Dodaj do ulubionych

GDZIE KUPIĆ?

• ango5 Gdzie w Łodzi kupić kosze wysuwane do szafy? 15.06.08, 19:43
      Robimy sami (czytaj: mąż) szafę w pokoju dzieci. Chciałabym zamiast
      tradycyjnych szuflad takie kosze wysuwane ale jedyne jakie znalazłam w
      Castoramie są za duże. Gdzie jeszcze wybór takich koszy można spotkać w Łodzi?
      • agniesgha30 Re: Gdzie w Łodzi kupić kosze wysuwane do szafy? 06.07.12, 22:25
        Znalazłam takie kosze w lidlu wyglądają tak:www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2720D8F0-C8EF98E2/lidl_pl/hs.xsl/index_28061.htm, nie są bardzo drogie a wyglądają wporządku.
    • myszak26 Re: GDZIE KUPIĆ? - Drzwi- kogo unikać 20.08.08, 16:26

Nie polecam nikomu mieć stycznosci z producentem drzwi STYL DRZWI
      www.styldrzwi.pl/ (sklepy mają TWW Opex, Bartycka)- strasznie
      niesolidna firma, dobrze obsługują tylko do momentu wpłaty zaliczki,
      potem to już prawdziwa
      droga przez mękę a co do reklamacji to już prawdziwy koszmar
    • krakuska.pl KRAKÓW - lampy do mieszkania 25.08.08, 20:13
      Gdzie w Krakowie lub Nowej Hucie są sklepy z lampami do mieszkań?
      Byłam w OBI, Castoramie, ale nie znalazłam tam nic co by mnie
      zainteresowało.
      Może ktoś mógłby mi polecić jakieś sklepy z lampami. Bardzo proszę o
      namiary.
    • karolinazajac Warszawa - parapety wewnętrzne drewniane 02.09.08, 16:18
      Jak najkrótszy czas oczekiwania mile widziany :)
    • dzaju znajdziemy wszystko czego szukasz 07.09.08, 13:30
      znamy wszystkie sklepy w warszawie-pomożemy znaleźć to co potrzebne
      za niewielka opłatą.doradzimy jesli masz klopot z wyborem.
      • cudacudenka Re: znajdziemy wszystko czego szukasz 28.10.08, 15:58
        Witam serdecznie,

Bardzo prosze zajrzec na linki ktore wklejam.Przedmioty sa
        wyjatkowe,niejdenokrotnie mamy taki tylko jeden.
        Nie da sie NIE ZAUWAZYC ich w domu...

Komoda w romby,recznie malowana
        www.allegro.pl/item467856233_komoda_w_romby_mamy_taka_tylko_jedna_lud
        wik_xv.html

Rzezbiony kon na biegunach
        www.allegro.pl/item468164262_rzezbiony_piekny_kon_na_biegunach_made_i
        n_italy.html

Komoda centki
        www.allegro.pl/item467848197_rozdajemy_brylanty_komoda_mamy_taka_tylk
        o_jedna.html

Komoda w Zebre
        www.allegro.pl/item467853747_rozdajemy_brylanty_zebra_komoda_tylko_je
        dna.html

Tron :)
        www.allegro.pl/item467885674_rozdajemy_brylanty_tron_szuka_krola_a_la
        _ludwik_xv.html

Lawka zielone jabluszko
        www.allegro.pl/item467892452_rozdajemy_brylanty_lawka_zielone_jablusz
        ko.html

Lawka czerwien
        www.allegro.pl/item467895837_rozdajemy_brylanty_lawka_czerwona_ze_zlo
        tem.html

KAROCA
        www.allegro.pl/item468194792_rozdajemy_brylantypiekna_biala_karoca_re
        produkcja.html

Tron rozowy
        www.allegro.pl/item469128610_by_widziec_swiat_w_rozowym_kolorze_styl_
        ludwikxv.html

Puff rozowy

www.allegro.pl/item469131257_by_widziec_swiat_w_rozowym_kolorze_styl_
        ludwikxv.html

Meble dla dziecka -wybierz sam kolor!
        www.allegro.pl/item465607205_brylanty_bajkowe_meble_pokoloruj_twoj_sw
        iat.html

