artangel Malowanie pokoików dziecięcych-piękne motywy... 02.01.07, 11:44 Napisz maila lub zadzwoń a prześlę zdjęcia dotychczasowych realizacji... monialubniewska@o2.pl kom:505-255-732. www.allegro.pl/item154551329_piekne_motywy_bajkowe_w_pokoju_twojego_dziecka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
abell-art Re: ZAPROJEKTUJE - WARSZAWA I OKOLICE 02.01.07, 13:02 Zaprojektuje wnętrze... Pełna dokumentacja: -rzuty, -rozwiazania scian, -aranzacja wnetrza -wizualizacje cvz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hola-design Warszawa - 60zł - Pełen zakres usług - HoLa Design 16.01.07, 08:18 ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ: www.hola-design.com hola@hola-design.com Projektujemy: - wnętrza mieszkań i domów, - wnętrza barów, pubów, - ogrody przydomowe, - zieleń na tarasach i balkonach, - zieleń we wnętrzach prywatnych i publicznych, Jesteśmy młodym zespołem szukającym harmonii i piękna w otaczającej nas rzeczywistości. Z entuzjazmem zmagamy się z materią w misji nadawania realnych kształtów Państwa wizjom. Wspieramy naszą wyobraźnią kreowanie Państwa własnej, prywatnej przestrzeni. Odpowiedni dobór kształtów, materiałów i roślin, gra światłem, kolorem, fakturą i nastrojem jest kluczem do odnalezienia w tej przestrzeni cech i wartości ważnych dla Państwa. W tej trudnej drodze pragniemy być przewodnikiem, doradcą wsłuchującym się w Państwa potrzeby i współtworzącym, w oparciu o ich poznanie, oryginalność i niepowtarzalność miejsc Państwu bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
abell-art ZAPROJEKTUJE WARSZAWA I OKOLICE 16.01.07, 12:11 Zaprojektuje wnętrze... Pełna dokumentacja: -rzuty, -rozwiazania scian, -aranzacja wnetrza -wizualizacje cvz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artkasia Re: projekt i wizualzacja kuchni, Warszawa 17.01.07, 09:02 Kreatywne rozwiązania, ciepła kolorystyka, nowoczesna forma. Pomoc organizacyjna. Kontakt z wykonawcą. Serdecznie zapraszam do współpracy, Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
oli_viaa Poszukuję projektanta - LUBLIN 17.01.07, 14:15 Potrzebuje pomocy w zaprojektowaniu mieszkania 48m. Poszukuje profesjonalisty albo studenta architektury. Proszę o kontakt w formie odpowiedzi albo na maila madziam@autograf.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
projektant10 Re: Poszukuję projektanta - LUBLIN 14.03.07, 13:58 Polecam STUDIO ARTPIN Poznań odjechani projektanci za niewielką kasę zajmują się też nadzorem budowlanym.509-577-714 Odpowiedz Link Zgłoś
bzylka WYNAJMĘ PROJEKTANTA 25.01.07, 12:24 Poszukuję osobę, która zaprojektuje mi wnętrze w nowo powstającym mieszkaniu w Poznaniu. Czekam na propozycje pod adresem: solimpia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaros.jaros KRAKÓW PROJEKTY! 26.01.07, 00:05 Jestem absolwentką ASP we Wrocławiu (kierunek Architektura Wnętrz). Chętnie zaprojektuję dla Ciebie wnętrze (łazienkę, salon, kuchnię, biuro, gabinet, restaurację, mieszkanie, itp.). Zainteresowanym wyślę próbki moich projektów. W pierwszej fazie projektu wykonuję wizualizację trójwymiarową , a następnie dostarczam rysunki techniczne dla wykonawców. Kontakt ze mną: e-mail: yla@poczta.onet.pl tel: 608-647-693 Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 26.01.07, 08:23 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. www.soma-architekci.pl Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq PROJEKTUJEMY WNĘTRZA - WARSZAWA 26.01.07, 08:27 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. www.soma-architekci.pl Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sixfingers Architekci 27.01.07, 11:23 Zapraszamy na naszą nową i cały czas aktualizowaną jeszcze stronę: www.sixfingers.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amel8 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 29.01.07, 11:03 Poszukuję projektanta, który zaprojektuje kuchnię, łazienkę i oświetlenie w całym mieszkaniu (całośc 55 m2, kuchnia 10m2, łazienka ok. 5m2). Jeśli współpraca będzie się dobrze układała to istnieje możliwość zaprojektowania całego mieszkania. Proszę o oferty na maila gazetowego. Pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
