muchomorek23 Poznań - Inspiracja na Półwiejskiej 12.03.07, 17:30 mają tam świetną ceramikę m.in. fajowe wazony, ceramikę stołową, piękne lniane obrusy i niezłe pościele i jescze inne fajne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi3 Re: GDZIE KUPIĆ? 15.03.07, 16:37 Łódź-ładne, nowoczesne lampy do salonu Odpowiedz Link Zgłoś
pe_jot Re: Okiennice wewnetrzne tzw. shutters 18.04.07, 14:08 Witam, Czy ktoś może wie, gdzie można zamówić okiennice wewnętrzne, tzw shuttersy? w necie znalazłam tylko jednego producenta w całym kraju (Jasno Shutters), ale ceny z kosmosu, chyba właśnie ze względu na brak konkurencji. Najchętniej Wawa i okolice - ale za każdy namiar będę wdzięczna ;-) Pozdrawiam, Pe_Jot Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaha1 Re: Okiennice wewnetrzne tzw. shutters 28.03.11, 15:36 G&P Blinds, Rolbes, Borwis i jeszcze kilka jest. Poszukaj dobrze w Google ;) wystrój okien Odpowiedz Link Zgłoś
inwood Re: Okiennice wewnetrzne tzw. shutters 06.03.14, 14:39 Jasnoto importer. Jedyny polski producent to inwood shutters www.inwood.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malmickan Re: Okiennice wewnetrzne tzw. shutters 17.10.14, 22:06 JA KUPIŁAM MOJE CUDOWNE SHUTTERSY TEŻ U POLSKIEGO PRODUCENTA ROYAL SHUTTERS WWW.ROYALSHUTTERS.PL NA PEWNO SĄ PRODUCENTEM BO DOROBILI KOLOR DO MOJEJ PODŁOGI PRODUCENT POLSKI A JAKOŚĆ BARDZO WYSOKA, NA DOMIAR WSZYSTKIEGO OKAZALI SIĘ NAJTAŃSKI POLECAM NAJTAŃSZE SHUTTERSY ROYAL SHUTTERS DZIAŁAJĄ BEZ POŚREDNIKÓW DLATEGO MAJĄ DOBRE CENY Odpowiedz Link Zgłoś
julia3637 Re: Okiennice wewnetrzne tzw. shutters 23.11.14, 14:38 Ja szczerze polecam firmę KRAK SHUTTERS. Moje shuttersy wyszły pięknie. Wszyscy się zachwycają nawet mój mąż sie przekonał i stwierdził że było warto wydać te pieniążki. Gorąco polecam wszystkim www.krakshutters.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yetimir Re: GDZIE KUPIĆ? 18.04.07, 19:31 Witam Znalazłem ostatnio bardzo ciekawy pomysł aranżacji oświetlenia w salonie. Jest jednak problem - objechałem wszystkie sklepy oświetleniowe u mnie w mieście i wszędzie robili wielkie oczy na tego typu produkt. Mam prośbę o pomoc w znalezieniu producenta, u którego mógłbym coś takiego kupić, bądź ewentualnie sklepu w którym takie coś znajdę - miejscowość nie ma znaczenia. Zdjęcie interesujących mnie lampek zamieszczam poniżej. yetimir.w.interia.pl/lampki.jpg Bardzo dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
iha2004 Zenna Intermoda - sypialnia 23.04.07, 13:41 Czy gdzieś w Warszawie można kupić ww sypialnię? IHA2004 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1_krakow Re: Kraków-rolety rzymskie 11.05.07, 20:43 Gdzie można kupić/zamówić rolet rzymskie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sklep.dekoria Re: Kraków-rolety rzymskie 21.05.07, 11:58 rolety rzymskie z ok.350 tkanin + zasłony, obrusy, siedziska, poszewki, itd. JEDYNY TAKI SKLEP W POLSCE!!! www.sklep.dekoria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomik31 Re: GDZIE KUPIĆ? 15.05.07, 14:10 Domki z Drewna, wyroby z drewna do wyposażenia wnętrz, parkiety stronka www.kds.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