PRZY ZAMOWIENIACH POWYZEJ 5551,00 PLN DAJEMY GRATIS KOLCZYKI Z
        BIALEGO ZLOTA Z BRYLANTAMI Z CERTYFIKATEM 0,10 KARATA!

dzaju napisała:

> znamy wszystkie sklepy w warszawie-pomożemy znaleźć to co
        potrzebne
        > za niewielka opłatą.doradzimy jesli masz klopot z wyborem.
        >
        • elwi0 Re: znajdziemy wszystko czego szukasz 03.02.09, 13:42
          Dodam, że wszelkiego rodzaju osłony okienne znajdziecie Państwo w firmie VICTORIA, victoria-rolety.pl
    • batgraf DYWANY - Internet 22.09.08, 23:43
      Z checia podzielę się taką informacją. Znalazłem bardzo fajny sklep z dywanami. Jakieś 1 000 wzorów i to co ciekawe i ładne i porządnie zrobione. To sklep fabryczny:

www.DywanyDlaCiebie.pl

Faktycznie, szczerze polecam. Niewysokie ceny i dobra jakość. Dostawa i obsługa - bez zarzutu. Niecałe dwa dni czekalismy na przesyłkę.
    • ttiffi GDZIE KUPIC-internet- meble łazienkowe? 26.10.08, 01:23
      Szukam sprawdzonego gdzie moge kupic meble łazienkowe za pomoca
      internetu, gdzie moge znalezc cos innego niz sklepach, za rozsadna
      cene
    • gomes23 Re: GDZIE KUPIĆ? 29.10.08, 17:44
      A widzę że bardzo dobrze trafiłem :) może wiecie gdzie kupić meble o japońskim
      designie ?
    • magdalenaoscar28 Re: GDZIE KUPIĆ? 14.11.08, 15:48
      krakow -meble kolonialne.indyjskie
      • magdalenaoscar28 Re: GDZIE KUPIĆ? 14.11.08, 15:51
        karina meble na ul.kotlarskiej 34.piekne meble z indii.polecam-
        sprawdzone
        • leptonhead Re: GDZIE KUPIĆ? 06.12.11, 23:18
          Niestety ja sklepu Karina Meble Indyjskie nie polecam. Meble owszem piękne, egzemplarze na wystawie. Sprzedawca super miły przy zakupie, następnego dnia przy reklamacji odrażająco niemiły. Nie słucha, nie przyjmuje do wiadomości ewidentnej wady, krzyczy. Stracone pieniądze, ponure doświadczenie :(
          • arusia01 Re: GDZIE KUPIĆ? 04.09.12, 12:26
            Przypadkowo trafiłem na ten post i postanowiłem wyrazić swoją opinię na temat firmy Karina Meble w Jankach, jest ona zupełnie odmienna od opini mojego przedmócy. Kupiłem tam meble do salonu, z zakupem zwlekałem dosyc długo, kilka razy byłem w sklepi spędzając tam sporo czasu. Nigdy nie słyszałem aby sprzedawca był niemiły dla klientów. Jak ju z zdecydowałem które meble będą dla mniej najbardziej odpowiednie pracownicy firmy przywieżli je z magazynu, odpakowali, wyczyścili i pokazali abym mógł je sobie spokojnie obejrzeć. Miałem wątpliwości co do jedengo krzesła więc bez najmniejszego problemy odpakowano dla mnie kolejna sztukę. Z tego co zauważyłem w tej firmie wszystkie meble sa odpakowayane i sprawdzane przed sprzedażą więc raczej nie ma mowy o pięknych meblech na ekspozycji i bylejakich w pudełkach. Zresztą sam kupiłem jeden mebel z ekspozycji i niczym sie nie rózni od pozostałych które przywiezione były z magazynu. Meble są naprawdę piękne, nie tylko na ekspozycji ale również u mnie w domu. Gdybym mił kupic mebel jeszcze raz napewno bez chwili wachania dokonałbym zakupu w firmie Karina Meble.
          • olgam3 Re: GDZIE KUPIĆ? 08.10.12, 13:07
            Również odradzam zakupy w Karina Meble. Wydałam u nich dużo pieniędzy a ostatnio kupiła 6 krzesł. Niestety po rozpakowaniu okazało się, że nie pasuja mi do kuchni i chciałam wymienić na inne, a nie oddać. Facet rzuciła się, ze jeśli chcę wymienić to muszę dopłacic po 100 zł za krzesło bo oni ciężko pracują aby te krzesła zapakować. A jeśli mi się nie podoba to mam u nich nie kupawać. Generalnie potraktował mnie z buta. Zostawiam bez komentarza.
            • karinameble1 Re: GDZIE KUPIĆ? 12.10.12, 13:42
              Pani przyszła do naszego sklepu kupic krzesła. Wybrała Pani spośród 12 modeli jeden. Ten model nie był dostepny w sklepie, nasi pracownicy pojechali specjalnie do magazynu aby przywieźć wybrane przez Panią krzesła. Wszystkie 6 krzeseł bylo rozpakowane, pokazane Pani i ponownie spakowane. Była Pani bardzo zoadowolan z zakupów. To bylo w sobotę. W poniedziałe wróciła Pani do sklepu ze swoja mamą ( mamy nie było w sobotę ) aby wymienić krzesła. Kiedy powiedzieliśmy że nie wymieniamy meblei Pani mama zaczela dyskutować podniesionym tonem że jak to, że przecież wszyscy wymieniają !!! i że w BRW wymieniją ! Skoro tam wymieniją to dlaczego nie doradziła Pani swojej córce zakupów w firmie gdzie wymieniją.
              Jeśli nie była Pani pewna czy krzesla pasują czy nie pasują mogła Pani wziąć jedno krzesło które jest na ekspozycji, zobaczyć czy pasuje i wówczas dokonać zakupu. Jak można być dorosłą osobą i nie potrafić podjąć prostej decyzji w sprawie krzeseł. Te krzesła nie spodobały się mamie, następne nie spodobaja się tacie a kolejne nie spodobaja sie bratu....
              prosze pamietac ze do "klaskania potrzebne sa dwie ręce" i prosze nie pisać że ja biedna i nieszczesliwa , niezwykle miła i uprzejma ososba zostałam źle potraktowna przez sprzedawcę. Dostaje się tyle szacunku ile się daje .
          • madz123 Re: GDZIE KUPIĆ? 14.12.14, 12:37
            Niestety ja także nie polecam sklepu Karina Meble Indyjskie - po zakupie u nich towarów na kwotę 15,5 tys. zł. miałem problem z reklamacją skrzyni o wartości 700 zł - Pani nie uznaje w ogóle czegoś takiego jak towar niezgodny z umową. Sprawa dotyczyła tego, że towar został odebrany od kuriera i protokół uszkodzenia był spisany w innym dniu (kurier nie chce czekać na otwarcie przesyłki! a z drugiej strony, samo opakowanie nie nosiło śladów uszkodzenia, skrzynia uszkodzona na gwoździu, gwóźdź został zle przybity, tak że wyszedł bokiem na zewnątrz (dodatkowo przypuszczalnie już była naprawiana). Żeby potwierdzić autentyczność zainteresowanym mogę udostępnić korespondencję oraz wszelkie zdjęcia i materiały, które towarzyszyły wymianie wiadomości podczas zgłoszenia reklamacji. Każdy będzie miał możliwość wyrobić sobie własne zdanie. Sklep bronił się dodatkowo tym, że zrobił zdjęcia skrzyni przed wysyłką (tak sprytnie zrobione, że uszkodzeń na nich nie widać - dla pokazania zrobiłem identyczne zdjęcia, na których także uszkodzeń nie widać). Cała sprawa skończyła się tym, że dostałem zwrot w kwocie 100 zł na naprawę skrzyni u stolarza (po moim zapytaniu o zgodę na Polubowny Sąd Konsumencki, czy Sąd Powszechny).
            • karinameble1 Re: GDZIE KUPIĆ? 06.01.15, 12:43
              Bardzo nam przykro ze jest Pan niezadowolony z zakupów w naszym sklepie, tym bardziej że dokonał Pan dużych zakupów, kupił Pan meble , lampy i przedmioty dekoracyjne za kwotę około 15 tys. Ponieważ zależy nam na zadowoleniu naszych klientów otrzymał Pan również niemały rabat około 3 tys. zł. Wysłaliśmy do Pana dostawę trzy razy , dostawy bez zarzutów, był Pan z żoną bardzo zadowolony... Co więcej zamówił Pan jeszcze mebel do gabinetu – zamówienie w trakcie realizacji.
              Sugeruje Pan że wysłana skrzynia była uszkodzona przed wysyłką i specjalnie robimy zdjęcia tak aby nie było widać że jest uszkodzona. To są tylko Pan domysły. Pragnę wyjaśnić, że wszystkie meble są przed wysyłką sprawdzane i robiona jest dokumentacja fotograficzna . Fotografie robione są po to aby w razie uszkodzenia przesyłki w transporcie stanowiły dowód na korzyść odbiorcy w momencie ubiegania się o odszkodowanie z tytułu uszkodzenia przedmiotu. Dbając o interesy naszych klientów ubezpieczamy wszystkie wysyłki. Jest nam tym bardziej przykro, że uważa Pan ze dodatkowa praca wykonywana w celu zabezpieczenia interesów odbiorcy robiona jest przez nas po to aby oszukać klienta...
              Skrzynia nie jest niezgodna z umową tylko uszkodzona w transporcie. Pęknięcie nie spowodował gwóźdź, jeśli skrzynia spadła to narożnik skrzyni popękał i gwóźdź jest widoczny. Jeśli skrzynia nie była by połamana to gwóźdź pozostałby na swoim miejscu nie sprawiając żadnego kłopotu.
              Naprawa takiego uszkodzenia to 10 minut pracy i naprawdę nie leży w naszym interesie wysyłanie uszkodzonego towaru. Odpisywanie na takie posty i reklamacje zabiera kilkukrotnie więcej czasu niż naprawa .
              Uważam, że umowa kupna sprzedaży to umowa zawarta przez dwie strony i obydwie strony maja obowiązki związane z tą umowa. W przypadku wysyłki kurierskiej obowiązkiem odbiorcy jest przesyłkę odebrać i sprawdzić w chwili odbioru. Tę kwestę regulują szczegółowo przepisy Kodeksu Cywilnego. Ustawodawca przewidział, iż przyjęcie przesyłki przez uprawnionego bez zastrzeżeń powoduje wygaśnięcie roszczeń z tytułu ubytku lub uszkodzenia przesyłki.
              Ustawa– a także zdrowy rozsądek - nie przewiduje że można zrezygnować z czynności sprawdzeni stanu przesyłki jeśli opakowanie zewnętrzne jest nieuszkodzone. Tym bardziej jeśli paczka jest owinięta elastyczną folią streczową.
              Napisał Pan, że kurier nie czekał, ok ... kurier nie czekał ale mimo to przyjął Pan przesyłkę bez zastrzeżeń, a wystarczyło dopisać obok podpisu adnotacje że „kurier nie wyraził zgody na sprawdzenie stanu przesyłki“ ... to proste. Jeśli podczas przyjmowanie przesyłki napisałby Pan jedno zdanie to może post na forum byłby dla nas pozytywny i może jednak polecałby Pan naszą firmę.
              Pragnę jeszcze wyjaśnić że proponowaliśmy Panu zwrot skrzyni , na nasz koszt, wysyłka była również na nasz koszt, ale Pan nie chciał oddać skrzyni, chciał Pan rabat i dostał Pan rabat ale mimo to jest Pan nadal niezadowolony i nie poleca Pan naszej firmy....
              Oferujemy piękne i wyjątkowe meble w bardzo dobrych cenach, oferujemy rabaty, bardzo starannie pakujemy meble do wysyłki, na bieżąco informujemy klientów o stanie ich zamówień i tuż przed dostawą wysyłamy maila i przypominamy o konieczności sprawdzenia przesyłki . Więcej już nie możemy zrobić.
              • madz123 Re: GDZIE KUPIĆ? 11.01.15, 23:26
                1) W kwestii sprostowania - nie otrzymałem rabatu na kwotę 3 tys. Meble kupowałem w okresie, kiedy na stronie była promocja dla wszystkich. Personalnie otrzymałem rabat w wys. 10% wyłącznie na komplet Skrzyni Masala wartości 330 zł, rabat wyniosł 33 zł (szczegóły na PROFORMA/139/10/2014). Ale obecnie dokonuję u Was kolejnych zakupów i jeśli jako stały klient dostanę rzeczywiście rabat - to na pewno w następnym poście w tym wątku o tym wspomnę!
                2) Nie stwierdziłem nigdy, ze meble są brzydkie - i owszem - jesteśmy z nich zadowoleni.. Kwestię polecania, bądz nie firmy - można rozpatrywać na wielu płaszczyznach. Sprostuję, że dotyczy to tylko problemu z reklamacją towaru. Propozycja zwrotu pojawiła się dopiero po nieprzyjemniej wymianie korespondencji. Zatem post ten niech będzie nauczką do innych, co powinni wpisywać na protokole odbioru od kuriera - gdy kurier nie chce czekać. Zresztą niestety ta sama sytuacja jest w przypadku polecanego przez Was prywatnego transportu - bardzo sympatyczny Pan, ale też stwierdził - że otwarcie tego potrwa długo i nie może tyle czekać (i się nie mylił - przesyłki otwierałem dobre 2 godziny).

Dlaczego podsumowując: Meble ze sklepu Karina Meble polecam. Sposobu podejścia do klienta po dokonaniu zakupu - niestety nie. Ale dokonuję i pewnie jeszcze niejednokrotnie będę u nich dokonywał zakupów - jak się podejście poprawi - na pewno na tym forum Was pochwalę.

pozdrawiam serdecznie.

• aniako771 Re: GDZIE KUPIĆ? 02.05.15, 12:11
              Ja kupuje tam meble od kilku lat i nigdy nikt z Karina Meble nie robił żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolona,cześć mebli kupiłam osobiście w sklepie a te większe dostarczył mi kurier, przesyłka była następnego dnia u mnie w domu, oczywiście sprawdziłam i nie miałam żadnych zastrzeżeń. Ja firmę polecam i z pewnością wrócę tam jeszcze na zakupu bo meble są wyjątkowo fajne i nie zrujnowały mojego budżetu :-) I jeśli koś chce mieś coś naprawdę fajnego to polecam ich stronę internetową.
    • leopold_dwa Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 04.12.08, 14:45
      Okna drzwi i podłogi polecam wybrać w salonie przy Radzymińskiej 204.
      www.salon-drzwi.pl
      Postarzałe deski tam kupiłem do jadalni. Mają też fantastyczną mozaikę drewnianą
      na tarasy.

pozdrawiam,
      leo
      • mr.sax11 Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 24.04.09, 11:07
        jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to spróbuj www.agnessa.com.pl - całkiem duża oferta
        pozdrawiam,
        mr.sax
      • rycerz78 Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 13.07.10, 12:07
        POLECAM SKLEP Z MARKOWYMI PODŁOGAMI www.meister.com.pl/
        • volkenban Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 12.06.13, 08:51
          Największy wybór oferują sklepy budowlane typu Liroy czy Castorama. A jeżeli chodzi o podłogę to zdecydowanie Barlinek.
      • deska-barlinecka Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 19.05.11, 17:17
        PODŁOGI drewniane najwyższej jakości! Trójwarstwowe, lite oraz ekskluzywna kolekcja parkietów zarówno gotowych jak i litych z drewna krajowego i egzotycznego!
        Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!
        deska-barlinecka.pl/
        tel/fax: 22 877-27-87
      • ziel-ona3 Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 30.05.11, 13:17
        To zależy w jakim mieście. Z podłogami znam świetny salon w Poznaniu. Parkiety dwu-, trzy- i wielowarstwowe, panele - co kto lubi i wszystko z możliwością montażu. My ostatnio właśnie korzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Sklep znajduje się na ulicy Obornickiej 337.
        Poza Poznaniem to nie wiem, ale można skorzystać ze sklepu internetowego, w którym są te same produkty co w poznańskim salonie. www.nobless.pl/salon.php
        • ernest74 Podłogi drewniane 27.06.11, 16:44
          Warszawa polecam sklep na Bemowie www.drewniana-podloga.pl Wysyłają na cały kraj, więc warto dać im szansę. Jak ktoś szuka np. jesionu barlinka poniżej 100 zł to oni mają:)
          • volkenban Re: Podłogi drewniane 12.06.13, 08:50
            A mi się wydaje że lepiej pojechać do Liroya i tam wybrać podłogę. Na miejscu mamy większy wybór no i wszystkich producentów. Ja w taki właśnie sposób wybrałam podłogę Barlinka i jestem z niej mega zadowolona.
            • mojdomtoja Re: Podłogi drewniane 13.06.13, 15:29
              Wybór drewnianych podłóg jest ogromny i najlepiej przejechać się do kilku miejsc i obejrzeć na żywo. W marketach trafiają się ciekawe promocje więc też warto sprawdzać.
            • 2minime Re: Podłogi drewniane 14.07.13, 20:21
              W L-M czy Castoramie zawsze można znaleźć drewno w promocji, więc warto sprawdzić oferty marketów.
        • ninosars Re: GDZIE KUPIĆ? Drzwi, okna, podłogi drewniane 29.11.12, 11:24
          ja polecam CBM w Gliwicach na ul. Łabędzkiej 6. Mają chyba wszystkie możliwe podłogi jakie są na rynku i uzyskałem u nich bardzo dobrą cenę. Byłem wcześniej w wielu innych punktach z podłogami i myślę, że to najlepsze miejsce. Jestem bardzo zadowolony, że ich wybrałem
    • heart_of_ice Re: GDZIE KUPIĆ - kalkomania na kafle - Warszawa 28.01.09, 21:37
      Gdzie w Wawie - albo w necie:) - znajde kalkomanie na kuchenne kafle?
      Przekopywalam internet, znalazlam rozmaite szablony do malowania scian i
      kalkomanie np z owocami, postaciami...
      Ale to zupelnie nie to, szukam motywu, wzoru, ktory umieszcze na wszystkich
      kaflach i powstanie "szlaczek":)

Pauli
      --
      Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza.
      [T.P]
    • leni_leni Przewód elekt. trójżyłowy w materiałowej otulinie 25.02.09, 22:15
      Witam
      Kupiłam lampę z przeciwwagą, przewód elektryczny w otulinie z materiału (podobny jak w żelazkach)nadaje sie niestety do wymiany (poprzecierany i zaklejony taśma izolacyjną). Czy może z Was orientuje się, gdzie mogę taki kabel kupić na terenie Polski? Na Allegro niestety nic nie znalazłam, potrzebuję około 2 m :/

Zdjęcie lampy w mojej galerii.
    • fabrykastylu Re: GDZIE KUPIĆ? 19.03.09, 14:45
      fabrykastylu.com.pl Pościel, ozdoby, dekoracje, prezenty, firanki. Sklep
      internetowy.
    • dominicani Unikalne fotografie na ściane 23.03.09, 15:35
      oryginalna fotografia na ściane, zdjecia z wystaw, unikaty albo bardzo niskie nakłady
      znane nazwiska

www.stereolit.pl/FOTOGRAFIA-k2-0-3-default.html
    • dominicani Obrazy z końmi 23.03.09, 15:36
      www.stereolit.pl/MALARSTWO-k37-0-3-default.html
    • dominicani Piękne artystyczne patery 23.03.09, 15:37
      www.stereolit.pl/Katarzyna_Witke-k52-0-3-default.html
      • domnadniprem Re: Piękne artystyczne patery 26.02.13, 14:18

Patera Henninger do kupienia tu:www.domnadniprem.pl/polecamy/67-patera-henninger.html
        Wykonana w XIX wieku przez znaną i cenioną na całym świecie Warszawską fabrykę platerów Gustawa Hennigera. Upiększała arystokratyczne stoły, jednocześnie podkreślając prestiż i niepowtarzalną atmosferę minionych czasów. Patera wykonana około roku 1900, srebrzona.Henniger to jedna ze znamienitszych marek europejskich. Jej logo obecne było na wielu dworach koronowanych głów.