melka200 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 29.01.07, 17:51 Ukończyłam Wydział Architektury na Politechnice Krakowskiej. Zaprojektuję wnętrze mieszkania, domu w KRAKOWIE i okolicach. Mogę równiez zaprojektowac pojedyncze wnętrze. Ceny bardzo konkurencyjne. Zainteresowanych proszę o kontakt na "gazetę". Wyślę zdjęcia i nakreślę warunki cenowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melka200 Projekt wnętrza KRAKÓW 29.01.07, 17:52 Ukończyłam Wydział Architektury na Politechnice Krakowskiej. Zaprojektuję wnętrze mieszkania, domu w KRAKOWIE i okolicach. Mogę równiez zaprojektowac pojedyncze wnętrze. Ceny bardzo konkurencyjne. Zainteresowanych proszę o kontakt na "gazetę". Wyślę zdjęcia i nakreślę warunki cenowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
preserves Re: Projekt wnętrza KRAKÓW 12.02.07, 15:22 Chcemy zaprojektować wnętrze domku jednorodzinnego na terenie Krakowa 160m2 (obecnie w stanie surowym).Jaki byłby koszt takiego projektu i jak wyglądałaby nasza współpraca.Jesteśmy młodym małżeństwem na dorobku więc dysponujemy okrojonymi finansami.Prosimy o odpowiedź na mail Tomek.foto@poczta.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
paulakul Re: Projekt wnętrza KRAKÓW 30.09.08, 21:49 Jestesmy zainteresowani aranzacja wnetrza mieszkania o powierzchni 75 m2 w Krakowie (dokladnie Zielonki). Jesli jest Pani zaiteresowna to prosze o jakies zdiecia i cene od metra? Jesteśmy młodym małżenstwem więc dysponujemy okrojonymi funduszami. Prosimy o odpowiedź tylko na adres paulakul@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
go27 Zaprojektuję w Warszawie 08.02.07, 14:03 Jestem architektem wnętrz; pracuję w Warszawie. Zapraszam do współpracy. Allegro Studio allegro@architekci.pl tel. +48 698 679 267 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofc2 WYNAJMĘ PROJEKTANTA -- WROCŁAW! 11.02.07, 15:15 Wszelkie osoby świadczące usługi nawet w najmniejszych zakresie proszę o zostawienie namiarów na siebie na stronie piastowskie.osiedle.org/index.php?c=11 (wystarczy krótki opis działalności i numer kontaktowy, jeśli jednak przedstawione zostałyby przykładowe ceny z pewnością ogłoszenie cieszyłoby się większym zainteresowaniem) Na forum jest około 150 mieszkańców osiedla piastowskiego. Większość z nich czeka na swoje mieszkania, duża część jest na etapie wykańczania wnętrz. Osiedle znajduje się przy ulicy Krzywoustego jest to już kilkanaście dużych budynków i wciąz się rozrasta. W tym roku będzie oddawane kilka nowych budynków IV etapu, a obecnie oddawane są budynki z III etapu, dlatego ogłoszenie to będzie aktualne jeszcze przez wiele lat. Szczególnie mile widziani są fachowcy którzy chętnie udzielają się na forum! Wszelkie porady, ogłoszenia o promocjach mile widziane! Odpowiedz Link Zgłoś
przchy Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA -- WROCŁAW! 06.03.07, 09:22 'wnętrzarz' w trakcie podyplomowych studiów na ASP we WROCŁAWIU, szukam ciekawych realizacji, oprócz ogólnej estetyki wnętrz (osobiście preferuję prostotę plus solidność)specjalizuję się w szkle i witrażu, zwłaszcza w dużych przeszkleniach, fusingu, mozaice szklanej, Tiffany'm, szklanych meblach. promocyjne ceny! proszę pisac na mail: transparente@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tulla-la Urządzamy mieszkania z głową. 12.02.07, 18:11 busybee.com.pl (mail: tulla@op.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio Aranżacje i projekty wnętrz 13.02.07, 10:17 eftet studio - kompleksowe projektowanie wnętrz. Kilka lat doświadczenia, kontakty z dobrymi wykonawcami wszystkich branż, ciekawe pomysły, dostosowanie projektu do budżetu inwestycji. Zapraszam. Łódź, Warszawa i okolice. Zdjęcia dotychczasowych realizacji osobom zainteresowanym prześlę na maila. filip tarka 600504395 eftetstudio@architekci.pl www.eftetstudio.architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marioh Projekty i aranżacje wnętrz za niewiele pln Wa-wa 18.02.07, 20:50 Wykonuję projekty i aranżacje wnętrz - kompleksowo mieszkań, domów, apartamentów, a także pojedyncze, jak: SALONY, KUCHNIE, ŁAZIENKI, HALLE I INNE pomieszczenia użyteczności publicznej. Dla forumowiczów taniej. ZAPRASZAM DO WSPÓłPRACY, u mnie za niewielkie pieniądze będziesz miał(a) profesjonalny projekt Twojego wnętrza. Odpowiem na maile mhepi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mimmmi Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 19.02.07, 16:10 Poszukuję projektanta,dekoratora do umeblowania (zaprojektowania) mieszkania 57 metrów. Oferty proszę na meil gazetowy. Antek Odpowiedz Link Zgłoś