korszen3 BIURKO 18.05.07, 07:26 Może ktos wie gdzie można kupić takie lub bardzi podobne biurko allegro.pl/item191170808_b_biurko_flesz_110_86_74_50_b.html Na allegro już go nie ma i nie będzie, więc jesli ktoś dysponuje jakimikolwiek informacjami bede bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Lampy indyjskie/marokanskie - na www gdzie kupić? 04.06.07, 19:39 W googlach ciezka sprawa znalezc cos interesujacego ;-( Moze ktos zna adres konkretnej stronki? Odpowiedz Link Zgłoś
mrkone Re: Lampy indyjskie/marokanskie - na www gdzie ku 18.03.11, 14:38 Polecam www.wix.com/mrkon0/lampy ich aukcje na allegro ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7602701 Bardzo ciekawe lampy. Ciężko znaleść coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
gosicek Re: GDZIE KUPIĆ? 15.06.07, 12:02 Gdzie w Warszawie można kupić stare meble, interesuje mnie pchli targ lub komis z meblami. Szukam czegoś oryginalenego do swojego mieszkanka. Odpowiedz Link Zgłoś
ppsw2013 Re: GDZIE KUPIĆ? 09.01.13, 15:33 Zapraszam do galerii Po Prawej Stronie Wisły. mam kilka ciekawych przedmiotów, nie wszystkie sa na stronie. Mogę przesłać zdjęcia, otrzymaniu maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amelka76 Re: GDZIE KUPIĆ? 19.06.07, 15:19 Witam Zwracam się z prośbą o informacje gdzie w Krakowie i jego okolicach można kupic mechanmizm do samodzielnego wykonania rolet rzymskich(lub o namiar na firme ,która szyje takowe rolety po w miarę przystępnych cenach)? Z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joannka2 Białe meble ??? 15.07.07, 11:49 Gdzie dostanę meble tego typu? I to najlepiej w cenie przystępnej dla tzw. "przeciętnego Polaka"? fotoforum.gazeta.pl/3,0,742493.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,746535.html Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Warszawa. okragla polka na cd, do zawieszenia 24.08.07, 12:34 gdzie kupic: cos mniej wiecej w tym stylu: www.decoartel.pl/modules/news/index.php?storytopic=22 preferowane materialy: metel, drewno, plastik Bardziej niz walory uzytkowe interesuje mnie jej dekoracyjnosc Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Warszawa. okragla polka na cd, do zawieszenia 24.08.07, 12:37 www.decoartel.pl/modules/news/article.php?storyid=241 niestety w podanym sklepie internetowym juz jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
onnanohito lampy trójmiasto 28.08.07, 10:10 gdzie kupić takie lampy? może ktoś zna producenta? - ostatnie dwa zdjęcia w mojej galerii Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka67 Uszczelki do okien drewnianych Wołomin 10.09.07, 12:14 Gdzie, najlepiej w Warszawie można kupić uszczelki do drewnianych okien Wołomin? Odpowiedz Link Zgłoś
barwnymotyl Re: GDZIE KUPIĆ? Do MISI_PYSI 29.09.07, 22:00 Witam Mam wielką prośbę,może ktoś wie jakiej firmy i gdzie mogę kupić takie mebelki? 0d0ac19eb7 Zwracam się zwłaszcza do misi-pysi,jeśli możesz to proszę napisz co to za meble,jaki producent lub gdzie je kupić?Były przez Ciebie umieszczone w,, wątku zielono-niebieski pokój chłopców''na wnętrza mieszkań. fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,66710862,66829962.html Bardzo ,bardzo proszę o informacje!!! "Im dłużej jestem z Wami ,tym więcej czerpię korzyści cały czas ucząc się nowych rzeczy" Odpowiedz Link Zgłoś
kam-uzy Re: GDZIE KUPIĆ? 02.11.07, 12:37 Gdzie można kupić rozkładany narożniki. Wygodny do spania dla dwóch osób. Prosty w formie. Ważne, żeby był wygodny i łatwo się rozkładał. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