Znak Hennigera sekundował zarówno koronom carskim, królewskim jak i herbom znamienitych rodzin książęcych. Po wojnach światowych jej blask nieco przygasł, wraz z najpiękniejszymi tradycjami stołów i uczt dworskich ustąpił miejsca współcześniejszej historii. Jednak srebrna zastawa stołowa Hennigera jest ozdobą wielu muzeów oraz domowych skarbnic – sreber rodzinnych, które są przekazywane z pokolenia na pokolenie.Piękno i czar wyrobów dorównuje ich jakości w związku z tym są dobrem wielce cenionym i poszukiwanym na niemal całym kontynencie. Ich mir dotarł również do krajów niegdyś kolonialnych. Po wielu latach marka ta odrodziła się i powstała jak feniks z popiołów aby ponownie swym pięknem czarować na elitarnych stołach europejskich. Posiadanie marki Henniger wielce podnosi prestiż właściciela i jego „domowego królestwa". Marka ta dedykowana jest ludziom przejmującym spuściznę po magnaterii dworskiej, będącymi następcami królów, książąt i szlachty.

• dominicani Grafika, rysunek na ścianę 23.03.09, 15:38
      www.stereolit.pl/RYSUNEK-k11-0-3-default.html
      www.stereolit.pl/GRAFIKA-k10-0-3-default.html
    • tomasz_szultka SZULTKA FURNITURE - bogata kolekcja mebli 13.05.09, 13:58
      www.ekskluzywnydom.pl/ - strona firmy Szultka Furniture oferującej
      przepiękne i luksusowe meble.

Jeżeli dowiedziałeś się o naszych meblach z tego ogłoszenia pisz na maila
      tomasz@szultka.com.pl

Serdecznie pozdrawiam,
      Tomasz Szultka
    • termoplast Re: GDZIE KUPIĆ? 22.05.09, 22:45
      Jesteśmy wyspecjalizowaną firmą w branży dekoracji i wystroju okien
      istniejącą od 1992 roku. Nasza oferta zawiera ponad 50 rodzajów
      osłon przeciwsłonecznych. Różnorodność produkowanych typów i wzorów
      dostosowana jest precyzyjnie do indywidualnych potrzeb klienta.

Dzięki zaawansowanej technologii i najwyższej jakości surowców
      nasze wyroby cechuje trwałość i niezawodność przez wiele lat.
      Nowoczesne konstrukcje produktów i precyzja ich wykonania gwarantują
      komfort użytkowania . Nasze wyroby są nie tylko funkcjonalne ale
      również estetyczne. Oryginalna i atrakcyjna kolorystyka dopasowana
      jest do każdego stylu aranżacji wnętrza lub elewacji zewnętrznej
      budynku. Zakres naszych usług obejmuje doradztwo i montaż zasłon.

W naszej firmie możecie też zamówić montaż nawiewników okiennych
      poprawiających wentylację. Więcej informacji o nawiewnikach można
      znależć na stronie - www.nawiewniki.pl

W naszej ofercie znajduje się dziewięć podstawowych grup produktów:
      Rolety zewnętrzne
      Rolety materiałowe wolnowiszące i w kasecie
      Plisy materiałowe
      Zasłony rzymskie
      Zasłony panelowe ( panel truck )
      Żaluzje poziome (aluminiowe, drewniane bambusowe, skórzane i
      drewniane)
      Żaluzje pionowe ( wertikale )
      Maty bambusowe
      Moskitiery (ramkowe, drzwiowe, rolowane i plisowane)

Nasi pracownicy odwiedzą Państwa w dogodnych godzinach i
      zaprezentują wzorniki wyrobów oraz dokonają pomiarów i wyceny. Nasza
      wizyta nie zobowiązuje do zamówienia osłon w naszej firmie i jest
      oczywiście bezpłatna. Zapraszam do skorzystania z naszych usług.