monis_a POSZUKUJĘ PROJEKTANTA 20.02.07, 14:30 poszukuję pilnie projektanta do nowo wybudowanego mieszkania, które odbieram w marcu - mieszkanie ma 63 m2, oferty wraz portfolio proszę przesłac na adres magda.roguska@op.pl bardzo zalezy mi na czasie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
electra1977 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 21.02.07, 15:57 Witam, Mój dom stoi i czeka na wykończenie (na teraz stan surowy, zamknięty). W marcu chciałabym ruszyć z wykończeniem. Mam już ekipę dokładnych ludzi natomiast nie mam pomysłów na wykończenie. Podobają mi się aranżacje w stylu programu Dekoratornia i Pokojowe Rewolucje. Nowoczesne, z "tym czymś" ;) Proszę o kontakt : 0500 121 556 - Edyta. Dom w Grodzisku Maz Odpowiedz Link Zgłoś
urzadzanie Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 26.05.14, 13:14 Jeśli kupiłeś mieszkanie w Warszawie i zastanawiasz się od czego zacząć, aby je wykończyć, do kogo się zwrócić po pomoc i czy wystarczy ci pieniędzy, zapraszamy serdecznie do skorzystania z naszych usług: planowanie i doradztwo w procesie wykończenia mieszkania. Dobór materiałów, przygotowanie kosztorysu, nadzorowanie ekipy montażowej w trakcie prac wykończeniowych, zamawianie towaru i dostarczanie do domu klienta. Nasze usługi to więcej niż projektowanie i aranżacje wnętrz, po prostu załatwiamy wszelkie sprawy, na które klient nie ma czasu, a to w cenie, na którą na pewno cię stać. Cena: od 50zł/m2. Zapraszamy serdecznie do współpracy, więcej informacji na: urzadzaniewnetrz.com Odpowiedz Link Zgłoś
ola.pera Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- KRAKOW 21.02.07, 20:32 szukam kogos kto pomoze mi w poprawieniu wygladu mojego mieszkania. Nie da sie zbyt poszalec, bo nie chce go urzadzac od nowa, tylko poprawic. Mieszkanie ma 20m, chodzi mi o 10m pokoj i dobranie koloru scian w kuchni. Interesuje mnie zwlaszcza to. ile takie doradztwo kosztuje. Prosze o informacje na adres: ola.pera@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiam10 Szukam projektanta- Warszawa 21.02.07, 22:49 Mieszkanie 63m, 3 pokoje, mało funkcjonalny rozkład. Do kapitalnego remontu. Projekt najchętniej powierzę studentowi lub wolnemu strzelcowi- ze względu na cenę. Proszę o kontakt na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslynamieszkanie Re: Szukam projektanta- Warszawa 23.02.07, 12:13 Witam Mam na imię Agnieszka i od kilku lat zajmuję się projektowaniem wnętrz. Chętnie odpowiem na każde Pani pytania i pomogę w zaprojektowaniu mieszkania. Cena usługi jest zależna od zakresu prac, więc proszę o kilka informacji na temat remontu. Co chciałaby Pani zmienić lub dodać na czym pani najbardziej zależy i czego chciałaby Pani uniknąć. Wszelkich informacji wstępnych mogę udzielić mailowo lub osobiście na niezobowiązującym spotkaniu. Mój numer telefonu to: 608 302 831 Życzę miłego dnia Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
p.klinek Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 22.02.07, 18:13 Witam. Poszukuję projektanta wnętrz. Mieszkanie jest w Łodzi, 77 m kw. Myślę o paru przeróbkach ścian, otwarciu kuchni itp..Interesuje mnie cena projektu z nadzorem. Proszę o przesłanie ofert na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
misenti Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 23.02.07, 01:21 PROJEKTUJę WNęTRZA- PIOTRKóW TRYB. I OKOLICE- Jestem projektantem wnętrz, zapraszam do współpracy. www.intro_design.republika.pl/ Marta Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq Re: PROJEKTUJEMY WNĘTRZA MIESZKALNE WARSZAWA 25.02.07, 11:28 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. :: Dioswiadczenie :: Znajomośc rynku :: Kontakt do wykonawców :: www.soma-architekci.pl/ Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq Re: PROJEKTUJEMY WNĘTRZA MIESZKALNE WARSZAWA 25.02.07, 11:32 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. :: Doświadczenie :: Znajomość rynku :: Kontakt do wykonawców :: www.soma-architekci.pl/ Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tulla-la Wrocław - projekty wnętrz - rewelacja 25.02.07, 23:12 mail ti: tulla@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś