m2 W-wa i okolice 17.03.06, 21:09 Witam Państwa Szukacie Państwo materiałów wykończeniowych do Waszego domu lub mieszkania po najniższych cenach? Zapraszam do zadania pytania o wybrany produkt na adres arturgorzewski@yahoo.com.au lub biuro@cergres.pl . W naszej ofercie posiadamy plytki ceramiczne (CERSANIT, OPOCZNO, PARADYZ, TUBADZIN, NOWA GALA, CERAMIKA KONSKIE, CERROL, i hiszpańskich producentow ROCERSA, BALDOCER NAVARTI i inne), sanitariaty , wanny, kabiny prysznicowe, szafki łazienkowe (Roca, Cersanit, Kolo, Deftrans, Piramida, Italprod, Kabi, ). Dodatkowo na terenie Warszawy i okolic DOSTARCZAMY pod wskazany adres GRATIS. Nasza firma ma siedzibe w OPOCZNIE, polskim centrum płytkowym. Dzieki szerokiej skali działalności oraz niższym kosztom prowadzenia działalności niż w Warszawie możemy zaoferowac Państwu bardzo niskie ceny (często nawet 20-30 zl za metr kwadratowy nizsze niż w WARSZAWIE np. seria Navona Ceramiki Paradyż). Bądź inteligentny i wykorzystaj Internet oszczędzajac na wyposażeniu swojego mieszkania!! Napisz do nas!! To cię nic nie kosztuje!! Odpowiadamy w ciągu 24h !! O naszej firmie mogą Panstwo dowiedziec się wiecej na www.cergres.pl . Dla zainteresowanych mogę podac namiary na naszych zadowolonych klientow w Warszawie! (którzy zgodzili się na udostępnienie danych!) oraz dodatkowe referencje. Płatność w momencie dostawy. Kierując do nas zapytania proszę o wyszczególnienie nazw i ilości produktów którymi są Państwo zainteresowani oraz miejsce dostawy. Sprzedażą internetowa zajmuje się specjalny konsultant wiec dzwoniąc do nas proszę prosić o Pana Grzegorza. biuro@cergres.pl arturgorzewski@yahoo.com.au 044 7554026 lub 044 7550310 Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
misiaa7 Re: Projekty wnętrz 30 zł m2 W-wa i okolice 19.01.06, 09:27 poproszę o kontakt misiaa7@gazeta.pl pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
majka19780821 Re: Projekty wnętrz 30 zł m2 W-wa i okolice 20.01.06, 11:38 poszukuję projektanta - mieszkanie 54m2, odbieram w przyszłym tygodniu, i nie mam zupełnie pomysłu na nie, miszkanie w Warszawie dzielnica Tarchomin. Poproszę o oferty, łącznie z ceną na mail: majka19780821@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tonline aranzacja/remont - Warszawa, poszukiwana 13.11.05, 15:52 Zlece aranzacje, kosztorysowanie, doradztwo w zakupie materialow, mebli, nazor i remont, sprawdzonej ekipie remontowej, projektowej, czyli calosc prac. Aranzacja - nowoczesna. Mieszkanie ok 48 m2 - planowany remont grudzien 05. Szukam rozsadnej ekipy z rozsadna relacja jakosc - cena - zaangazowanie. Oferty prosze slac na tonline@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wm11 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 15.11.05, 20:27 ***Wrocław***zaprojektuję wnętrza***warunki do uzgodnienia*** :) kontakt: wm11@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sabciasal Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 24.11.05, 16:43 Mamy mieszkanie 110 w starej przedwojennej kamienicy w Łodzi. Na razie planujemy remont kuchni, potem reszty mieszkania. Szukamy pomocy w zaprojektowaniu wnętrza. Głownie chodzi o pomoc w rozmieszczeniu oświetlenia, dobraniu kolorystyki itp. Proszę pisać na adres sabciasal@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuza0107 Re:PILNIE WYNAJMĘ PROJEKTANTA 25.11.05, 12:28 do zaprojektowania łazienka 6m.wybrane kafle, zakupione(prawie ;) )sprzęty. Bardzo Pilne. Zależy też na cenie!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
doria_a_n Re:PILNIE WYNAJMĘ PROJEKTANTA 25.11.05, 12:35 mam podstawowe pytanie - gdzie jest ta lazienka ,gdzie jest mieszkanie ? Jesli w warszawie prosze o kontakt na mail d_a_nowak@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architektka Re:PILNIE WYNAJMĘ PROJEKTANTA 03.12.05, 12:04 proszę o e-mail. Jestem Architektem. Za przystępną cenę - zaprojektuję ciekawe wnętrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda66 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.11.05, 23:19 Zapraszam wraz z mężem do wspólnego projektowania wnętrz!Parę "zajawek"do wglądu na naszej stronie internetowej www.architekci.art.pl - Wrocław i okolice Odpowiedz Link Zgłoś