popoludnie Warszawa - drzwi wewnętrzne 04.11.07, 22:37 Witam, Czy ktoś z Was może pomóc w ustaleniu sklepu, w którym prawie od ręki mozna by kupić drzwi wewnętrzne? Producent "prawie" nie gra roli - oglądałem katalogi Porty, Dre oraz Classen ale generalnie w znanych mi sklepach (duże supermarkety budowlnane) na drzwi czeka się teraz m.in 4 tygodnie. Może są jeszcze inni producenci i sklepy w których trafię na coś interesującego i od ręki? Pozdrawiam, popoludnie Odpowiedz Link Zgłoś
joannarabij Re: GDZIE KUPIĆ? 08.12.07, 16:52 Gdzie kupię piękne czerwone kafle w białe kwiatki, które były w czterech kątach (Numer 12/2007)???? POMOCY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannarabij Re: GDZIE KUPIĆ? 08.12.07, 17:02 Poszukuję kafli kuchennych (czerwone w białe kwiatki), które były w aranżacji kuchennej w czterech kontach (nr 12/2007. Czy ktoś wie może gdzie można je kupić i co to za firma??? Niestety w gazetce nie ma nic na ten temat:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e.olow Re: GDZIE KUPIĆ? 13.12.07, 22:16 hej szukam ręczników ze wzorem stóp:-) takich jakie mozna spotkać w hotelach. niestety nigdzie w żadnym sklepie nie znalazłam. jedynie firmy z akcesoriami właśnie dla hoteli maja to w swoich ofertach ale tylko na zamówienia "hurtowe" Czy może ktoś wie gdzie cos takiego moge kupić? w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
katjaaa22 Re: GDZIE KUPIĆ? 09.06.11, 14:36 Meble do pokoju, kuchni, jadalni, pokoju dziecięcego, cudeńka jednym słowem, wielki wybór można kupić w sklepie internetowych www.extrapunkt.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
iviban Re: Wrocław - płytki ceramiczne firmy Ascot 16.12.07, 21:42 A chodzi mi konkretnie o serię Pun, nie ani Cermag ani Raab Karcher ani Adako nie są dystrybutorami tej firmy, ktoś może wie gdzie je znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
annababic Re: GDZIE KUPIĆ w Wa-wie ładne drzwi wewnetrzne 08.04.08, 15:34 Budujemy dom i jesteś y na etapie drzwi Chciałabym najchętniej drewniane ale ładne które możecie polecic Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sax11 Re: GDZIE KUPIĆ w Wa-wie ładne drzwi wewnetrzne 24.04.09, 11:07 jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to spróbuj www.agnessa.com.pl - całkiem duża oferta pozdrawiam, mr.sax Odpowiedz Link Zgłoś
lumaa Re: GDZIE KUPIĆ? 28.05.08, 20:44 Może ktoś wie gdzie można kupić łóżko metalowe, najlepiej czarne (w ostateczności szare), pojedyncze (90x200). Może być kute. wzór prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
hobbema Re: GDZIE KUPIĆ? 30.05.08, 15:16 meblbe kute najlepiej kupić na meblekute.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rwolsztyniak farba swiecaca w ciemnosci - poznan, wroclaw, siec 30.05.08, 15:20 szukam miejsca, gdzie mozna kupic spray albo farbe swiecaca w ciemnosci... najlepiej w poznaniu, internecie albo wroclawiu... Odpowiedz Link Zgłoś
wyszukiwaczka1 Wwa-dobre meble i niebanalne rzeczy do domu 03.06.08, 17:33 znamy sklepy, galerie, hurtownie w warszawie i w internecie jak własną kieszeń jeśli nienawidzisz ganiania po sklepach i nie masz na to czasu,sprawdź nas! za niewielką opłatą znajdziemy to czego potrzebujesz podpowiemy co zrobić by mieć klimatyczne wnętrze wyszukiwaczki rzeczy oryginalnych tel 607 946 555 www.domzklimatem.pl Odpowiedz Link Zgłoś