Marzena Świderska
      Termo-Plast 05-091 Ząbki ul.Jodłowa 5
      tel/fax 22 781 61 30 / 22 678 33 46
      www.fajneokna.pl
    • czarna_waw Re: GDZIE KUPIĆ? meble tapicerowane i inne Warszaw 26.05.09, 11:37
      chcialaby polecic bardzo fajny sklep z meblami - maja głównie
      kanapy, fotele, ale nie tylko. Można zamówić też meble do pokoju,
      szafy, regały, ławy, a nawet chyba stoły i krzesła. Może cos
      jeszcze, ale więcej nie wiem.
      Obsługa jest miał i dobrze doradza, jest duży wybór kanap, a także
      kolorów i wzorów tkaniny. Dobra jakość za przyzwoite pieniądze.
      Sklep znajduje sie na przeciwko pętli tramwajowej okęcie przy
      al.krakowskiej w żółto-białym pawilonie - namiocie (obok serwisu
      samochodowego).
      Zrobiłam tam zakupy i jesteśmy bardzo zadowoleni.
      • emil-111 Re: GDZIE KUPIĆ? meble tapicerowane i inne Warsza 18.09.09, 11:17
        Z doświadczenia moge polecic sprawdzona firme,która zajmuje sie
        produkcja mebli tapicerowanych livingsdesign.pl
      • idealmeble Re: GDZIE KUPIĆ? meble tapicerowane i inne Warsza 20.06.10, 22:46
        meble tapicerowane wykonywane ręcznie w Polsce tapicerowane skórą lub tkaniną można kupić na www.IdealMeble.pl. Te meble nie stoją w magazynach są wykonywane na zamówienie.
      • patrium Re: GDZIE KUPIĆ? meble tapicerowane i inne Warsza 11.01.11, 15:18
        Ja się najpierw po necie rozglądam, bo w sieci można znaleźć jednak więcej tkanin, niż na mieście. No w każdym razie teraz nie ma problemu z tapicerkami, jest ich pod dostatkiem i co najlepsze, to jest w czym wybierać. Praktycznie każda tapicerkę można znaleźć.
    • owcabowca Re: Warszawa- lustro owalne srebrna rama drewniana 27.05.09, 09:27
      Czy ktoś zna jakieś sklepy z lustrami w Warszawie (lub najbliższych
      okolicach), gdzie będzie duży wybór takich stylizowanych w drenianej
      srebnej ramie, najlepiej z fazą? Będę wdzięczna, ponieważ kompletnie
      nie wiem, gdzie się wybrać na poszukiwania...
      • idealmeble Re: Warszawa- lustro owalne srebrna rama drewnian 23.06.10, 11:06
        A może odwrotnie w każdym większym sklepie budowlano wykończeniowym
        kupisz ramy na wymiar i z tym już do szklarza pstryk lustro do środka i
        nikt inny takiego mieć nie będzie :). A ty powiesz, że kupiłaś je za
        grosze na pchlim targu :)
    • korra2 Re: GDZIE KUPIĆ? - płytki ASCOT w Trójmieście??? 05.06.09, 10:14
      proszę o odpowiedź...
      szukam szukam i znależć nie mogę :(
    • victoriasaban OBRAZY GALERIA DAFARTE GORZÓW WIELKOPOLSKI 23.06.09, 20:10
      www.dafarte.republika.pl/
      www.galeria.sklepna5.pl/
      Obrazy 3 i 4-częściowe, naprawdę super jeżeli ktoś chce odmienić
      swoje wnętrza!
      Polecam! Połowa moich znajomych już się tam zaopatrzyła i przy
      okazji spotkań goście nie mogą się nadziwić. W sklepach nie ma
      takiego czegoś, a jak już jest coś fajnego to ceny są astronomiczne.
    • afrodyta2307 Sprzęt AGD/RTV/FOTO 31.08.09, 16:50
      duży wybór sprzętu AGD, RTV, komputerowego i foto można znaleźć w sklepie
      internetowym 1komp.pl - ostatnio na niego trafiłam kupując lustrzankę cyfrową.
      Sklep jest z Przemyśla. Oferuje duży wybór możliwości regulowania płatności.
      • lady_agrest lampki gwiazdki,wawa 31.08.09, 19:23
        gdzie kupić je?
      • marasbone Re: Sprzęt AGD/RTV/FOTO 02.08.10, 10:51
        Znam podobny sklep, electro.pl , korzystałem z niego kilka razy, bardzo duży
        wybór sprzętów rtv, agd oraz akcesoria z innych tematów. Szybkie, terminowe
        przesyłki.
    • joanna5555m SUWAŁKI - Prezenty na każdą kieszeń! 17.09.09, 15:08
      Narzuty, Obrusy, Poszewki, Cudne Stojaki na biżuterię, Stylowe
      Gobeliny. www.mirannis.spl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka